Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 29. prosince 2009 v 9:28® Piranha
Piranha

TROUT1975> stehuju se do polska :-)) Kua ja chci taky chytat celej rok dravce :-) Vis ono je mozna dobre ze jsou zde ryby dele hajeny a ze jsou tu nejaka omezeni.Protoze pokud by to nebylo, tak by nebylo co chytat a mozna uz by nam taky nikdo nenasazoval radeji ryby.Porad jeste jsou u nas lidi co za ryby maso i skoro zabijou a berou domu vse co maj na hacku, treba jako Mara a Fox :-)) ).Pak jsme my, sportovni rybari ve velke nevyhode, ale i tak trochu radi ze jsou tu zakony takovy jaky jsou.

Úterý 29. prosince 2009 v 9:19® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

Jak.novi> nene na hacku nesmi byt pouzit zivy hmyz, to pak neni ani muskareni ani lov na umelou musku i kdyz mas musak s koleckem a snurou.

Jinak od toho je tu forum ,,otazky a odpovedi rybarske straze,, tak ze tady je to na prd.

Tento příspěvek byl editován 29.12.2009 08:19:32 uživatelem Piranha.
Pondělí 28. prosince 2009 ve 21:19® Piranha
Piranha

TROUT1975> Ok na karte mam icq tak si muzem poke i mimo mísu tady.Jinak s monasterem si mozna pokecas.Koluje mu v zilach polska krev a to opravdu.Vcera to z nej vypadlo :-)

Pondělí 28. prosince 2009 ve 20:50® Piranha
Piranha

Cudla> tak to byla ta svine co uz se tady usidluje nadobro. Mel bych pro ni prášky z olova :-))

Tento příspěvek byl editován 28.12.2009 19:50:40 uživatelem Piranha.
Pondělí 28. prosince 2009 v 16:36® Piranha
Piranha

Jedna spolecna fotecka s brachou pri cejnofílii :-)) )

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img29842.jpg
Pondělí 28. prosince 2009 v 16:14® Piranha
Piranha

TROUT1975> Ja tam pristi rok jeste pojedu s Monasterem, pocitam nekdy v unoru.Muzeme ti dat vedet pres osobku a nekde se srazit. V lete bych se tam podival mozna pres noc.chtel bych projit ty meandry, tam to nemusi bejt marny.

Pondělí 28. prosince 2009 ve 14:44® Piranha
Piranha

Dneska jsem sel na prochazku s dcerou okolo Biliny a ukazoval ji hnusoptaky co letely nad anami (kormorany).Vsiml jsem si ze jeden mel bile bricho.Slo o nejakou pigmentacni vadu, nebo to byl jinej druh.Diky.

Pondělí 28. prosince 2009 ve 12:18® Piranha
Piranha
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 27.12.09 | Revír: Smědá MP | Způsob lovu: Muškaření

Vcera jsem vyjel s Monasterem naposledy prohnat Lipany a tak jsme diky doporuceni od Monfišáků vybrali Smědou MP. Rano ryby nejak stagnovaly tak jsme vyjeli dal, az na cesko polske hranice a tam pod jezem jsem vymusii za bricho cejny :-93; Potom jsme jeli zase na misto, kde jsme meli sicha s Monfišema a tam se mi povedli 3 Lipánci do 20cm.Pak nam kluci ukazali jak se chyta velka ryba a kazdej vyndal Lipana mezi 40–50cm.Krasny ryby a krasne barevny. Peknej den stravenej u vody jsme zakoncili U Medveda a nacpali se k prasknuti.

Tento příspěvek byl editován 28.12.2009 11:19:33 uživatelem Piranha.
foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29838.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29839.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 27. prosince 2009 ve 20:20® Piranha
    Piranha

monaster> vole, kdybych kejchnul jak jsem ho mel v ruce tak by mi Lipanek vytekl prstama :-))

Neděle 27. prosince 2009 ve 20:09® Piranha
    Piranha

monaster> ta fotka ty Smedy mohla bejt odjinut.Bylo tam tolik scenerii ze si zaslouzila jinou.Tohle je nejaky uzky.Midty to bylo jako dve i tri Bíliny siroky a cisty tak, ze bylo vydet i na dno dvoumetrove tune.Mel jsem nutkani se napit.

Neděle 27. prosince 2009 v 19:47® Piranha
    Piranha

PATLALOŠ osobka.Dik

Sobota 26. prosince 2009 ve 21:11® Piranha
    Piranha

ULPA> ja na tebe Pájo v tom povanocnim chumlu uplne zapomel. Ser na praci v 5:10 na krizivatce ve vsebo smerem na sidliste :-)

Tento příspěvek byl editován 26.12.2009 20:12:06 uživatelem Piranha.
    Sobota 26. prosince 2009 v 17:44® Piranha
    Piranha

Zitra razime s Pepínem na muskarinu na Smědou na mimopstruhovej usek k PL hranicim.Jsem zvedavej jak dopadnem, ale pocasi bylo dneska skvostny.Pokud bude zitra jako vcera tak jsem optimista.Cesta hodinku a ctvrt utece dobre a aspon pozname novej kraj a prirodu.Neco sem pak hodime nafocenyho a kdyz ne ryby, tak alespon tu prirodu Frydlantskou.

Tento příspěvek byl editován 26.12.2009 16:45:12 uživatelem Piranha.
    Sobota 26. prosince 2009 v 16:34® Piranha
    Piranha

milan monfish> mas tady osobku Milane, tak si ji precti.

Sobota 26. prosince 2009 v 10:30® Piranha
    Piranha

Pepek námořník> proste zkracene receno, je to v piči a vsichni se na to vyserou.Belo starej se.On se najde nejakej blbec a blbci co tam ryby zase natahaj.

Sobota 26. prosince 2009 v 8:59® Piranha
    Piranha

milan monfish> Milane koukam ze jsi se registroval dneska :-) super.Rikal ti Roman ze chci jeste jet na lipany?Posilal jsem mu soukromku na Mrku.

Sobota 26. prosince 2009 v 8:58® Piranha
    Piranha

milan monfish> dopadl jsem spatne, proste jsem musel odejit asi po 15 minutach.Diky ty otraveny ele jsem v UL kvuli smradu ani nevidel.A ten pohled na ty racky a kormorany jak zbiraj splaveny, dodelavajici ryby, mi nebyl prijemnej.Jel jsem na svuj flicek na bele podivat se na nasledky a musim konstatovat ze je to asi cely mrtvy.Vytaholal jsem plno ryb a ukoncoval jejich trapeni ale pak uz jsem na to nemel silu.Ty ryby byly uplne naleptany bo co to na sobe mely.Slo vic a vic ryb na hladinu. :-(

Sobota 26. prosince 2009 v 8:53® Piranha
    Piranha

Pepek námořník> i kdyz te k smrti nemam rad, tak s tebou souhlasim.Pokud ti noviny napisou ze je to nejznecistenejsi reka na severu cech, tak to budou brat jako stoku a i tak se pak chovat. V Trmicich lidi bojovali proti lihovaru, sestavila se liga proti lihovaru, psali se petice, zivotni prostredi se skoro soudi s mestem UL kvuli tomu, ale co se stalo.Nic!Jen smrdi a nezabiji.Melo by se to poradne rozmazt v novinach, v televizi a taky to chce dokumenty o tom ze ty zivocichove tam zijou.Nejde jen o ryby, ale jsou tam i raci baheni a plno lednacku.Co budou zrat kdyz je to mrtvy.Jsou tam volavky a jiny a jiny zivocichove coz ukazuje to, ze Bilina neni stoka, ale cista reka kde se dokaze zit dobre vsemu zivemu.

Pátek 25. prosince 2009 ve 20:57® Piranha
    Piranha

Tak to nakonec v Tv bylo, ale stovky ryb?Ja tvrdim tisice kor ted.

Pátek 25. prosince 2009 ve 20:05® Piranha
    Piranha

Pepek námořník> treba te tam nekde mezi chytajicima uvidim.