Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 24. ledna 2010 ve 20:26® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

stopař> malem jsem hodil savli z tech pastelek.

Neděle 24. ledna 2010 ve 20:14® Piranha
Piranha

bubu> to je napodobenina nejakyho madagaskrskyho hnuse.Toho se ryba lekne a zdrhne, bude si myslet ze je to jedovaty :-))

Neděle 24. ledna 2010 ve 20:12® Piranha
Piranha

Hampík dostal hlad asi a sel si nacpat bolševickej břuch upytlacenyma srnama.No jak uz jsem taky slychlval od kolegu. No aspon bude klid.

Tento příspěvek byl editován 24.1.2010 19:13:20 uživatelem Piranha.
Neděle 24. ledna 2010 v 19:57® Piranha
Piranha

olda> dojdi si radeji pro džbán s tim lhářem co nepozná šeřík to bude na dlouho

Neděle 24. ledna 2010 v 19:50® Piranha
Piranha

Pepek námořník> Hampejsi ty nemáš svoje kmarady asi ne.Páč takovyho fterku nikdo nechce, ses stracenej nejen rybar ale i clovek.Tahni uz sakra.Koukam kdyz buh rozhazovl debily tak mu jeden vypadl nad teplicema v barovce :-)) ja jsem zase vtipnej haha.Jo deravej pytel je na skodu, ale doufam ze ho budes mit abych nikdy nenarazil na neco podobnyho.

Tento příspěvek byl editován 24.1.2010 18:55:20 uživatelem Piranha.
Neděle 24. ledna 2010 v 19:10® Piranha
Piranha

Pepek námořník> tahni vtěrko.Masíš, seš šmejd a lhář.Fotku z lovosickýho úhoře dáš do časáku a napíšeš ze je to z Barbory, ty ses dement ty chlape.Spakuj se, máš to spočítaný.

Nechytej.czNechy­tej.czNechytej­.czNechytej.czNechy­tej.czNechytej­.czNechytej.czNechy­tej.czNechytej­.czNechytej.czNechy­tej.czNechytej­.czNechytej.czNechy­tej.czNechytej­.czNechytej.cz

Tento příspěvek byl editován 24.1.2010 18:11:57 uživatelem Piranha.
Neděle 24. ledna 2010 ve 13:41® Piranha
Piranha

Tak, tak.Za sebe dekuji.A bude tu zase klidek.

Neděle 24. ledna 2010 ve 13:05® Piranha
Piranha

foks01> staci na Bluesharka.On to vi.

Neděle 24. ledna 2010 ve 13:04® Piranha
Piranha

Nevadi mi sem psat, jen nemam co, mam jiny plany a cile tudis se bavim uplne nekde jinde a s nekym jinym.Ne ze bych zavrhoval tuto diskuzi, ale kdyz se tady setkavam s buzíkma jako je to pako teplicky Hampejsu, co i kdyz ho vyhodej dverma vetře se sem oknem, o tobe mluvim pepku, tak mi to tu opravdu neba.Neni problem, rikal jsem BS pokud do mne budes jebat tak potahnes a on to udela jednim kliknutim. Tak se na mne vyser a tahni si jinam.

Sobota 23. ledna 2010 ve 20:07® Piranha
Piranha

Jeste dotaz, kdyz si nadabuju telicko suchy musky z CDC dabu a nebo treba z kralika je to rozdil?Ja si myslim ze ten CDC bude tu musku lip drzet na hladine, je to tak?Ma to lepsi plovouci vlastnosti?

Sobota 23. ledna 2010 ve 20:03® Piranha
Piranha

bubu> taky jsem si myslel ze je to fuk.

Sobota 23. ledna 2010 v 19:49® Piranha
Piranha

bubu> ma nejaky vliv na to jaky dabing pouziju, proc to neni treba oboje vacice nebo zajic.Ja teda vacici mam a zda se mi oproti králíkovi malinko tvrdsi.Ma ta kombinace nejaky vliv, nebo je to fuk.

Tento příspěvek byl editován 23.1.2010 18:50:08 uživatelem Piranha.
Sobota 23. ledna 2010 v 19:42® Piranha
Piranha

bubu> tyhle nymfy si dost vazu.Jsou jednoduchy a da se jich namotat rychle a hodne nekoliki variant.Sam si vazu s ruznyma prdelkama, akorad telicko vazu z pava, ze tri kousku spletenych do sebe.Limecek zustava kralik.I ty limecky se daj ruzne stridat a je to sranda to motat.Jsou celkem ucinny a to celej rok.Mam tyhle mouchy rad.

Sobota 23. ledna 2010 v 19:36® Piranha
Piranha

bubu> Evzene tak zatim asi cenove ten Hanak za 3 kajdy.

Sobota 23. ledna 2010 v 17:36® Piranha
Piranha

Buko> Mirku jaky by jsi mi doporucil a odkud.

Sobota 23. ledna 2010 ve 13:09® Piranha
Piranha

OndruchM> no radost pri pohledu na bez prot. hacek za 4 kacky mne opouští :-)) )

Sobota 23. ledna 2010 ve 13:02® Piranha
Piranha

No konečně, kua ja to rozklikaval aale nedival jsem se na to okenko uz to mam :-)) to jsem celej ja.

Sobota 23. ledna 2010 ve 12:59® Piranha
Piranha

OndruchM> Kouknu se znovu.Je to strasne neprehledny

Sobota 23. ledna 2010 ve 12:30® Piranha
Piranha

bubu> na tom odkazu neni blesivcovej hacek

Sobota 23. ledna 2010 ve 12:29® Piranha
Piranha

bubu> na stranka hanak.eu jsem je nenasel

Tento příspěvek byl editován 23.1.2010 11:29:17 uživatelem Piranha.