Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 3. ledna 2010 v 11:26® Piranha
Piranha

vladah> kdesi na piskovne, staci si vlizt nekam a bejt trochu sikovnej.Pokud trochu znas ryby a vis kde by se jim asi tak mohlo libit ( zakouti, kere a tak ) tak tak neni problem nachytt ryby.Uz se tam zase moc tesim na ne.

Neděle 3. ledna 2010 v 11:24® Piranha
Piranha

vladah> ses trefil zrovna do období kdy tam proste byli.Rikam bejvaj vetsinou u betonarky jinak pokud myslis ze je kaprar kazdej kdo ma stojanky tak de mylis kamo.To jsou takovy ti radoby co vymontujou konstrukce natocej hlasice a pak tam koupou pul dne kostku chleba nebo burizon.Jako ted na plazi ten tip z TP.Nechapu to.A pritom staci jeden klacek na jemno a chytas jako drak.

Neděle 3. ledna 2010 v 11:19® Piranha
Piranha

vladah> Vladahu vokážu ti nejaky fotecky z piskovny na cejnovacce. Jdou tam tací dost casto.A Monaster i jenoho 60cisel.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img30030.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img30031.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img30032.jpg
Neděle 3. ledna 2010 v 11:14® Piranha
Piranha

monaster> a ja ti urvu koule pokud ji nemas.Ale zase jsem v klidku, misto ni mi koupis Tajne musky cesky a sl. vazacu :-)) dobrej kseftik.

Neděle 3. ledna 2010 v 11:12® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

ladamaj> V tech strankach jsem nejak nic nenasel jen nejaky srsti, asi hleda, spatne.

Neděle 3. ledna 2010 v 11:08® Piranha
Piranha

vladah> :-)) ) ale di ty.Na boilies tam chytaj jen kaprari a i tech tam uz jezdi malo, diky tlaku a vecne obsazenym mistum. Chytam tam jen na cervy, kukurici a foukacky, popž. hnojacek.Krmeni polsky, nebo sensas a cerbvu aspin litranek z jara.Nastrilim si prakem kule a pak jen hazu s kosickem a ryby tam jsou a berou.I ti kapr se tam dobre chytaj a ne na boilies.

Olda> nevadi, stejne jsem samouk.

Monaster> vim ze ji mas ty, vzdyt jsem ji preci nasel a pak jsem ti ji pujcil.

Neděle 3. ledna 2010 v 11:04® Piranha
Piranha

Znam tvuj stav a neni problem s mistama, znam plno robrych a dobre dostupnych mis.

Neděle 3. ledna 2010 v 10:11® Piranha
Piranha

ladamaj> no vidis tak se muzem nekdy az bude teplo domluvit a udelat nejakou big akci a ja s monasterem bych prijel na nejakou spolecnou chytacku k vam a samozrejme jste zvani taky k nam.

Tento příspěvek byl editován 3.1.2010 09:11:40 uživatelem Piranha.
Neděle 3. ledna 2010 v 10:10® Piranha
Piranha

olda> tak to mne nechtej nasrat a to vazani mi pujc pane.Ja zase propujcim DVD feeder a nejaky knihy.

Neděle 3. ledna 2010 v 9:47® Piranha
Piranha

pipa> proto ze jsi si o to slusne nerekl.A navic nejsem tak dobrej abych nekoho ucil, sam se ucim a mam co ucit.Mimochodem ja jsem behem dne tech hodinovej navstev mel treba 5.Mezi kseftama jsem proste sel k vode.Ale taky jsem tam nekolikrat i nocoval a delal celodenni chytacky, to ty ani nevis mistre. Co chces radit na cejny kup si cervy vem feeder a nejaky krmeni od sensasu a jdi nekam na labe do klidnejsi vody. A jestli chces tahat velky ryby cilene tak s nama pojed z jara na labe bo piskovnu a zachytas si taky.

Tento příspěvek byl editován 3.1.2010 08:47:45 uživatelem Piranha.
Neděle 3. ledna 2010 v 9:43® Piranha
Piranha

ladamaj> Nebyl to ten Mates nebo Matys chodi i sem a tata je tady jako Čudla, fousatej chlapik :-)) ) on ti asi vypravel jak jsem se zapřel kdyz na mne vybafl-ty ses Piranha vid.Ale supr lidi. :-)) )

Sobota 2. ledna 2010 ve 22:09® Piranha
Piranha

ladamaj> Láďo Braun ma vazaciho matrose hordy ma temer vse a zatim jeste porad.Vypada to ze mu tam kseft delam jen ja a mozna par lidi :-) jinak ma i cely skalpy a dubbyngy, srti, mraky nití, body galssy, spektra flashe no proste uplne vse i to co neznam :-)) ) Jen nema laky, hlavicky, malo olovenych dratku tak 2 prumery myslim, a hacky nejaky jeste ma, ale asi je lepsi si koupir bez proti hrotovy, ma jen s hrotem tak to zamackavam.Dava mi to za velice slusnou 50% slevu. Reknu ti to tak, pokud pojedes z chomutova a budes mit k dispozici na nakup okolo litru nebo vic, tak tam jed, nebo obednej od BUKA.Ten nezklame.

Sobota 2. ledna 2010 ve 21:49® Piranha
Piranha

pipa> Kdyby jsi byl alespon z pulky takovej teoretik jako ja, ty koko, tak bybs nesmrdel jen na jednmom smradlavim miste na labi v usti a chytal bys alespon ty cejny ty praktiku.

Sobota 2. ledna 2010 ve 21:23® Piranha
Piranha

monaster> tak ze to ani nemas taky kam napsat co, by mnezajimalo jak to teda udelat.Budu se na to ptat na svazu

Sobota 2. ledna 2010 ve 21:18® Piranha
Piranha

pipa> já si te vemu za muze ale píglovačka nebude :-))

Sobota 2. ledna 2010 v 19:54® Piranha
Piranha

pipa> Haineken je majoritnim vlastnikem usteckeho zlatopramenu.To ti rikam ja nevinař.

Sobota 2. ledna 2010 v 19:53® Piranha
Piranha

ladamaj> je pravda ze vyprodava muskarskej sortiment, ale porad tam toho ma tolik tze by mi to stacilo na 3 zivoty. Co se tyce Trousila, ma tam neco, ale spis je to na obednani.Ale chlapik to neni spatnej.

Sobota 2. ledna 2010 v 19:49® Piranha
Piranha

pipa> vole

Sobota 2. ledna 2010 v 19:37® Piranha
Piranha

BlueShark> co pak vladach to je olach ten nic nezna :-))

Sobota 2. ledna 2010 v 19:35® Piranha
Piranha

BlueShark> Samozrejme jsem mel na mysli zlatopramena jako majitel Haineken.Jinak driv kdo mel Haina tak byl machr a dneska se za tu plechovku skoro stydim.Jinak u nas se ted v posledni dobe tak vysralopivo , ze je to fakt zraly na zmenu.Zlatak je posledni dobou hnusnej jak prdel.