Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 20. února 2010 v 11:17® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

bubu> vepři? :-)) :-))

Sobota 20. února 2010 v 11:17® Piranha
Piranha

To je parada kdyz tu BlueShark neprudi s hokejem.Ne ze se na repre nepodivam, ale lidem uz z toho jebe az jsou trapny.Vsude kam vlezu, porad videl jsi hokej a Jágr a tohle a tamto.Psychoušové :-)) beru to realne né. :-)

Sobota 20. února 2010 v 9:20® Piranha
Piranha

olda> jak jsi si to mohl vubec dovolit, jak ses mohl opovazit tu jen ceknout o rybareni.

Pátek 19. února 2010 v 17:41® Piranha
Piranha

monaster> tak loop bude az v pondeli posilal mi ho dneska tak holt zamusim jeste se starym brachem.

Pátek 19. února 2010 v 17:17® Piranha
Piranha

BlueShark> ne nechal ho u míry v aute kdyz jsme byli na Jizere.Dneska jsem u nej byl na pokec a navazat mu poradnyho blesouna aby mel nejakou inspiraci :-P a on mi ho predal pro tu tupou hlavu.

Pátek 19. února 2010 v 17:09® Piranha
Piranha

monaster> Monti mam pro tebe dobrou zpravicku :-)) Mas ho u mne.

Tento příspěvek byl editován 19.2.2010 16:10:56 uživatelem Piranha.
foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img31285.jpg
Pátek 19. února 2010 v 16:58® Piranha
Piranha

BlueShark> resit uz nic nebudu staci ze si myslim co si myslim a tim to pro mne konci.

Pátek 19. února 2010 v 15:26® Piranha
Piranha

BlueShark> Monastr ma fakt pravdu ze ses … ale radeji toho necham, ses vstahovacnej a nerejpes kolikrat na icq jen do monastera. Proc mi pises osobku kdyz se to doctu stejne tady :-)) Monaster mi rikal ze prudis den i noc tak jsem ti jen na zklade toho napsal aby jsi se na to vyprd.A pak si nadepises do ICQ ze je to podvodnik.To je docela silny obvineni.V cem te tak strasne podvedl, ze nereaguje na kokotiny co obcas vyšleš po icq?

Tento příspěvek byl editován 19.2.2010 14:27:18 uživatelem Piranha.
Pátek 19. února 2010 v 15:08® Piranha
Piranha

1Mara> nic ti taky nezbejva :-) nebyl jsi zkusit plavacku na belece?Zda se tam neco neukaze?Ja vyndal v Trmicich jednoho tloustika mini na nymfu.Zitra zkusim asi taky rano kousek niz.

Pátek 19. února 2010 v 15:02® Piranha
Piranha

BlueShark> ze se na to nevyprdnes, ty ses opravdu docela rypka.A mě neco rikej.

Pátek 19. února 2010 v 15:00® Piranha
Piranha

1Mara> no táááááák trochu mekky vcely ne :-)) :-P

Čtvrtek 18. února 2010 ve 23:18® Piranha
Piranha

mannice> pospes si ale, v UL braun. likviduje muskarinu, je to skoda, ale jeste se tam neco da koupit.

Čtvrtek 18. února 2010 ve 13:18® Piranha
Piranha

Firetiger> hod sem radeji nejaky tvoje umotávky, treba ze šuplíku parashutek, na ty se rad juknu.

Čtvrtek 18. února 2010 v 10:44® Piranha
Piranha

cysy> Pravda byla ta ze mu ji tata řachnul ale nazabil, nerikam ze se nemotal chvilku ale utekl.Byl to nejakej tulak, ale mel znamku.Mozna mel hlad, to krmeni jsem tam pak stejne vysypal.Pokud to nesezraly kachny tak aspon on. Ze to sem nepatri, patri.Je to historka od vody.

Tento příspěvek byl editován 18.2.2010 09:47:05 uživatelem Piranha.
Čtvrtek 18. února 2010 v 10:42® Piranha
Piranha

hraji> OK ukonceme to.Pozadal jsem Ospreye aby mi ten prispevek smaznul, aby to nelakalo zase nejakyho hnidopiacha

Čtvrtek 18. února 2010 v 10:35® Piranha
Piranha

hraji> to nemaj i ty pred tim.

Čtvrtek 18. února 2010 v 10:07® Piranha
Piranha

ZN> pouze jsem se ptal, pokud mas touhu resit nejaky problem osobne tak muzes.Neber to jako nejakou vyhruzku.Ja jsem si jen v posledni dobe vsiml, ze at reaguju ci se zeptam na cokoliv, tak reagujes na mne neprijemne a arogantne.A stejne tak MP-E65mm, to je takovej ocasek, co se prida pouze, kdyz nekdo z vas na mne vyjede.Ale jeho neresim a co se tyce tebe, tak jsem psal ze bude lepsi na sebe neregovat.Ja se chci bavit o rybch a ne se tady handrkovat o vymyslenou hovadinu, kterou jsem tu splodil vcera po sichte.Nrikam ze na tom neni kus pravdy.Ale alespon jsem se dovedel, co jsem chtel, kdyby to co jsem napsal ja, napsal HaD nebo Osprey, tak by se tomu kazdej zasmal, ale jak je to Piranhy tak hr do nej :-) BUKO mel v necem velikou pravdu, ale to tady sirit nebudu.

Čtvrtek 18. února 2010 v 9:40® Piranha
Piranha

ZN> tak to necti a dej mi pokoj.Ze nereagujes na ty prvni prispevky, ja jen pokracoval.Vim ze mas proti mne, pro mne nepochopitelnou zášť, ale ja to s tebou resit tady nebudu, pokud mas neco osobne proti mne zajed do UL a vyresine to osobne, nebo prosim na mne nereaguj. Ja tez nereaguju na tebe, tak to respektuj.Dekuji.

Jinak kdyz uz jsme u toho, psal jsem ,,kdyz uz jsme u tech povidek,,.A povidky nemusi bejt vzdy pravdive :-P mohou byt smyslene, vymyslene atd.

Tento příspěvek byl editován 18.2.2010 08:41:04 uživatelem Piranha.
Středa 17. února 2010 ve 23:36® Piranha
Piranha

Obsah příspěvku byl odstraněn na žádost autora.

Osprey

Tento příspěvek byl editován 18.2.2010 11:18:38 administrátorem osprey.
Středa 17. února 2010 ve 23:20® Piranha
Piranha

ULPA> to uz tady bylo, nekolikrat jsem zkousel udelat zavody, ale dycky se nasli hnidopichove a sralbotky, kteri to vetovali.Jedine se domluvit jen tak mezi nama co se vic kamaradime treba ja, ty, Monas, mozna BS a Prašula soutěživý by do toho sel taky a i filip je takovy pako co se rad vyhecuje a udelali by jsme si takovy mensi zavody.Kazdej da do placu nejakou vecicku z niz se rozhodne co bue 1. misto atd. a nejaky slusny pravidla a vememe feedery a vyrazime k vode, ja nejsem proti nikdy.