Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 14. ledna 2010 ve 21:02® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

Buko> je to tak Mirku, bohu zel.Holt potaji trávit, strilet a hubit, jako obtiznej hmyz a nesmi to ale nikdo videt :-)

Čtvrtek 14. ledna 2010 ve 20:00® Piranha
Piranha

olda> muze bejt nekolik duvodu, treba ze jsem se to doslechl, ale to bych lhal.Jelikos rybarim od r. 91 tak tehda zadny chytej nebylo, zadnej Mrk.A na parmy se chodilo tradicne v zime.Taky jsem tam stepoval pul hodiny pred zahajenim lovu kvuli mistu a taky jsem byl rad za parmu.Mama z ni udelala karbanatky a nalozila je do sladko kyseleho nalevu s cibuli.Chutny to bylo, ale to byla jedina vec ktera se z toho masa dala udelat.Pozdeji uz jsme na ne prestali chodit a zacal jsem je cilene chytat az v roce 2008.To uz jako chytejak a prevazne poustec,kterym jsem byl od roku 97 jako kaprar.I muj tata kterymu je 63,tak tu parmu bez vycitek hodi zpatky do vody.Ten si radeji da kaprika, kdyz uz si teda neco veme.

Čtvrtek 14. ledna 2010 v 18:48® Piranha
Piranha

vladah> parma ma hnusny maso a uz jen z etickyho duvodu je poustim, proste mi ji je lito.

Čtvrtek 14. ledna 2010 v 18:47® Piranha
Piranha

vladah> a oprav si kartu joudo :-))

# Členská MO: KRAJSKÁ (Usti nad Labem tam ma bejt) # Povolenka: 2002 ( Mimopstruhova MP, nebo pstruhova P, nebo oboje)

Ty truhlo :-))

Čtvrtek 14. ledna 2010 v 18:43® Piranha
Piranha

vladah> si upad ne vole.

Čtvrtek 14. ledna 2010 v 18:28® Piranha
Piranha

vladah> no ja loni tedy 2009 jen jednu a to na musku, ale v roce 2008 jsem jich chitil 43 kousku :-)

Čtvrtek 14. ledna 2010 v 15:15® Piranha
Piranha

Buko> v tom pripade nezbyva nic jinyho nez se s tim smirit a brecet holt dal.

Čtvrtek 14. ledna 2010 v 5:40® Piranha
Piranha

mildas>

regulus> panove ja to samozrejme vim a vim jaky ty ku..y dokazaly udelat paseku na Nise.Ale uz asi druhej, treti den tady o tom tlachata a placete a kyby jste vzali plačičky a misto nesmyslnyho plkani sli k ty vode a udelal radeji poradne kraval, tak se mozna nevratili.Te reky, nebo potoka je mi od srdce lito, jakoz to i kazdy jiny vody co ma tenhle problem, ale zatim nikdo nepodnikl nic jinyho nez si jen tady stezoval.

bubu> te čamrák neni prospesnej nikomu.Muj nazor je taky likvidovat.

Tento příspěvek byl editován 14.1.2010 04:43:26 uživatelem Piranha.
Čtvrtek 14. ledna 2010 v 5:35® Piranha
Piranha

cormaxx> tak, tak a ted mi budou masit moje milovany cjny.Co ja starej cejnofil si počnu.Asi udelam C-40 :-))

Středa 13. ledna 2010 v 19:59® Piranha
Piranha

olda> Ja bych sel na feedr nekam do hlubokyho tocaku velkyho.Na splavek asi ne.Ale jelikos ses guru naseho webu, tak ti to samozrejme preji.

Středa 13. ledna 2010 v 19:56® Piranha
Piranha

bubu> ryby se dosadej ale cormorany nikdo nevysadi.Ne ze bych je branil, ale je to tak.

Tento příspěvek byl editován 13.1.2010 18:58:33 uživatelem Piranha.
Středa 13. ledna 2010 v 19:54® Piranha
Piranha

olda> Z toho strach nemam :-P

Úterý 12. ledna 2010 ve 20:49® Piranha
Piranha

Kluci mate nekdo nejaky info o Racicich?Kde se da koupit povolenka a tak.Nejlepe www, nebo telefon na zpravce.Diky.

Úterý 12. ledna 2010 ve 20:22® Piranha
Piranha

ULPA> jelikos ses muj vernej žák na musku, tak ti je umotam a venuju zcela zdarma :-)) ) :-)) )

Úterý 12. ledna 2010 v 16:52® Piranha
Piranha

OndruchM> (ano šéfe):-)) tak to ti nezavidim, u nas na Labi jich je na 5km useku okolo tisice a dycky se s tim Labe vyporadalo.Ale potoky a male ricky, tam je to horsi.

Úterý 12. ledna 2010 v 15:32® Piranha
Piranha

Nic krasnejsiho snad nemuze bejt.

Úterý 12. ledna 2010 v 15:00® Piranha
Piranha

BlueShark> ja se bavim normalene.Ale nechcete, nechcete,sezenu jinde, treba na veletrhu.

Úterý 12. ledna 2010 v 5:49® Piranha
Piranha

BlueShark> ok, tak ty 2× ja 2×.Kdo dal.

Cormos, to je prave dobre, takovy sedmilhari jako ty aspon nebudou rikat ze trojka je petka :-)) a je to aspon i na fotce lepe prukazny.Muze se to dat dolu na spodek klacku.

Pondělí 11. ledna 2010 ve 21:10® Piranha
Piranha

Firetiger> je to nekonecny debatovani o tom.Jen jsem se proste zminil o tom.Uz to nebudeme resit.Kdo bude chtit bejt frajer a ferovej muskar tak bude, kdo bude musit s nakoupenyma muskama od mistru a ryby masit jako o zivot bude dycky takovej, ale nemusi.

Pondělí 11. ledna 2010 ve 20:37® Piranha
Piranha

KLUCI MAM DOTAZ.MOZNA O TOM NEKDO SLYSEL.CHCI SI KOUPIT NALEPOVACI METR NA PRUT.JE TO PRUSVITNA FOLIE S NATISTENYM METREM BUD 105CM, NEBO 70CM.CENA JE 40,– ALE NECHCI SI TO OBEDNAVAT SAM.KAZDEJ VI ZE JE TO KOKOTINA TO BRAT NA DOBIRKU.KDO BY MEL ZAJEM TAK BY SE MOHL PRIDAT, JE TO DOBRA VEC HLAVNE NA VLACENI A MUSKU.KDYZ NECHCI RYBU TRAPIT NA BREHU A FOTIT JI S METREM PRILOZIM JI KE KLACKU A CVAKNU JI U PRUTU S METREM. KDO BY SE PRIDAL, CHCE TO ASPON 5 NEBO NEJLEPE VIC LIDI.OBJEDNAL BYCH TO A PAK VAM TO PREDAL A POSTOVNY ROZPOCITAL. POSILAM ODKAZEK NA SKOUKNUTI.

http://www.fly-fishing.cz/

Tento příspěvek byl editován 11.1.2010 19:41:57 uživatelem Piranha.