Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 12. prosince 2009 v 19:32® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
Cestou z ryb jsem si trochu pochromal koleno, ale uz to tolik neboli, ale na vas jsem nezapomel.
http://www.rozzlobenimuzi.com/?…
)
)
- Sobota 12. prosince 2009 v 17:33® Piranha
Šuli> ty vole ja mel docela v trenkach kdyz jsem sel tim kanonem mezi pilirem a brehem, to tahlo jako svine.Ale jelikoz vim ze je tam oblazkovy, rovny dno, obcas nejakej vetsi sutr, tak jsem vedel ze kdybych spadl, tak mne to nikam do tune neveme, ale dole cca 20m niz je dira hluboka ted by tam bylo okolo 2 metru.Rybacka dneska na hovno hlavne pocasi.
- Sobota 12. prosince 2009 v 16:54® Piranha
Dneska poprve na mouchu zero.Vody jak v Dunaji, vitr hnusnej, poletaval neco jako snih a kure..a zima.Po hodine jsem to zabalil.Jeste jem pokecal s Pipanem, taky mel modry pampelisky a luda frajer prisel musit s prdelackama
Tento příspěvek byl editován 12.12.2009 15:55:06 uživatelem Piranha.najivka.A to jsem mel co delat abych se dostal k prvnimu piliri pod zeleznicakem.Bylo tam po prdel vody a tah jako prase.Musi to opadnout, nevo zkusim nejaky zality okna dole pod UL. Doma jsem do sebe nalil hned dva grogy na lacno a uz mi skeble cukala
, ale obstal jsem to a udelal si ovar a prdelacku.Potom krasny valeni a chrapani.
- Sobota 12. prosince 2009 v 10:38® Piranha
DORY> ty voe, tak takhle si kurvit chut veprovim kdyz jsou candati.Chytalo se tam i neco jinyho?Prej tam jsou i cípalové a jiny ryby.A jak jste tam jeli, na vlastni triko, nebo letecky pres nejakou cestovku.Kua rozepis se.
- Pátek 11. prosince 2009 v 18:47® Piranha
Šuli co zitra jedes?
- Pátek 11. prosince 2009 v 18:38® Piranha
- Diskuze: Všeobecná diskuze
inspo> To bych ti musel poslat moje video
)
Neboj zase se neco casem najde
- Pátek 11. prosince 2009 v 17:54® Piranha
DORY> ty křiváku jak to ze jste mi nerekli ze jedete na Ebro.Bych jel s vama jako kuchař, páč tohle vsechno spracovat a uklohnit je jen pro poradnyho fajnsmekra.
- Pátek 11. prosince 2009 ve 14:27® Piranha
BlueShark> nejsem anglictinar jsem nemcinar, ty taky nevis ze spokojenost zakaznika je v nemcine pod jednim velice dlouhym slovem.
- Pátek 11. prosince 2009 v 9:35® Piranha
Sander> to muselo bejt jedine z Robutovy tridy
) ale ze by si nechal rikat ucitelka?
- Pátek 11. prosince 2009 v 9:29® Piranha
BlueShark> BS ja pristi tejden big vecirek JOTUN-Chrystmas party v recky
top zi nadřu břuch.
- Čtvrtek 10. prosince 2009 ve 20:56® Piranha
BlueShark> prave proto jsem myslel ze by to mohlo bejt ve dvojicich, poku bude jeden chybet, druhej chyta, aby mohl alespon bud udrzet misto, nebo i klidne vyhrat.Nejaky ceny by byly jak pro jednotlivce ktery mel nejvice ryb za zavod, tak i vitezny team v dane discipline a pak celkovy zavod, treba putovnim poharem usteckeho trojboje,například.
- Čtvrtek 10. prosince 2009 ve 20:07® Piranha
BlueShark> ne z jara treba feeder, po sestnactym cervnu treba vlacka a v zari plavacka nebo pozdeji a pak vyhodnotit.Bylo by to delsi proste jak by jsme se sdrcli, tak by se zavodilo.
- Čtvrtek 10. prosince 2009 v 19:37® Piranha
- Diskuze: Muškaření
osprey> asi to tak bude Míro, pokud se tim zivi, tak jen a jen mu to preju, mit konicek jako praci ma malo kdo a to je sen mnoha lidi.Ale konicek a prace je neco jinyho.Konicek zere to co prace vydela
- Čtvrtek 10. prosince 2009 v 19:35® Piranha
Jinak jsem chtel udelat takovou prču, co pristi rok si udelat zavody.Ale aby nebyl nekdo znevyhodnen, tak bych udelal troj boj.Tedy feeder/plavana /privlac. A myslel jsem treba i dvojic.
- Čtvrtek 10. prosince 2009 v 19:31® Piranha
Tak aby to tu malinko ozilo a byla dobra nalada dam se jednu fotecku na ohrati a zasneni.Bude jeste dlouha doba nez to bude zase na ,,hod,, jak rikam s oblibou
Hezkej vecer bando.
- Čtvrtek 10. prosince 2009 v 17:14® Piranha
Sander> ale malo, jednu musku, tady na chytej se rozepsal proste napsal clanek, v casopise by zabral min 3 listy.Je tam nefoceno a posledni dobou samy stikovy treamry.
- Čtvrtek 10. prosince 2009 v 17:12® Piranha
spike>
) jj jak tam žehlil s nim vid
- Čtvrtek 10. prosince 2009 v 16:51® Piranha
Clapy, chci ze zeptat, proc uz sem nechodi Tomucha Tomas Vitek a hlavne, proc uz nepise clanky o vazani.Ted jsem koukal do rubriky clanky a zasek jsem se tam na temer dve hodiny a zjistil plno novych veci, ktere se mi hodej a co jsem potreboval vedet. Je to skoda.Ten chlap by sem mel ty clanky sypat jak na pase
- Čtvrtek 10. prosince 2009 v 16:06® Piranha
Mara s VODOU na matylde
)
) http://www.rozzlobenimuzi.com/?…
- Čtvrtek 10. prosince 2009 v 16:04® Piranha
UKÁZKA NOVÉHO DVD Z EDICE CHYTREJ.CZ FEEDER 3 S MÍROU HORÁČKEM, ANEB CO TOMU PŘEDCHÁZELO.
Osprey>Míro ja proste musel
)