Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 7. února 2010 ve 21:52® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
lucioperce69> nebud vstahovacnej ne, vidis smajlika, tak si delam kozy.
- Neděle 7. února 2010 ve 21:47® Piranha
lucioperce69> jestlipak ty rousnice nemely supiny
Tento příspěvek byl editován 7.2.2010 20:48:24 uživatelem Piranha. - Neděle 7. února 2010 v 16:54® Piranha
olda> ja uz kupuju na feeder jen jediny hacky a to ty Kamatsu japonksky Royal Fish v krasnaku.Jsou tenoucky a pevny, pekne tvarovny a za 52 kc jich tam je myslim ze 25 kousku, dle velikosti. Na cervy perfektni, protoze jsou ostry.Neberu uz jiny hacky.
- Neděle 7. února 2010 ve 13:55® Piranha
1Mara> co je to za rybu
- Neděle 7. února 2010 v 10:36® Piranha
I kdyz Labe dokaze s muskarskou krabicku pekne provetrat, ale na pstruhovyh potocich se musky temer netrhaj, alespon mne ne.Spis obcas vetvicka nebo brehy.
Tento příspěvek byl editován 7.2.2010 09:36:44 uživatelem Piranha. - Neděle 7. února 2010 v 10:28® Piranha
olda> co se tyce toho zbrojeni tak na pstruhovou sezonu mam vyzbrojino snad az do roku 2020.
- Neděle 7. února 2010 v 9:55® Piranha
Uz aby to zacalo tat, ale ne moc brzy zase az tak 1.3. pak se krasne naplni labe zalejou okna a to bude feederovcka panove, jako loni.Ale chce to teplicko.
Tento příspěvek byl editován 7.2.2010 08:56:12 uživatelem Piranha. - Neděle 7. února 2010 v 9:53® Piranha
olda> ani mi nemluv o vstavani, malej byl v noci 16× vzhuru, kdyz to bylo po paty tak jsem zacal delat carky.Myslel jsem ze ho vyhodim na balkon.Zuby, sracka, ryma, kasel, co ti budu povidat, bezesna noc.
- Sobota 6. února 2010 ve 20:19® Piranha
BlueShark> to nevidis smajla?
- Sobota 6. února 2010 ve 20:17® Piranha
BlueShark> ani cigára?
Tento příspěvek byl editován 6.2.2010 19:17:21 uživatelem Piranha. - Sobota 6. února 2010 ve 20:12® Piranha
BlueShark> krivak
jako krava, tady delas slusnacka a na ICQ mi nadavas, tak si bez dat cigo a prober se.
- Sobota 6. února 2010 ve 20:06® Piranha
BlueShark> aby jsi mel radost a klid tak to jdu smazat, aby se toho nejakej vocasek jako ty zase nechytil.
- Sobota 6. února 2010 ve 20:02® Piranha
BlueShark> stara zalezitost, to mne nenapadlo.Doufam ze te potesilo to sem napsat ty blbe.
- Sobota 6. února 2010 v 19:33® Piranha
BlueShark> kecko, chtel vedet co je to francouzka nymfa, tak jsem mu to za jednu mensi roli v Ulici rekl
)
- Sobota 6. února 2010 v 16:18® Piranha
BlueShark> ja ti to reknu a ty ho pujdes piglovat taky co
)
- Sobota 6. února 2010 ve 13:50® Piranha
BlueShark> maka, byl jsem u nej, je tam zamcenej jako myška
- Sobota 6. února 2010 v 11:38® Piranha
Najim se a jdu se podivat na novou prodavacku benzinu, chujastera do predlic. Tam bych nesel, tam se strili obsluha.
- Pátek 5. února 2010 v 16:30® Piranha
dwina> kamo to ti asi nikdo neporadi, ja sice jetdim dost po Labi, ale v Lyse jsem nebyl, kluci tady jezdej spise do UL a do blizkeho okoli. Ja za sebe nemohu slouzit.
- Pátek 5. února 2010 v 5:58® Piranha
Klicí, nema nekdo doma zbytecnou klicku a civku, nebo jednotlive od Rexe?Ja mam svojeho rexika komplet ale kamarad nasel doma na pude starej bambusak po dedovi a shanel na nej rexe, tak ho teda sehnal, ale nema tam civku a klicku. Pokud nekdo ma tak pres osobku. Dik.
- Čtvrtek 4. února 2010 v 19:18® Piranha
1Mara> Mařeno ale opravdu to byl litostnej pohled na ty maly pacholky jak lapou po dechu. Malinko mi pripomeli Monastera a BlueSharka na Hunikove druhej den poranu.Taky tak lapali ale po necem tekutym
Prasata, jen ja byl slusnej a střízlivej, i ten Paralen byl zlitej jak to prase.