Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 14:05® Piranha
Piranha

Luda> by ses divil kamo jak na plovouci mrskam :-O

Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 14:04® Piranha
Piranha

Du makat, budu vas sledovat z prace :-) 9-)

Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 14:04® Piranha
Piranha

Luda> 0,14ku.Chytat budu na hnojacky ze zoo, cervy a stridku z rohliku.Zkusim i marmysku a nymfu.

Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 14:01® Piranha
Piranha

BlueShark> A jeste jsem zapomel, ti kohouti co zde byli na obrazku maji podle prodejce vahu 6g.

Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 13:55® Piranha
Piranha

Luda> kdy, co, jak, kam, proc.Pokud myslis na dirky tak tam dam maly shimanko na plavanou co mam tu Catanu 2500 a mam tam 0,14 to staci az az.

Tento příspěvek byl editován 7.1.2010 12:55:32 uživatelem Piranha.
Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 13:53® Piranha
Piranha

BlueShark> proste to neni muska a je to vlaceci nastraha.Nerikam ze se to na musak neda privazat ale musis na to mit sloni vybaveni na more nebo lososy.U nas proste ne.Dokazes si predstavit co by to udelalo na 0,18 vlasci kdybych to prudce vytahl z vody na 15m snure a pak zase svihem vratil-tedy tak jako klasickou musku?Uprasknes to.V tu chvili to nema 2g ale 12 a zpetna rychlost snury vyvine na konec strasny odpor. Privaz si 0,18 vlasc ke kilovemu zavazi a pomalu to zavazi tim vlascem zvedej ze zeme.Co se stane, zvednes to a kdyz ten vlasec vemes a prudce s nim skubnes tak ho urves o tu kilovku.To se stane s tim jiggem na musaku.

Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 13:22® Piranha
Piranha

Tak dírkaklacek mam pripravenej po sichte tam vlepim feeder heawy spicku a je to na svete :-)) Uz se tesim az vas bando zase uvidim hlavne Patlu a Pípu-křiváka pokud jede a Vodoucha s Komeníkem

Čtvrtek 7. ledna 2010 v 10:01® Piranha
Piranha

Tady se zase plakalo jak jinak.A kdyz se clovek bavi o rybach tak mu jeste vynadaj ze je to tu o muskach. Ale bylo to o vlaceci nastraze :-))

BS: jen k tomu ,,kohoutovy, nevim jak bych s muskaril s 20g jiggem?Jedine na nejakou 12ku prut lososovej s 0,35kou vlascem na konci.Uz tak si obcas uprasknu zlatohlavou nymfu se 4mm hlavickou. Je to proste na vlaceni a malinky na musku se uz davno delaj.Nejsou to kohouti vylozene, ale je to neco podobnyho a uspesny jako krava.

Tento příspěvek byl editován 7.1.2010 09:03:22 uživatelem Piranha.
foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img30120.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img30121.jpg
Středa 6. ledna 2010 v 10:25® Piranha
Piranha

I z marabu se to dela, jak jsem rikal.

Tento příspěvek byl editován 6.1.2010 09:27:02 uživatelem Piranha.
foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img30101.jpg
Středa 6. ledna 2010 v 10:23® Piranha
Piranha

Tak jsem nasel ten almanach, kua to je to, co jsem potreboval, mam tam ulozeno plno stranek z muskareni, plno vzoru musek a techniky, parada, ani mne nenapadlo ze to vlastne mam.Je to z dob meho vlaceciho silenstvi, ktery uz opadlo. Jo a na druhy strane byl hnet kohout tak zkusim dat obrazky, ale ma to 2 mega tak nevim zda to nebudu muset zmensit.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img30100.jpg
Středa 6. ledna 2010 v 9:07® Piranha
Piranha

Mam udelanej takovej almnach nebo je to pis šanon kde mam ulozeny clanky o vlaceni z casopisu snad od roku 97 a v druhe pulce je muska.Musim se po tom pohlednout.Je tam prave clanek o tech ,,kohoutech,, tak bych to preskenoval a BS poslal.

Středa 6. ledna 2010 v 8:59® Piranha
Piranha

BlueShark> s tim se pouze vlaci, pod splavkem jsem to jeste neidel :-)) Jinak tato vlaceci nastraha je vejmysl polskej vlackaru a jmenuje to proste ,,KOHOUT,, je to vyborny na candaty v hlubokych vodach.

Úterý 5. ledna 2010 ve 23:15® Piranha
Piranha

raven1972> Pokud zitra jeste nekde vystracham jigga tak ti neco namotam a dam to sem.

Úterý 5. ledna 2010 ve 23:12® Piranha
Piranha

Cudla mi malinko urval od huby to co jsem se snazil z prace napsat, ale nejak mi ten mobil zas.. nemakal.

Tak ze, urcite je lepsi bud kombinovat marabu a kohouta 50:50 nebo to udelat jen z marabu.Marabu dobre pracuje ve vode a je velice dobre dostupny, kor v UL u Braunsteina. Vezme se klasickej jigoovej hacek a navaze se ocasek z peri.Muze byt ruzne barevny, nebo z jedne barvy.Je dobry k peri pridat jeste dva kousky holograficky lametky, nebo dva kousky andelskejch vlasu aby se to zviraznilo.Telicko je dobry nadabovat do smycky z marabu, nebo jeden delsi kus prichytit u ocasku a natocit ho k hlavicce, muzou bejt i dve pera, nebo dve pera ruznych barev pak se to ukonci u klavicky.Dobry je taky to peri prichitit ne za korinek peri, ale za spicku, diky tomu pak bude u hlavicky delsi chmíří, ktery se pak ve vode po namoceni poklada podel tela toho paskvilu.Muze se to i okrouzkovat lametkou, neb medenym dratkem.

Úterý 5. ledna 2010 ve 13:51® Piranha
Piranha

1Mara> manzelka mi to taky rika.

Úterý 5. ledna 2010 ve 13:23® Piranha
Piranha

Tak uz 1. vyukove hodiny zacaly.Zatim na jednicku.Pozorny a bedlive nasloucha.Praxe bude v lete :-)

Tento příspěvek byl editován 5.1.2010 12:26:42 uživatelem Piranha.
foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img30088.jpg
Úterý 5. ledna 2010 ve 13:09® Piranha
Piranha

Patlaloš> Jirko dam vedet jeste tak okolo ctvrtku bo patku na 100%, ale ted jsem s nim muvil a jel by, pokud bude i mrazik, tak by to bylo ok.Ve ctvrtek ma bejt teplo, ale jenom v ten ctvrtek pak zase mrazik.Tan nam to tam nepopichejte at si taky lapnu duhaka, ale na ploticky se tesim.Uz pracuju na dirko klacku tak ze budu mit i cajk.

Tento příspěvek byl editován 5.1.2010 12:10:05 uživatelem Piranha.
Úterý 5. ledna 2010 ve 12:41® Piranha
Piranha

Ale z brachou pokud to nevadi, jsem malinko omezen vozem, muj ted nejak zlobi tak by jel bracha aspon pozna tu bandu.

Úterý 5. ledna 2010 ve 12:37® Piranha
Piranha

Tak dirky mozna navstivim

Tento příspěvek byl editován 5.1.2010 11:40:55 uživatelem Piranha.
Úterý 5. ledna 2010 v 10:35® Piranha
Piranha

1Mara> :-)) ) jj v zime to bylo :-)) )