Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 17. února 2010 ve 14:04® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
Cudla>
to je fofr, ne ze tam na mne zase vybafne kmet s bandou.Tentokrat se asi uz ozvu
- Středa 17. února 2010 ve 13:53® Piranha
Nevite nekdo zda bude letos zase zavod na Matylde?Loni die Katastrofe, neznal jsem ta mista a tak na letosek bych zmeni strategii a sel spis do plavany s matchem a anglicakem. A vubec jaky koliv zavod na severu cech beru
Tento příspěvek byl editován 17.2.2010 12:54:19 uživatelem Piranha. - Středa 17. února 2010 v 10:57® Piranha
cormoran> toho cejna je mi lito
- Pondělí 15. února 2010 v 10:55® Piranha
- Diskuze: Muškaření
Tak jsem si uz konecne vybral novej mušák.Libil se mi Loop adventure ve 4ce, snad to bude dobra volba.Cenove je to prijatelny.
- Neděle 14. února 2010 ve 22:16® Piranha
BlueShark> Jak mušili, stara na to cumela a rikala ze ji to nekoho pripomina ti chlpi tam
- Neděle 14. února 2010 v 19:36® Piranha
vladah> parmy odletely do teplych krajin ty trdlo
Tento příspěvek byl editován 14.2.2010 18:40:19 uživatelem Piranha. - Neděle 14. února 2010 v 17:04® Piranha
Uz ani vazat mne nebavi, kdyby aspon nekdo prijel a motal semnou nekde nekdy treba u pivka, to by bylo o necem jinem.
- Neděle 14. února 2010 v 17:03® Piranha
olda> neboj, dockas se kamo, sam to vidis i kdyz je to vecnej hovnochyt Monaster, tak stejne i ostatni nic nenachytaj.Ja pockam na dalsi mesic.
- Neděle 14. února 2010 v 16:30® Piranha
Mam radostnou zpravu pro Oldu, zitra –10, utery –9 streda –8
Tento příspěvek byl editován 14.2.2010 15:30:57 uživatelem Piranha.Ale jde to dolu :-/
- Neděle 14. února 2010 v 15:25® Piranha
sgt.mooody> jeste rekni ze jsi k tomu pil džus a dostanes facku
- Neděle 14. února 2010 ve 12:20® Piranha
cormoran> to si jeste nevidel monasterovi dvou kaloricky kurata, to se koupe v loji vole
- Neděle 14. února 2010 ve 12:19® Piranha
cormoran> hovinko bude jako z alabastru
- Neděle 14. února 2010 ve 12:19® Piranha
cormoran> vole to se ti zda, svetlo od fotaku to olesklo.Jinak stava je z pul litru vody.Hranolky z trouby a maso na tefalce dve polivkovky tuku.Je to mokry od ty stavy vole.
- Neděle 14. února 2010 ve 12:12® Piranha
Tommy> az na tu pytlikovou stavu k veprovemu masu, ale malinko jsem si ji dotunil
konec koncu jsem v te stave povaril i ten porek s paprikou a melo to smrnc.Jelikos jsem na maso pouzil argentincke grilovaci koreni, vyhnul jsem se veskere pinkantni chuti.Palivy jsem protentokrat vynechal.
- Neděle 14. února 2010 ve 12:05® Piranha
Zdar hladovci, kdyz ryby neberou tak jsem vyuzil nedele a gruntovalo se.No a ja se postaral o nejakou rychlovku.Tady je Argentinský plátek s paprikou a porkem, priloha domaci hranolky, gut apetit
- Neděle 14. února 2010 v 11:07® Piranha
sus1> tak co se ptas ty drne, kdyz jsi to cetl.
- Neděle 14. února 2010 v 10:45® Piranha
sus1> vlaceci, jeden je uplne novej mam ho z vystvy, dostal jsem ho od kmose, myslel ze jeste vlacim, je to sice starsi model ten panther, ale je to nechytany.Ten malej 2,10 jsem kupoval tenkrat docela za ranec myslim ze 2600, je mekkej a dobrej na okouny a na chytani na mensich tocich, ale na Labi jsem s nim bodoval taky. Jsou to celkem povedeny klacky.Valej se mi tu a chci to dat pryc.Na Mrku jsem dokonce psal ze to i vymenim za nejaky slusny kolecko na musak.
- Sobota 13. února 2010 ve 22:09® Piranha
ULPA> no, uz mas taky
- Sobota 13. února 2010 v 16:42® Piranha
Pekny, az na ty pstrouzky s plnou hubou trojhaku to je hnus.Taky jsi mohl uz konecne najit v sobe kus chlapa a ty trojhaky ucvakat a nasadit jednohaky.Tech par trpytek se neposere a rybu to v nekterych pripadech zachrani.Ja jsem to tak na Nise mel ryby nepadaj a je to lepsi.
- Sobota 13. února 2010 v 16:03® Piranha
lucioperce69> pstruhovku si udelej, ja letos beru a asi i naporad.Je to parada, feeder je super, ale tady proste jsi zamestnany na kazdou vterinu.