Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 4. února 2010 v 18:55® Piranha
Piranha

filip111> jo, s tema Oseckejma masařema :-P

Čtvrtek 4. února 2010 v 5:48® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

Chose> pokud je to tak, tak je to supr.Ale stejne radeji zjistim az to bude na spadnuti

Středa 3. února 2010 ve 21:24® Piranha
Piranha

lucioperce69> s kladivkem a kyblikem :-)) :-P

Středa 3. února 2010 ve 20:28® Piranha
Piranha

sus1> nejsem Klatovak :-))

Tento příspěvek byl editován 3.2.2010 19:28:25 uživatelem Piranha.
Středa 3. února 2010 ve 20:09® Piranha
Piranha

Akorad nevim zda budu muset mit pstruhovku celosvazovou, nebo mi postaci krajska :-((

Středa 3. února 2010 ve 20:04® Piranha
Piranha

Sander> no loni prej to tak taky vpadalo.

Tento příspěvek byl editován 3.2.2010 19:04:28 uživatelem Piranha.
Středa 3. února 2010 v 19:59® Piranha
Piranha

stopař> nechci byt zavodnik, chci si vyzkouset jeden dost prestizni zavod.Z lodicek muskarina to je parada a jako zavod jeste vetsi.

Středa 3. února 2010 v 19:57® Piranha
Piranha

1Mara> hele na cejny mi nikdo nesahejte, moji pltatýtové malý. Uz se na ne holomky tesim.

Středa 3. února 2010 v 16:54® Piranha
Piranha

1Mara> kdyz o tom porad budes kecat, tak jo.Zavri uz klapacku a neomílej to porad dokola tady.Sam mi brecis do osobky jak te to sere ze se tu hadame, ale ty ted do toho šijes.Vyser se na to a plkej si dal s kormousem a nestarej se o to co bylo a snad uz nebude.Jen to porad pripominas.Chtel jsi klid tak ho ted respektuj.

Tento příspěvek byl editován 3.2.2010 15:54:57 uživatelem Piranha.
Středa 3. února 2010 ve 14:45® Piranha
Piranha

cormoran> no jo na padelnika se taky nehodis.

Luda, chci si to zkusit.Kdyz muze bejt treti Prasek kterej je feederert a chytal loni poprve na musku tak proc bych si nezazavodil taky. Nejde mi o to vyhrat 1. ale druhej bych mohl bejt :-)) Ba ne chci se zucastnit a o to mi jde.Je to na vikend a muze tam bejt sranda.

Středa 3. února 2010 ve 14:38® Piranha
Piranha

Prasek_2007> dneska jsem zakoupil dalsi stokusovou varku hacku od zacatku zimy uz ctvrtou.Holt je zima nejak dlouha a tak si ji kratim vazanim.Ted se pistim na nejakej cas do BOOBY much na stojaky.A taky musim nasmodrchat nejaky breznovky a chrostiky.

Středa 3. února 2010 ve 14:29® Piranha
Piranha

1Mara> to uz tady jednou bylo s kladivkem a kyblem… no HaD sam vi, a chudak Prasek ted patri taky do te kategorie :-P

Středa 3. února 2010 v 5:55® Piranha
Piranha

Nemate nekdo nejaky info o letosnim Orvis cupu?Datum konani a podobne?

Středa 3. února 2010 v 5:48® Piranha
Piranha

ALL> vcera jsem napsal Tomashovi osobku a rozumne se domluvili na tom, ze uz jsme oba asi dost stary na to, aby jsme si nase prsticky unavovaly o klavesnici zbytecnejma kokotinama. Uprimne receno, jak me, tak i Tomase to uz nebavi lejt kolem sebe kyble sracek a plivancu.Tudis pokud zde bude jeden z nas psat, tak druhej bud nebude reagovat, nebo bude, ale proste klasicky. Ja doufam, ze oba pochopime obcasnej vtipek a nenechame se zase strhnout a nejak najdem spolecnou cestu k diskuzim.Mista je tu pro oba myslim si dost.

Kurva to je hnus venku, vcera vecer po zapase, vychr jako krava a dneska pada sracka, mokro a vitr.Jeste ze jdu v 10 domu.

Tento příspěvek byl editován 3.2.2010 04:49:54 uživatelem Piranha.
Úterý 2. února 2010 ve 22:47® Piranha
Piranha

Bosanac> zdroj chytej.cz a vubec co je ti po tom a nestarej se.

Úterý 2. února 2010 v 16:28® Piranha
Piranha

Hrabal jsem se ve starych fotkach u nasich a mama rikala ze dědoušek kdisi taky chytal pstruhy na musku, no a nakonec jsme ji nasli.

:-)) ) :-)) ) :-)) ) :-))

foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img30716.jpg
Úterý 2. února 2010 v 16:23® Piranha
Piranha

BlueShark> ty uz mas papiry Honzo.

Úterý 2. února 2010 v 16:13® Piranha
Piranha

olda> Holt ten splavek budes mit malinko tezsi a vemes si pletenyho kulicha ne.Jsme preci ze severu ne a niceho se nezaleknem.Ale opravdu to hlasili.

Úterý 2. února 2010 v 16:07® Piranha
Piranha

Oldo dneska jsem poslouchal radio v praci a zitra ma sever zapadat snih, hklasej 30 cm.Parada a vychr na horach az 125km/h.Uz aby to bylo pryc.

Úterý 2. února 2010 v 15:55® Piranha
Piranha

1Mara> co to tam mas za vrak dedku :-P