Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 11. února 2010 v 18:51® Piranha
- Diskuze: Muškaření
Tech 20m by melo bejt asi tak realnych, nevim nikdy jsem to nezkousel merit, ale zkusim proste mit v luftu maximu a pak to zmerim.I kdyz na pstruhovkach tipu Jizera, Nisa, Smeda atd. je to k h…u na Labi jsem potreboval kazdej metr navic a rekl bych, ze tech 20m jsem tam vyhazoval.Se streamerovou snurou a tezsima lurkama na 6–7 prutu to celkem slo. Stejne ale si myslim, ze je to dost o snure, kdyz jsem koukal na ruzny videa treba z USA, nebo N. Zelandu, ty hody byly uchvatny.Tak dlouhou snuru ani neznam.Tak krasne to litalo.
- Čtvrtek 11. února 2010 v 18:42® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
BlueShark> kontrolou, pokud tam to auto bude druhej den nebo v noci, tak pokuta.Nebo proste na dobu nezbytne nutnou na privoz a odvoz zavazadel a hotovo.Dycky se jeden objetuje a to auto odveze a pak pro nej pujde zase druhej a navic, mne se na to neptej nejsem policajt at si lamou kebule oni.
- Čtvrtek 11. února 2010 v 17:01® Piranha
chosebaits> cau kamo, ono je to tam dost tezky, tam kam se da sjet daj zavoru a jdes z krpalu kilometr pesky a kdyz uz sjedes nekam rozumne k vode, tak te vyberou chlupaty.Proc teda auta jezdej na tech. prohlidky.Jeste jsem nikdy neslysel o nejakem pripadu kdy by ze stojiciho auta rybare doslo k nejake ekologicke katastrofe.Radeji si maj hlidat poradek kolem vody, hlavne tuny PET lahvi.Beru to, pokud tam budou chtit nocovat treba kaprari nejakej den, tak s autem pryc, ale pokud tam jdu na pul dne bo den, tak snad si tim autem tam sjedu. Je to zase o stovkach diskuznich prispevku tohle a radeji to neřešme, nebo se tim budeme prokousavat dny a stejne nic niko nevyresi. A pokud chtej toto preferovat, tak at udelaj parkovaci stani a hlavne hlidany, nechat si auto 2 km od vody a prijit o kola, kdyz jsem 100km daleko to neni prijemny a taky znacit dobre mista kam smim a kam ne.
- Čtvrtek 11. února 2010 v 15:23® Piranha
iceman> to jo, jako koncem podzimu a zcatkem zimy je to tam obstojny s tloustema, z jara pak pekny ryby, ale at se postavis jak se postavis, vsude vidis jen kamiony, tatry a neskutecnej kraval, to radeji vymenim za malou ricku nekde pod Jizerskejma horama, kde je svatej klidek a cista priroda.
- Čtvrtek 11. února 2010 v 15:07® Piranha
iceman> Jo to vis, pro nas ustecaky je porad preferovanejsi MP voda a feeder ci plavana.Tech pstruhovek tu moc neni a ty co tu jsou nejsou temer vubec zarybnny a pokud se tam neco najde je to max. roček.Tak musime jezdit za peknymy rybamy i vic jak 100km a to proste kazdej tejden nebo dvakrat tydne nejde a pro to taky ta muskarska vybava je i bohata na ty obcasny toulky za Lipany a potoky. Pokud by tu prevladali P vody, tak ten klacek(y) by byl samozrejme v jine cenove skupine a vubec celej cajk.Ale jsou tu i vody, kde se da pry taky celkem zachytat a jsou okolo 30km daleko, coz se da udelat i dvakrt tydne, mozna i ty 3 vychazky.
- Čtvrtek 11. února 2010 ve 14:25® Piranha
toulovec> to je zajimave ale ja mel na mysli feederovej klacek
Tento příspěvek byl editován 11.2.2010 13:26:13 uživatelem Piranha.Ale v poho, jsou to opravdu prvotridni klacku, tedy zatim alespon na pohled
- Čtvrtek 11. února 2010 ve 14:22® Piranha
iceman> Monaster ma 6–7AFTMA, ale radeji bych to videl k te sedmicce, je to opravdu poleno, ale zase vim ze mu ten klacek nezustane na veky a brzy koupi jinej a mozna ve 4ce.Proto zase si myslim ze neni dobry kupovat kdovi jakou drahou snuru, kdyz se toho klacku do pristiho roku zbavi a s nejakou sedmickou lajnou pak s prodejem moc neustoji. Asi mu prozatim pujcim muj sestkove kterej je spis do petky tu petku snuru veme lip jak sestku, ja si ted budu porizovat 4# tak ze by si Pepa zatim zachytal na mim a pomalu uskudlil na nejakej klacek, ted se daj koupit fakt pekny pruty do 3000 treba od Greys nebo Wichwuood ci Snoubee a jsou uz na slusny urovni.
- Čtvrtek 11. února 2010 ve 14:04® Piranha
iceman> ja vim ze je to nizsi trida, ale beru v potaz hlavne Pepovu momentalni fin. situaci, ja jsem zacinal taky na Airflu a tenkrat jsem nevedel jakej to je rozdil a on to taky nepozna dokud si nekoupi snuru za 1500 treba Rio nebo jinou, ale kdyz na to proste neni tak postaci Airflo. Jak je jiz znamo a rad se toho drzim, rybarina stoji pouze tolik, kolik do ni chci investovat.
šuli>
nečerti se drzko, a za druhy za tu snuru jsem mu dal prachy zpet ve forme navijaku, fungl noveho o tu castku za snuru mene.Koupil jsem si kolecko, ale nesedelo mi, tak jsem ho dal Pepovi o to min. A to ze jsi slibotechna je pravda
, Pepa na to dost cekal, ale je mi to fuk.Bude nova snura.Zeptam se Monfisaku, zda by tam nemeli pro nej nejakej cenovej standard.
- Středa 10. února 2010 ve 21:26® Piranha
osprey> Míro ja bych rekl ze ten luxusnejsi cajk dodava spis jinej pocit a samozrejme ma i nejake technicke vlastnosti v plusu oproti standardu, ale jak rikam, kazdej tolik, kolik na to ma a zachyta taky. Treba feeder ja mam anglicky Middy cena 2500 a myslim si ze bych s nim chytal stejne tolik jako s nejakym nadprumernym šímem, nebo treba tim predrazenym Hardym
- Středa 10. února 2010 ve 21:16® Piranha
Koukam ze jsou vsichni asi na rybach, nikdo nikde. Kde smrdi sandokan Tommy
:-p
- Středa 10. února 2010 ve 21:12® Piranha
osprey> taky to bylo adresovano Monasterovi, u tebe, kterej se rybarinou zivi, pise clanky a toci videa je kvalitni cajk povinnosti.
- Středa 10. února 2010 ve 20:56® Piranha
monaster> ja nevim ja bych rekl ze jsou stejny, ucel plnej obe stjne akorad mi to novy nesedelo v ruce proste jsem si na nej nemohl zvyknout.
- Středa 10. února 2010 ve 20:13® Piranha
monaster> rybarina stoji jen tolik, kolik do ni chces dat.Ale za levno se da taky velice pekne zachytat a to neplati jen u muskariny, ale i u feederu a u vseho.
- Středa 10. února 2010 ve 20:08® Piranha
monaster> dulezity je taky kolecko, uz davno jsem vypustil ty maly kolecka na 4–6 AFTMA, chce to poradnej prumer treba 8čku.Na velkem kole se ti snura nekrouti tolik jako na malym kolecku kde mas 5cm oviny na civce, radeji poradnej nosic na snuru
Tento příspěvek byl editován 10.2.2010 19:09:28 uživatelem Piranha.V bazaru maj ted celkem nejaky pouzitelny kola.
- Středa 10. února 2010 ve 20:02® Piranha
Monty, zkus koupit tuhle, na zacatek je dostacujici, sam jsem ji mel.Je pekne videt, nepotrebujes vylozene křiklavy, ty jsou stejne za ranec 1400+ Je to DT tak ze ma oba konce stejny a kdyz si ji po dvou letech otocis mas to 4 roky, nebo kazdej rok otacet porad dokola.
Oboustraně ujímaná muškařská šňůra (DT double taper), plovoucí (F floating), s pleteným jádrem pro nízkou pamět s odolným povrchem který odolává i hrubšímu zacházení. Díky nízké ceně je vhodná jako první muškařská šňůra pro začátečníky, nebo jako „pracovní šňůra“ všude tam, kde hrozí její poškození, např. o větve, ostré kameny.
Tento příspěvek byl editován 10.2.2010 19:03:40 uživatelem Piranha. - Středa 10. února 2010 v 19:55® Piranha
monaster> Pepo ser na plany sliby a snuru kup novou, aspon budes vedet, ze je to v pohode a novy, vydrzi ti dlouho.Zkus pro zacatek Airfočko a uvidis.
- Středa 10. února 2010 v 11:59® Piranha
Jak na to tak koukam tak papiry beru az v breznu, nema to ted si myslim smysl.A ty predpovedi, to je hnus.
- Úterý 9. února 2010 v 15:44® Piranha
cormoran> mara chce ten kosik na neco jinyho, je to velkej hovnochyt a cestou z ryb bude zbirat houby
- Pondělí 8. února 2010 ve 21:46® Piranha
Tommy> radeji litr big stocku
- Pondělí 8. února 2010 ve 21:42® Piranha
Kua nocni, to se mi zse chce.Simír tady strili, stara nestaci uklizet kulky pod televizi a smradi nechrapou, asi do ty kolbenky radeji pofrcim
Tento příspěvek byl editován 8.2.2010 20:43:28 uživatelem Piranha.