Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 23. ledna 2010 ve 12:14® Piranha
- Diskuze: Muškaření
OndruchM> na tech strankach nic neni kua je to nejaky maly okynko a byl tam jen jeden typ hacku taky jsem tam blesivce nenasel.
Tento příspěvek byl editován 23.1.2010 11:15:02 uživatelem Piranha. - Sobota 23. ledna 2010 ve 12:12® Piranha
bubu> ja jsem u hanaka nenasel blesivcovy hacky.
- Sobota 23. ledna 2010 v 10:18® Piranha
Kluci prosim vas, poradte mi nekdo stranky resp. e-shop kde bych dobre koupil kacky na vazni much.Samozrejme za dobry ceny.Diky.
- Pátek 22. ledna 2010 v 10:39® Piranha
- Diskuze: Diskuze s adminy
Cus, proc se mi nezobrazujou prectene diskuze a fora a porad mam zeleny N.
Tento příspěvek byl editován 22.1.2010 10:41:13 administrátorem HaDová.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze. - Pondělí 18. ledna 2010 v 18:54® Piranha
regulus> nedela mi problem dabovat jak ve smycce tak i klasicky, uz jsem odhadl kolik si mam dat na nit materialu, aby to nebylo naducany, nebo chudy.Ptam se jen u kterych typu much a proc se pouziva to dabovano do smycek.
- Pondělí 18. ledna 2010 v 18:16® Piranha
Pouzivate pri vazani blesivcu metodu dabyngu do smycky?Ja jsem to zkousel a je to sice malinko pracnejsi, ale zase se mi zda ze je to naježení takovy pravidelny.Kdy je lepe pouizit dabovani do smycky?
- Pondělí 18. ledna 2010 v 17:36® Piranha
Diky z odpovedi, zatim je kupovat nebudu, ale vyzkousim na to vazat.
- Neděle 17. ledna 2010 ve 21:09® Piranha
Pouziva nekdo blesivcovy hacky predzatizeny?Např. tyto.
- Neděle 17. ledna 2010 v 19:54® Piranha
Cudla> heeeej, ale toho zimniho srnce mi poslel.Ja ho nemuzu nikde sehnat.U nas ho nemaj a myslivec drzkoval tak jsem ho poslal do prdele.Byl neprijemnej, tak co s nim.
- Neděle 17. ledna 2010 ve 13:13® Piranha
bubu> no pekne se vam tam ta rodinka rozrusta, ta volaka by mne nesrala, jde po malych rybach a ne tolik, ale ta svine cerna sezere kilo a 3 vybije. Je to hrozna skoda na pstruhovce.
- Neděle 17. ledna 2010 v 8:25® Piranha
ladamaj> neboj az bude trosku financne lepe (jaro) tak se tam stavim a malinko ti odlehcim
- Neděle 17. ledna 2010 v 8:01® Piranha
Luda> ty křiváku, takhle mne tu pomluvit a jeste si jezdis pro brka k Majorošům s Tomashem, hned te du napraskat na UL
- Sobota 16. ledna 2010 ve 12:50® Piranha
bubu> ja to delam taky s 0,3 dratkem ale proste jsem to ze zvedavosti chtel zkusit.Nejak si poradim.
- Sobota 16. ledna 2010 v 9:18® Piranha
Zdar kucí, dotaz.Vazal uz nekdo z vas blesivce s pomoci tungstenoveho telicka? Vcera mi prisli dva balicky na zkousku, ale neni motivace.Kdyby nekdo mel nejakej kousek namotanej rad bych se podival.Jediny co jsem videl bylo na strankach kde jsem je kupoval, ale nejak se mi nepáčil. Diky.
- Sobota 16. ledna 2010 v 8:42® Piranha
Buko>
Tento příspěvek byl editován 16.1.2010 07:42:56 uživatelem Piranha. - Pátek 15. ledna 2010 v 17:20® Piranha
Axamith> Fuj, z nej mouchu by nezrala zadna ryba uz jen z etiky
- Pátek 15. ledna 2010 v 16:58® Piranha
Buko> a ten myslivec je i vazac
- Pátek 15. ledna 2010 v 5:46® Piranha
mildas> Milane nerikam ze to je nejlepsi napad, ale byla rec o nejake mensi ricce a pokud je ohrozena kormoranama, tak si myslim, ze by to melo smysl tam proste chodit a poplasnakama je vyhanet.Ale kdo a kdy, to uz je jina vec.
- Čtvrtek 14. ledna 2010 ve 22:33® Piranha
Cudla> ale chemikalie
i kdyz u tebe nad Litvinovem je to OK
- Čtvrtek 14. ledna 2010 ve 22:09® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
cormoran> a nejlepsi okouni jsou ty do 40cm co maj dva zuby dole a nahore