Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 16. prosince 2009 v 11:10® Piranha
Piranha

1Mara> ja nikdy nepil.

Středa 16. prosince 2009 v 11:04® Piranha
Piranha

1Mara> malem skoro jo.Nemam cas a mam nejaky osobni no vis co, ale zatim se drzime na 3 miste v 2. lize.Nemam cas na trenovani a diky sichtam vynechavam i plno zapasu.

Středa 16. prosince 2009 v 11:02® Piranha
Piranha

Jelikos se blizi cas dírek a zimniho lovu, mam tu pro vas inspiraci na zprijemneni dne u vody, kdyz to zrovna nejde.

http://www.rozzlobenimuzi.com/?…

Středa 16. prosince 2009 v 10:41® Piranha
Piranha

Venku zima jak v ruskym filmu kua, ale na fišle bych šel.V patek mam volno, páč nám diky rautu odpada odpledni, tak bych rano zajel na parmy na novej touživej a pak žrat a lejt.

Úterý 15. prosince 2009 ve 23:25® Piranha
Piranha

Patlaloš> ty si myslis ze bych vlezl na led pod kterym na mne ceka 8m hloubka a stary lednice :-)) :-P

Úterý 15. prosince 2009 ve 13:34® Piranha
Piranha

Šuli> ja pouzivam 14 a 16ky hacky.A k nim poud davam andelsky vlasy, tak adekvatni k velikosti hacku.Nit jsem si koupil od BUKA presne tu kterou jsem potreboval.Sice 360,– ale je slabounka a pevna jako prase, ale zase toho je 5km na spulce.Kdyz jsem pouzival silnejsi tak jsem sice telo mel pekny ale kdyz jsem pak finiserem udelal 3 otocky u hlavicky tak byla videt nit a limecek byl od hlavicky odtazenej, ted uz to neni diky tenky niti.

Úterý 15. prosince 2009 v 11:54® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

inspo> to ferrari bude to, ktery si koupis kamo :-) to bude pro tebe to ferrari.

Úterý 15. prosince 2009 v 11:47® Piranha
Piranha

Šuli> ja ten dratek taky chytam u zadecku a ty andelsky vlasy muzes chytit u hlavy a pritocit je k hacku az k bloucku a od zadecku zacit pak tvarovat telicko, budes ho mit tim padem i pak malinko mohutnrjsi a lakaveji pro rybu a ucetris na niti.Ten dratek mas jak silnej.

Úterý 15. prosince 2009 v 9:06® Piranha
Piranha

Jeste takovej hloupej dotaz.Pestoval, nebo pestuje doma nekdo kvuli peri kohouta?Dela si z nej pak nekdo skalpíky a tak?

Úterý 15. prosince 2009 v 9:04® Piranha
Piranha

bubu> ty jsi to michal kafe mlejnkem? :-)) ja myslel ze jsi vdaboval do sebe dva druhy, nebo proste tu spetku co das na nit, tak dve srsti do sebe vhněteš a pak nadabujes.

Úterý 15. prosince 2009 v 9:00® Piranha
Piranha

u toho oranzovyho uz jsem mel ten spravnej hacek ja blesivce.Ten pred tim ma tak nejak divne zakroucenej obloucek.Ale zase mas jednu vyhodu a to ze mas celkem dobrej fotak, ja to fotim vebovkou, jen ta mi dovoli se priblizit blizko mouse aniz by to bylo nejak strasne zamazany.

Úterý 15. prosince 2009 v 8:54® Piranha
Piranha

šili> ale taky se to ucim, ja neumim blesivce nikdy mi nesli mam se poprad co ucit ale tyhle jsem do krabicky pridal :-)

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img29601.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img29602.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img29603.jpg
Úterý 15. prosince 2009 v 8:37® Piranha
Piranha

Jo a ty protihroty koukej zamacknout ty prase :-)) )

Úterý 15. prosince 2009 v 8:35® Piranha
Piranha

Šuli> k tem muskam ten zadecek bych dal do konusu, ne takovou tupou prdel a dubbingu na limecek trochu vic at neni videt dira do hlavicky.To telicko u ty bily delej v pravidelnem konusu.

Úterý 15. prosince 2009 v 8:31® Piranha
Piranha

Luda> jaky štětky?

Pondělí 14. prosince 2009 ve 22:48® Piranha
Piranha

bubu> ale vypada to zajimave.Bubu delas taky to ze si treba smichavas nejaky barvy do sebe?Dela se to.Uz mne to parkrat napadlo ale jeste jsem zo nezkousel.

Pondělí 14. prosince 2009 ve 22:28® Piranha
Piranha

Co se tyce nasady pstruhu, tak bohuzel musim sklamat.Je mi to lito.

Pondělí 14. prosince 2009 ve 22:26® Piranha
Piranha

bubu> neco podobnyho vysypavame z pytliku od vysavace :-)

Pondělí 14. prosince 2009 ve 13:32® Piranha
Piranha

CasperForever> co je na tom jinyho, tak ji riznes a rybna nez vykrvaci mele se ti s na pul uruzlou hlavou.Jasne se pise ze rybu je nejlepe usmrtit tupym predmetem do patere kde konci hlava.To se jen zaklepe a je to,pak se vykrvi.Rezat ji zivou nesedi zase mne.Kdyz uz rybu chci domu, tak ji bacim po hlave.

Tento příspěvek byl editován 14.12.2009 12:33:06 uživatelem Piranha.
Pondělí 14. prosince 2009 ve 12:57® Piranha
Piranha

Šuli> :-)) )