Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 18. prosince 2009 v 15:41® Piranha
Piranha

BlueShark> Ale ten lisci ohon by nebyl marnej na mouchy Honzo.

Pátek 18. prosince 2009 v 10:58® Piranha
Piranha

Šuli> vypada pekne.I kdyz Pavle ja kolecka nejak neresim, nevim a neznam v nich zadnej rozdil, treba v kolecku za 999 a za 8000 jo, ale stejne to slouzi jen k tomu aby ta snura mela kde bejt.80% ryb stejne zdolavam stahovanim snury a na to abych si navinul snuru a sel o kus dal neni treba mit kolecko za 6 litru.To co mas ty je uplne dostacujici a je i pekny. Pokud pojedu nekam do ciziny, tam kde jsou 10 kilvy ryby, tak je nebudu stahovat snurou ale navijet a to uz je za potreby kvalitni kolecko.

Pátek 18. prosince 2009 v 10:52® Piranha
Piranha

Šuli> pokud nemas doma druheju comp a nejses tu jeste pod jednim nickem tak ne :-)

Tento příspěvek byl editován 18.12.2009 09:52:51 uživatelem Piranha.
Pátek 18. prosince 2009 v 10:17® Piranha
Piranha

Luda> sam vis jak mi na to ryby sly, jestli je to tlusty nebo tenky mne to ryby chyta a vazat je moje radost a bavi mne to.Nejakej zamindrakovanej radoby rybar mi to preci nezkazi. Kua to je venku lemra.

Patloš, Jirko uvidim jak to bude dal, ale snad taky neco dodam, aby bylo co dat do ty tvoji hladovy vody :-)) ) stejne to pak s manazerkou vyžerete :-)):-P

Tento příspěvek byl editován 18.12.2009 09:17:57 uživatelem Piranha.
Pátek 18. prosince 2009 v 10:12® Piranha
Piranha

Luda> je to pako, jsem mu rikal aby na mne uz nikdy radeji nereagoval, ale cloveku bez mozku to proste nevysvetlis.Asi jede po šulim. Je mi fuk co on rik umi vyblejt jen z huby hovna a nic jeste nedokazal.Dat mu do pracky bobinu a strst ta si s bobinou vyš…a pr..l a srst ubali a vyhuli.

Tento příspěvek byl editován 18.12.2009 09:12:42 uživatelem Piranha.
Pátek 18. prosince 2009 v 10:10® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

kubas> ocas a peri z krku.

Čtvrtek 17. prosince 2009 ve 21:11® Piranha
Piranha

CasperForever> Ale ja ji kurva opravdu vytahl :-))

Čtvrtek 17. prosince 2009 ve 13:12® Piranha
Piranha

Šuli> ten glas je od Buka.A barva je oranzova umyslne, cervenou mi prestali brat a zacaly brat oranzovou lip.Tlusty to v zadnym pripade neni, je to elastickej body a ja ho jeste natahuju od zadecku a pak pomalu povoluju. Ale vec nazoru.Dulezity je ze to chyta sli mi na to Lipani.

Čtvrtek 17. prosince 2009 v 10:51® Piranha
Piranha

Šuli> delas taky z body glassem?

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img29635.jpg
Čtvrtek 17. prosince 2009 v 10:26® Piranha
Piranha

Venku –5 tedy tady u nas u širýho pole.Ale pokud bude takhle aspon 10 dni tak by to na rybareni se sekerou mohlo bejt :-))

Čtvrtek 17. prosince 2009 v 9:34® Piranha
Piranha

Axamith> myslim si ze prevazna vetsina tech co sem pravidelne chodi, myslim tim na chytej se nejakym zpusobem zmenila a preotientovala. A mozna to nebyli jen mladi rybari, ale i starsi chlapi. Pamatuju si jak jsem chodival vlacet.To bylo samy trojhaky a nejlepe 3 na rapalce.Casem jsem ty dva haky navic vyndal a pamatuju si, ze kdyz jsem si tenkrat nakoupil novy zbrane na vlacku a chystal se s tatou na pstruhovku, otec nevericne kroutil hlavou nad tim co jsem delal.(proc s tech novejch tropytek a wobleru ucvakavas ty trojkacky ty vole) :-)) pak jsem mikrokrouzkem osedlal trpytky a woby jednohakama a jeste jim zamackl hrot. Dneska uz tata vi proc jsem to udelal a vi ze je to dobry. Ryby si beru obcas, je to ve smes bila a plevelna ryba jako plotice, okoun, cejn na peprenky, nebo obcas i kaprik.Myslim si ze by se pstruhovka mela vic chranit, ale zase ne omezovat.Ja si myslim ze na kazdy vode je nejaky usek, ktery je mene uspesny, nebo mene navstevovany.Ta­kyovy usek bych udelal tak jak je a ostatni cast reviru bych udelal sportovni.Tedy se stejnymy pravidly, ale bez ponechani si ulovku.Pokud by nekdo mel chut na rybu, tak by si ji mohl zkusit na tom useku ktery pro to je. Ale to je opet na nekonecny diskutovani a stejne to neni v nasich rukach. Ochrana ryb je i to ze by se mohli upravit nejaky pravidla, jako hacky bez protihrotu vsude na P vode a jednohacky u vlacecich nastrah.

Středa 16. prosince 2009 ve 22:24® Piranha
Piranha

bubu> je to zatizeny olovenym dratkem?

Středa 16. prosince 2009 ve 13:24® Piranha
Piranha

Patlaloš> von ho stejne vyplivne a masicko sezere chuligan :-)

Středa 16. prosince 2009 ve 13:23® Piranha
Piranha

Patlaloš> 8, nebo 6,5, Charon by mne stejne prevezl na druhou stranu.Sem myslel ze kdyz uz by se to podemnou prolomilo, tak jsem si tam jakoz to neboztik mohl z ty lednice datpivo :-))

Středa 16. prosince 2009 ve 12:50® Piranha
Piranha

Prasek_2007> viz dole-kousou, sice s jednim spodnim zubem ale umej kousat :-))

Středa 16. prosince 2009 ve 12:49® Piranha
Piranha

Jak.novi> je to nepovedena fotomontaz ty ruce mu nepatrej je videt jinej odstin na predlokti a tu pravou ruku by musel mit jako Saxana :-))

Středa 16. prosince 2009 v 11:28® Piranha
Piranha

Ale hlavne ze nam chutna, malej píra je po slanine jak divej, no celej fotr :-)) ) :-)) )

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img29620.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img29621.jpg
Středa 16. prosince 2009 v 11:22® Piranha
Piranha

Kdyz jse na to koukal poprve, cekal jsem ze se za nima vynori z ledu jaderna ponorka USA, coz jsem uz taky nekde videl, ale tohle bylo mrazivy prekvapeni.

Středa 16. prosince 2009 v 11:19® Piranha
Piranha

HaD> kdyz na to tak koukam, tak by mi asi ani nevadila ta ledova voda, ale ten led na kterym pak on stal.Je mi zima uz jen kdyz na to koukam :-))

Středa 16. prosince 2009 v 11:10® Piranha
Piranha

http://www.rozzlobenimuzi.com/?…

inspirace na dirkovani