Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 24. prosince 2009 v 11:11® Piranha
Piranha

cormoran> Ja doufam ze se to cestou naredi natolik ze v Trmicich to nebude mit zadny dopad.Ale uz me to fakt sere kurva tohle.Milionovou pokutu a nahradu vč. uzavreni moznosti vypusti tech sraček.

Tento příspěvek byl editován 24.12.2009 10:11:16 uživatelem Piranha.
Čtvrtek 24. prosince 2009 v 10:05® Piranha
Piranha

…a nejen to, samozřejmě i šťastný nový rok a mnoho úspěchů v roce 2010.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img29747.jpg
Úterý 22. prosince 2009 v 5:08® Piranha
Piranha

pipa> to je pravda ze uz to neni ta parta co byla.A mozna je to tak dobre.Nez se nekde pretvarovat.Stava se z toho tady neco podobnyho jako na mrku to muskareni a pstruzi.

Pondělí 21. prosince 2009 ve 20:36® Piranha
Piranha

Ok v pohode.Pokud bych bral BS jako ze by souhlasil, stejne tak ULPU a monster asi taky nebude proti, je to bracha, tak i mira s honzou tak by to vychazelo na nejakejch 84 necelejch.Stejne bych to platil nejdriv ja pak bych cekal az se to sejde, aby nebyly nejaky neshody.Rikam je to na vas.Ja si jdu k PC vychutnat templařský vino Modryho portugala rocnik 2007.Taky to bylo mastny :-)) a jdu cumet na fly videa.

Pondělí 21. prosince 2009 ve 20:07® Piranha
Piranha

ULPA> ok ale nejdriv mi pomuzes sezrat haldu zmasenejch kapru, vychlastat basu piva a litr slivovice, rozbalit kupu darku a pokud tam trefime tak ti ho, teda to ukazu :-)) )

Pondělí 21. prosince 2009 ve 20:02® Piranha
Piranha

BlueShark>

ULPA>

Klic bude jeden a bude na miste kde se dohodnem, z ty klubovny je pruchod do senior centra a pokud se slusne zamkne tak by nemel bejt zadnej rproblem.A do centra se nikdo taky nedostane to je od wc oddeleny.Hospoda je uplne mimo.Kdo ma zajem muzm se domluvit nekdy a ja ukazu jak a co.

Pondělí 21. prosince 2009 v 19:59® Piranha
Piranha

BlueShark> jasne jsi mi nepsal, psal jsi ze na srazik mensi by to slo, ale na zimu radeji neco jinyho, tak co si z toho mam pobrat.Hele nebudu resit zase hovadiny, ptal jsem se snad jasne a zretelne.Byl bys pro, nebo ne.To ti dela takovej problem napsat ze je to na prd, nebo ze by to slo?.Verim ze i Marena by se nechal zlakat a cormos by s nim taky obcas dorazil na nejaky pokecani a zasmani.

ULPA jsme mohli rict i Mirovi a Honzovi jak byli na Jizere a mohli jsme udelat malej vazaci vecirek u piva nebo vinka, to by byla paradicka.

Pondělí 21. prosince 2009 v 19:52® Piranha
Piranha

ULPA> Zachod je na hospode.Uz jsme tenkrat premejsleli ze ho udelame i dole ale je to pod urovni a bylo by za potrebi precerpavaciho zarizeni, to by nam asi mesto nezaplatilo.Mozna by to chtelo se jich zeptat.Jinak holt par kroku bud ven na malou, nebo kousek do hospody i na velkou, a nebo vlastne hned nad tou klubovnou je senior centrum a nemel by bejt problem obas pouzit jejich, vsak jsem je tam taky delal.Znam lidi z uradu i majitele restaurace a dal by mi klic.To by se dalo vyresit myslim si.

Pondělí 21. prosince 2009 v 19:22® Piranha
Piranha

BlueShark> ja se bavim normalne.Pokud nemas zajem staci rict JO mam zuajem, nebo NE nemam.Nic od tebe nechci.

Pondělí 21. prosince 2009 v 17:52® Piranha
Piranha

BlueShark> neznam nic lepsiho nez se v teple srazit nekde.Ale pokud ma nekdo lepsi napad, tak sem s nim.Ja si to co jsem psal nechci prosazovat.Jen mi to bylo nabidnuto a rekl jsem ze do konce roku reknu JO nebo NE, aby to mohli pronajmout nekomu jinymu.Dri ten prostor meli hudebnici kde zkouseli jako kapela na akce.A taky se tam pekne kalilo, i na silvestra.

Tento příspěvek byl editován 21.12.2009 16:52:59 uživatelem Piranha.
Pondělí 21. prosince 2009 v 17:39® Piranha
Piranha

BlueShark> ja jsem je nechytal Honzo na sucho ale na blesouny a nymfy.Jak jsem dal suchoše tak po tom startovali jelci a i okouni, taky jsem to nevidel s okounama.

Pondělí 21. prosince 2009 v 17:38® Piranha
Piranha

Jeste bych chtel dodat ze i kdyby treba nebyl nekdo aktivni uzivat ten prostor, treba jako Pavel-šuli kterej to sem ma dal, nebo jinej clovek, tak samozrejme to neznmamena ze by tam nemohl prijet a bejt tam.Kazdej je zvanej a je to opravdu k tomu aby jsme se slezli v teple a v suchu zasmali se a pobavili o rybach a neco popily.Noclech jak jsem rekl je samozrejnmosti.

Pondělí 21. prosince 2009 v 17:35® Piranha
Piranha

BlueShark> o tom uz jsem slysel moc a videl taky.Nejak mne to nelaka a uz jsem to i vyzkousel u mne na bele.Ale proste i kdyz je to pekny ten boj tak opravdu mne tesi vic treba jelec nebo salmonidi.

Pondělí 21. prosince 2009 v 17:34® Piranha
Piranha

Tak chlapci, mam jednu moznost a davam ji i jako takovej navrh. Mam moznost mit nebytovej prostor.Je to v objektu Restaurace U Kastneru v Trmicich.Je to vytapeny zdarma diky vymeniku v blizkosti a trubkama co tam vedou na sal a hospodu.Je to pomerne velky a 15 lidi se tam vejde jak prd.A se tam i nocovat.Myslel jsem ze by se to hodilo na nejaky nase zimni pokecy at uz ve dvou ci trech, tak i hromadne treba v deseti nebo v patnacti lidech.Mohlo by se tam proste jen tak kecat, pit a i neco zbastit.Alkohol je nedaleko a neni problem jakehokoliv druhu at jiz naseho, nebo kupovaneho z hospody.Monaster zna to misto, je to hned vedle moji dilny a skladu co mam.Muzeme si tam delat i nejaky vecicky okolo ryb, mam k dispozici i tu moji dilnu s autogenem a uz se pacuje i na ponku a sveraku.Muzeme v tzv. klubovne vazat mouchy, patlat patlošoviny a spřádat plany na rybarinu.Kdo ma i nejaky veci ktere nema doma kam ulozit muze samozrejme tam.Objekt je dobre zajistenej.Da se tam zridit i pripojka na interne kdyby se dal do kupy nejakej křáp. Jedina podmnka je ta, ze mesicne ten prostor stoji cca 500,–-/mesic a je to k pronajmu na dobu neurcitou.Je to jen takovej napad, tak ze z toho nedelejte nic hotovyho.Podle toho kolik by bylo zajemcu aktivne se o to zajimat, tolik by se to rozpocitalo na osobu.Myslim si ze nejakou pajdu mozna tri petky by se mesicne dali osulit kor kdyz ma dnes kazdej bankovni ucet a neni problem to mesicne platit. Tak pokud by mel nekdo zajem ci ne, vyjadrete se.

Pondělí 21. prosince 2009 v 5:04® Piranha
Piranha

raven1972> ze ty by jsi jeste chtel podrazdit nejakou sticku, tý pacholků :-) Podle mne cely asi ne.Mozna castecne, opravdu nevim.

Neděle 20. prosince 2009 v 19:33® Piranha
Piranha

Ty vole kde jste kua.At mi nikdo nerika ze jste vseci na rybach, ja byl vynyst kos a malem jsem tam zustal.Jasno, mesic videt a vychr, to bude kaltna, no zatim tu mam –12*

Neděle 20. prosince 2009 ve 12:03® Piranha
Piranha

pipa> kurva chomáč, pojedu do pi…i tak ja se narval jako eskymák a v neoprenech sednul do kary ze za slunicka potrapim na mouchu tlouste a kara klekla.Kurva nedavno jsem to dolejval –30kou a svine je zamrzla.Baterka klekla tak je na nabijecce.Zitra asi rano arbajt na kole kua.

Neděle 20. prosince 2009 v 11:28® Piranha
Piranha

filip111> Monaster ma cervy v hube po dobu chytani, uz v tom ma praxi z Hunikova, ale tam je i polikal :-)) ).Ja chtel jit na musku, ale znam to z lonska, mrznou ocka a nechce to pak hazet a kazdej patej hiod oloupavaz led se mi nechce kor kdyz jsem zabrodenej. Ale mozna odpoledne po obede bych tam parkrat nahodil, kdo by sel.Sviti slinicko a uz jen kvuli tomu peknymu pocasicku.

Pátek 18. prosince 2009 v 17:15® Piranha
Piranha

Ale kazit si jim vcer nebudu.Podnikovy vecirek si vychutnam do syta :-)

Tento příspěvek byl editován 18.12.2009 16:15:37 uživatelem Piranha.
Pátek 18. prosince 2009 v 17:14® Piranha
Piranha

BlueShark> podivej ten clovek co najednou je chytrej jak radio, tak s tim jsem nikdy nemel kloudnou rec tady, pokazdy mne napadal a tim, ze kritizoval to, co jsem sem vkladal, byl jen pokus o rejpani.S takovym volem jako je on nemam chut se bavit o muskach, ja se bavil se šulim.Prijmu nazor od kohokoliv, jen ne od toho … proste od nej. Jasne jsem mu psal ze s nim nechci komunikovat ten clovek mi nesedi, jen urazel a rejpal.Pokazdy kdy sem vleze tak jen kvuli tomu ze jsem zde neco napsal.Nikdy se tady nebavil s nikym trvale nebo sem chodil pravidelne.

A co se tyce moji rodiny, do ty mu je hovno.