Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 21. února 2010 v 16:40® Piranha
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Sander> tyhle hadry jsou z období profesionalni armady, tez uz se tento vzor nevyrábí.Mam pocit ze by jako profesionalniho vojaka vzali 130 kilovho bafana.Sam jsem prosel prijimacim rizenim pro profesionalni vojaky ve Vyskove a kriteria pro vstup nebyla pro takto stvorene lidi.A bylo jedno kam sel, kazdej stejne
Ale pokud by se sehnal v nadmerne velikosti i jiny vzor tak by to slo taky.
- Neděle 21. února 2010 ve 13:14® Piranha
Sander> no jo to asi neklapne, jeste jsem nevidel vojaka co ma 168 cm a 130 kileček.Tak ze to bude asi na pikaču s armadou.Což o to, zkratit se to da ale ten soudek nekde musim vycarovat.Kdyby byla ta origo latka tak máti to na tu sirku nastavi.Ja rikaval detkovy, aby tolik nezral, uz jako kluk a tady to ma
- Neděle 21. února 2010 ve 13:09® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
No ale zase jsem si ted vzpomel na Oldu, koukam z okenka a chumeli ten zase bude stastnej jak monaster bez baby
- Neděle 21. února 2010 ve 13:08® Piranha
filip111> píra ma jen tu sensasku, červy bere čerstvy den pred lovem, 0,10 a 0,14 mam ve veste s muskarinou taky muzu dodat.
- Neděle 21. února 2010 v 11:54® Piranha
olda> ja kdybych sel dneska na ryby, tak urcite bych sel pod benesak resp. nad pilir cca 5m.Je tam dira a clenity dno, ale sel bych ted tak pred jedenactou a byl tam proste jen za toho ostreho slunce.To si myslim, ze je asi jedinej cas ted v unoru, kdy se ryba hne z fleku a neco pojí.Vydraždil bych je cervama a tmavym krmenim na plotky od sensasu.Cervama bych ani nejak nesetril.Navazec 0,10 na 0,14 kmeni.
- Neděle 21. února 2010 v 11:40® Piranha
olda> nic si z toho nedelej Olí ja vcera taky zero, ale proste uz jen ten pocit ze jsem drzel mušák v ruce a stal ve vode, mne uspokojil.Pri tom pocasicku to jinak bejt ani nesmelo.
- Neděle 21. února 2010 v 11:30® Piranha
1Mara> tak to sem hod ty motáku at se muzu pokochat, nebo pobavit
- Neděle 21. února 2010 v 11:30® Piranha
Zdar lidi, nevite nekdo, kde by se dalo poridit obleceni v maskaci, ale nadmerne velikosti?Nebo klidne i obchod s latkama konkretne ten maskacovej vzor armady CR. Pridavam ukazku.Prosim SZ diky.
- Neděle 21. února 2010 v 9:24® Piranha
olda> ja si myslim ze ted, pokud tam jsou vubec, nemaj radi nikoho
- Sobota 20. února 2010 v 19:48® Piranha
olda> pane ucitel a co mam delat kdyz mam maly pero a i maly ruce no ale zase velkou chuť
- Sobota 20. února 2010 v 19:36® Piranha
- Diskuze: Začínáme rybařit
dadinka> otazky resp. zkusebni testy jsou na strankach ceskeho rybarskeho svazu.Je to pekny, jen zaskrtavas a pak se dovis odpoved. Muzes si tam pak sve znalosti pred zkouskama overit.
- Sobota 20. února 2010 v 19:27® Piranha
1Mara> mam pro tebe dobrej kauf, muskarsky kolecko, je o 15000 zlevneny
Tento příspěvek byl editován 20.2.2010 18:29:36 uživatelem Piranha.no nekup to
http://www.e-rybarskepotreby.cz/…Ti-Reel.html?…
- Sobota 20. února 2010 v 16:14® Piranha
- Diskuze: Ústí nad LabemUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Sobota 20. února 2010 v 16:13® Piranha
- Diskuze: Ústí nad LabemUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Sobota 20. února 2010 v 16:12® Piranha
Tak skoro jarni prochazka Bílinkou, voda vypada jako by se nic nestalo, ale zda jsou tam ryby, nebo to byla jen nahoda, nevim.To ukaze az jaro a teply dny. Jinak aby to tady nebylo o hokeji, tak sem naseru par dnesnich fotek a jednu z minuleho tydne, toho tloustaka.Dneska dva zabery, celkem razantni, ale nesekl jsem a u jednoho jsem asi štrejchnul.Nelituju toho a bylo tam fajn.
- Sobota 20. února 2010 ve 12:27® Piranha
1Mara> ty ksiiiiiiindle.Z hokeje mam rad jedine ten led, pripomina mi dirkovani
- Sobota 20. února 2010 ve 12:02® Piranha
1Mara> ja sem na to teda zvedavej.Kua kdy uz bude to žradlo at muzu jit mlatit snurou.
- Sobota 20. února 2010 ve 12:02® Piranha
1Mara> lehni potforo
- Sobota 20. února 2010 v 11:53® Piranha
Nažeru a jdu mušit, počasí doslova vybizi k nymfovani.
- Sobota 20. února 2010 v 11:19® Piranha
- Diskuze: Muškaření
bubu> ja jsem nikdy ujimanej nvazec na prutu nemel a chytal jsem ryby taky.I kdyz letos uz ho nesundam.U sucheho muskreni se mi zda ze se to lepe poklada oproti vlasci, kteryho tam jsou treba 2m.Ale taky to jde.