Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 11. ledna 2010 ve 20:05® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
monaster> ale hovno.Podle mne z toho pouzijes max jeden kloub.
- Pondělí 11. ledna 2010 v 19:53® Piranha
- Diskuze: Muškaření
bubu> verim ti.Ale je to peknej sen
Tento příspěvek byl editován 11.1.2010 18:54:00 uživatelem Piranha.msylim to hajeni.
- Pondělí 11. ledna 2010 v 19:53® Piranha
Axamith> tim lip, je jich jak much.
- Pondělí 11. ledna 2010 v 19:52® Piranha
monaster> hazej vole, mam to stejne pro tebe ty pako jedno.
- Pondělí 11. ledna 2010 v 18:33® Piranha
bubu> proc ne.Hacky bez protihrotu, jedna muchna na klacku a potoky a lipníky do vody.Co pak ty si lipany beres domu?Mozna by to bylo dost prisny, ale mozna by za nejakej cas bylo co chytat a hlavne porany ryby, ne ty nasazeny dvourocky, ktery se vypraskaj do mesice. Ale za vsechno si mozna muzou rybari sami.Nekteri o zarybnenych potocich a rekach mluvej az moc a pak se tam sjedou hordy masaku, jiny zase masej sami svoje potoky a pak nadavaj na svaz, ze tam nic nedava, je to tezky.Resilo by to celorocni hajeni ryby.
Tento příspěvek byl editován 11.1.2010 17:34:58 uživatelem Piranha. - Pondělí 11. ledna 2010 v 18:27® Piranha
Luda> tomu se rika blbost.Ja vyndal tri a vsichny krvaceli, patlovi jsem to radeji nerikal a bracha je bral do svejch hlubokejch kapes u lizarskych kaloht a hned je lifroval do auta.Skoda jen toho ctvrtyho, to bylo moc napadny koukala na nas ministrine mistrine
)
)
Jo kdyz křivák tak poradnej.Ja vam dam cejnofil
- Pondělí 11. ledna 2010 v 16:01® Piranha
brčal> uz mi to nekdo posilal toto info, ale zapomel jsem jednu dulezitou vec a ted uz to vim.Ta povolenka se da koupit i pres net a postou ji zaslou.Usetri to 30–40km jizdy a cekani. Je to paradni tam a je dobre ze jsou tam ryby celorocne hajeny, teda aspon potok a lipouš.A vubec pravidla jaky jsou tam by mely bejt vsude.
- Neděle 10. ledna 2010 ve 14:53® Piranha
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: vcera | Revír: U Patloš | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Vcera dirkovajda u patlose.Ven sli jen duhaci, nic jinyho.Ale bylo fajn a sranda.Jo, to kdyz vozralej Monaster se mota po rybniku a spadne drzkou do dirky, tak to lezi smichy na zemi cela chytajici banda
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. ledna 2010 ve 12:26® Piranha
CHLAPI MAM DOTAZ, V LETE JEDU NA DOVOLENOU NA MODRAVU A CHTEL BYCH SE ZEPTAT ZDA NEKDO NEVI JAK JE TO S REKOU VYDROU, ZDA SE TAM SMI CHYTAT NEBO NE.V SOUPISU REVIRU JSEM JI NIKDE NENASEL A MYSLIM SI ZE TO JE NEJSPISE REVIR MISTNIHO UZIVANI, KDE SE ZA RYBARENI, PODOBNE JAKO NA JIZERE V ZELEZNEM BRODE PLATI. POKUD BY MEL NEKDO NEJAKE INFO, NEBO NEJLEPE ZNAL NEJAKY ODKAZ KDE SE DOZVIM KDE CO A JAK, BUDU VELICE RAD.JINAK JE TAM 10KM JEDINE OTAVA.KREMELNA JE TAM KOUSEK TAKE A TO JSEM SLYSEL ZE SE TAM DA MYSLIM ZA 300 NA TYDEN CHYTAT.JDE MI HLAVNE O TU VYDRU, TECE PRIMO POD PENZIONEM A BYL BY TO KOUSEK NA MENSI VYCHAZKY S KLACKEM. DEKUJU.
- Neděle 10. ledna 2010 v 10:33® Piranha
Firetiger> ty ruzovy jsu excelentni.Na lipouse jak vysity.
- Neděle 10. ledna 2010 v 10:30® Piranha
olda> za 2,99E ti to vyrobim
) nevim zda by to pravdu fungovalo, vsiml jsem si ze mel docela basovou strunu na tom navijaku.Jak se to bude chovat na 0,14 nevim.Podle mne staci si spojit 5 obratliku s karabunkou a dat trpytku.U malinkejch trpytek jsem daval jen jeden obratlik a nemotalo se nic.No za tech 7 petek se to da poridit.
- Sobota 9. ledna 2010 v 19:29® Piranha
Patlaloš> to je klasika, ten vul dycky nekde neco necha.U mne doma kulicha a rukavice a dokonce i batoh s vestou pro kterou si jel pres cely usti a odjel zase bez toho, pako
- Sobota 9. ledna 2010 v 18:02® Piranha
Kazdopadne krale direk vyhral Monaster.Protoze kdyz sel nmazanej z ledu na brech tak jak se mu ty pastelky motaly upadl a rovnou držkou do dirky.Sem si malem ustříkl do gaťí.
- Sobota 9. ledna 2010 v 16:26® Piranha
1Mara> Maro vis jaky je 1. vyjmenovany slovo po L tak si to precti znovu
Tento příspěvek byl editován 9.1.2010 15:28:15 uživatelem Piranha.) a po B.Ty jsi tomu zase nasadil korunu vole
Jeste vo Voda s Kominem jsou holky.
- Sobota 9. ledna 2010 v 15:41® Piranha
Ty voe to byla nehorazna prdel.Monaster zase… a Pípa, no to byla vec.Vsak oni se priznaj sami.Jinak ryby celkem sly ale mohlo to bejt lepsi, ja 3 duhone bracha 1 a ostatni taky neco pochytali.Budou fotecky. Kazdopadne spokojenej a diky Patlovy za sprostredkovani vseho tam.Je to kabrňák
- Pátek 8. ledna 2010 ve 23:52® Piranha
Chciploňové to byla zase sichta tfuj. Rano jedu ale nevimjak.Bracha sere magi ze snezi, pako, si vemu kapucu bo kilich ne kua.Mlada kuze vysrana a nezkusena.Holomek.Tak pokud se do 7:30 nerozhoupe beru miho porouchanyho klokangoo a razim.Ja jedu i kdyby mel padat z nebe vozralej pipa s táááááákovejma grepama a bez vybrusu
)
Patloune, vole, ten gryl vem a pichni ho vedle moji dirky, ti to tam budu rovnou hazet cerstvy
)
)
- Pátek 8. ledna 2010 ve 12:51® Piranha
1Mara> vole
- Pátek 8. ledna 2010 v 11:33® Piranha
BlueShark> Ne to vubec nevadi, nema to na nic vliv.Podivej originalni prut je to same.
- Pátek 8. ledna 2010 v 9:32® Piranha
Dílo dokonceno.Dirkaklacek hotov
- Pátek 8. ledna 2010 v 9:27® Piranha
- Diskuze: Rybaření na dírkách
osprey> ja si Míro udelal dirkovaci klacek sam.Pouzil jsem spodek od mini prutu, nejspise to byla ta detska sada, rukojet byla sundavaci.Do vrchni dute casti jsem nechal vysoustruzit silonovej kolik s lemem s dirkou na stredu do ktere zasouvam feederovou uhlikovou spicku heawy.Vyhoda je ta ze si muzu spicky menit, nevyhoda je mala ocka, ale stejne to tam lezi nahozeny se splavkem a ocka prakticky nemrznou. V sobotu ho jedu vyzkouset.
Silonovej kolik jsem ani nemusel lepit, je to vysoustruzeny na desetiny a pri zasunuti tam vznikne malej podtlak, tak ze to super drzi a muzu rukojet pouzit zpatky na ten malej proutek co mam schovanej pro holku
Tento příspěvek byl editován 8.1.2010 08:30:16 uživatelem Piranha.