Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 16. prosince 2009 v 11:10® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
1Mara> ja nikdy nepil.
- Středa 16. prosince 2009 v 11:04® Piranha
1Mara> malem skoro jo.Nemam cas a mam nejaky osobni no vis co, ale zatim se drzime na 3 miste v 2. lize.Nemam cas na trenovani a diky sichtam vynechavam i plno zapasu.
- Středa 16. prosince 2009 v 11:02® Piranha
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Jelikos se blizi cas dírek a zimniho lovu, mam tu pro vas inspiraci na zprijemneni dne u vody, kdyz to zrovna nejde.
- Středa 16. prosince 2009 v 10:41® Piranha
Venku zima jak v ruskym filmu kua, ale na fišle bych šel.V patek mam volno, páč nám diky rautu odpada odpledni, tak bych rano zajel na parmy na novej touživej a pak žrat a lejt.
- Úterý 15. prosince 2009 ve 23:25® Piranha
Patlaloš> ty si myslis ze bych vlezl na led pod kterym na mne ceka 8m hloubka a stary lednice
- Úterý 15. prosince 2009 ve 13:34® Piranha
Šuli> ja pouzivam 14 a 16ky hacky.A k nim poud davam andelsky vlasy, tak adekvatni k velikosti hacku.Nit jsem si koupil od BUKA presne tu kterou jsem potreboval.Sice 360,– ale je slabounka a pevna jako prase, ale zase toho je 5km na spulce.Kdyz jsem pouzival silnejsi tak jsem sice telo mel pekny ale kdyz jsem pak finiserem udelal 3 otocky u hlavicky tak byla videt nit a limecek byl od hlavicky odtazenej, ted uz to neni diky tenky niti.
- Úterý 15. prosince 2009 v 11:54® Piranha
- Diskuze: Muškaření
inspo> to ferrari bude to, ktery si koupis kamo
to bude pro tebe to ferrari.
- Úterý 15. prosince 2009 v 11:47® Piranha
Šuli> ja ten dratek taky chytam u zadecku a ty andelsky vlasy muzes chytit u hlavy a pritocit je k hacku az k bloucku a od zadecku zacit pak tvarovat telicko, budes ho mit tim padem i pak malinko mohutnrjsi a lakaveji pro rybu a ucetris na niti.Ten dratek mas jak silnej.
- Úterý 15. prosince 2009 v 9:06® Piranha
Jeste takovej hloupej dotaz.Pestoval, nebo pestuje doma nekdo kvuli peri kohouta?Dela si z nej pak nekdo skalpíky a tak?
- Úterý 15. prosince 2009 v 9:04® Piranha
bubu> ty jsi to michal kafe mlejnkem?
ja myslel ze jsi vdaboval do sebe dva druhy, nebo proste tu spetku co das na nit, tak dve srsti do sebe vhněteš a pak nadabujes.
- Úterý 15. prosince 2009 v 9:00® Piranha
u toho oranzovyho uz jsem mel ten spravnej hacek ja blesivce.Ten pred tim ma tak nejak divne zakroucenej obloucek.Ale zase mas jednu vyhodu a to ze mas celkem dobrej fotak, ja to fotim vebovkou, jen ta mi dovoli se priblizit blizko mouse aniz by to bylo nejak strasne zamazany.
- Úterý 15. prosince 2009 v 8:54® Piranha
šili> ale taky se to ucim, ja neumim blesivce nikdy mi nesli mam se poprad co ucit ale tyhle jsem do krabicky pridal
- Úterý 15. prosince 2009 v 8:37® Piranha
Jo a ty protihroty koukej zamacknout ty prase
)
- Úterý 15. prosince 2009 v 8:35® Piranha
Šuli> k tem muskam ten zadecek bych dal do konusu, ne takovou tupou prdel a dubbingu na limecek trochu vic at neni videt dira do hlavicky.To telicko u ty bily delej v pravidelnem konusu.
- Úterý 15. prosince 2009 v 8:31® Piranha
Luda> jaky štětky?
- Pondělí 14. prosince 2009 ve 22:48® Piranha
bubu> ale vypada to zajimave.Bubu delas taky to ze si treba smichavas nejaky barvy do sebe?Dela se to.Uz mne to parkrat napadlo ale jeste jsem zo nezkousel.
- Pondělí 14. prosince 2009 ve 22:28® Piranha
Co se tyce nasady pstruhu, tak bohuzel musim sklamat.Je mi to lito.
- Pondělí 14. prosince 2009 ve 22:26® Piranha
bubu> neco podobnyho vysypavame z pytliku od vysavace
- Pondělí 14. prosince 2009 ve 13:32® Piranha
CasperForever> co je na tom jinyho, tak ji riznes a rybna nez vykrvaci mele se ti s na pul uruzlou hlavou.Jasne se pise ze rybu je nejlepe usmrtit tupym predmetem do patere kde konci hlava.To se jen zaklepe a je to,pak se vykrvi.Rezat ji zivou nesedi zase mne.Kdyz uz rybu chci domu, tak ji bacim po hlave.
Tento příspěvek byl editován 14.12.2009 12:33:06 uživatelem Piranha. - Pondělí 14. prosince 2009 ve 12:57® Piranha
Šuli>
)