Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 10. prosince 2009 v 15:56® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
Šuli> ted jsem tam byl je tam toho porad pozehnane od zakladnich veci na zakladni lehky mouchy tak i pro fajnšmekry co vazou z luxusu.Akorad si tam musim pak zajit jeste koupit tulene, ten se uz nesmi vyrabet pro muskare, je chranenej.Akorad ty hacky, je tam uz skoro prd.Zacnu si pomalu pres zimu nakupovat bez protihrotovy, na muskarskych e-shopech stejne uz maj skoro jen je.
- Čtvrtek 10. prosince 2009 ve 13:45® Piranha
Šuli> ma ale pospes si, konci s muskarinou a vse vyprodava, jen ty koralky nema, obednej si tungstenovy hlavicky, jsou drazsi, ale je to volfram a jdou lip a rychleji ke dnu.Ja jsem obednaval 100ks za 400+ doprvava, vyslo tona 500, ale sel jsem s kamosem na pul tak ze kazdej pulku.Jinak na peri a veskerej vazaci material ma 50% likvidaci a mozna se i domlivis. Nebo pokud chces opravdu kvalitu tak ti dam kontakt na Míru Málka-BUKO, je to profi vazac a dodava i vazaci materal, ale pouze na obednani postou, kterej budes chtit.
- Středa 9. prosince 2009 ve 21:29® Piranha
Koukejte se trochu rozpovidat, at mam na nocni co cist kua, bo se tam ukousu nudou.
- Středa 9. prosince 2009 ve 20:26® Piranha
Plkači.
- Středa 9. prosince 2009 v 18:39® Piranha
BlueShark> to je toho, podsekavat ryby je ale hegeš
- Středa 9. prosince 2009 v 17:48® Piranha
Patlaloš> moje karma te praskla.
Ne prutokac vole
)
- Středa 9. prosince 2009 v 17:47® Piranha
- Diskuze: MuškařeníTak jsem se koukal na YT na nejakyho goddarda jak se vaze a nasel jsem pekny a zajimavy video, s tou ziletkou to vypada pekne.No juknete
- Středa 9. prosince 2009 v 17:37® Piranha
BlueShark> dobrej vtipek
U nas by stacilo pred Socialku napsat:mam po zahrade v zemi zahrabano plno medenych kabelu a diky tomu nemuzu pesovat zeleninu, nasel by se nekdo mi s tim pomoct? Myslim ze by to bylo jeste ten den jak rika Pipa ,,čistý,,
- Středa 9. prosince 2009 v 15:45® Piranha
- Diskuze: Začínáme rybařit
Ahoj zacinajici, kdyby nekdo mel tady zajem o vlacku a chtel by nejaky pruty, mam doma na prodej dva vlacaky, jeden je nechytanej jeste or. zabalnej ve slide, DAM Black Panther 2,70 a druhej je chytanej ale ve 100% stavu DAM Green Colibris 2,1 na okouny jak delanej. Mel jsem to v aukci zde na chytej, ale zatim mi zustali.Zacinaj mi tu prekazet.Oba necham celkem za 1300,–- Pokud ma nekdo zajem tak na osobku, diky.
- Středa 9. prosince 2009 v 15:18® Piranha
spro*> no vidis, hned si koupis novy klacky a chytat tata
- Středa 9. prosince 2009 ve 12:47® Piranha
Patlaloš> ty vole tys musel bejt namejtenej, Parme rika potocak ty vole to nema obdoby
)
- Úterý 8. prosince 2009 ve 21:27® Piranha
Tak křováci, teda křiváci, zase rachota, to je hnus.Uz aby byl vkend.Bracha zitra jede na labe feeder k piskove tak jsem zvedavej, uz si radeji pujcival pristresek
ma strasaka.
- Úterý 8. prosince 2009 ve 21:10® Piranha
- Diskuze: Muškaření
osprey> co presne jsi nezaregistroval, to ze z jara berou tlousti hmyz?Neni to jen hmyz ale vse co se splachne k snedku ze brehu trav.
- Úterý 8. prosince 2009 ve 20:08® Piranha
osprey> spis jednou za rok, na tyhle kousky mam stesti par dni z jara za vetsi vody ktera se vyleje do travin a smyva hmyz, oni se cpou a ja jim tam hazu ty goddardy.
Tento příspěvek byl editován 8.12.2009 19:08:41 uživatelem Piranha. - Úterý 8. prosince 2009 v 19:27® Piranha
osprey> zhruba, nemerim je jen dle klacku o kterem vim kde ma 50, jestli maji nekteri jedinci 55, 60 nebo 57, nevim, kazdopadne sahaji za tu znacku.Ale snad z jara zase bude vetsi stav vody a pekne a budu moct neco nafotit.Ono bejt zabrodenej po pas ve vode mezi prekazkama a nekde to trapit metrem , na to nejsem zrucnej, jen ho prilozim k prutu a vyhaknu.
- Úterý 8. prosince 2009 v 15:06® Piranha
Hlavne nechytej kdyz se lidi koupou, ty se ti do oka podberaku nevejdou
)
- Úterý 8. prosince 2009 v 15:05® Piranha
VODA> áááááá stara masařka se ozvala
Tento příspěvek byl editován 8.12.2009 14:05:40 uživatelem Piranha.) VODA prej dostanes od pani k vanocum misto novyho prutu 5m kabel s oholenym jednim koncem a plavackovej 4m podberak.Koukam ses dal na tu jemnejsi rybarinu
)
- Úterý 8. prosince 2009 v 15:02® Piranha
Šuli> jasne, ja taky ted v utery nemuzu rict zda tam budu v 7, nebo v 7:30
Tento příspěvek byl editován 8.12.2009 14:03:54 uživatelem Piranha.) Ba ne, je to jeste daleko, ale asi v sobotu pujdu na muchnu.Uz mne svrbej ruce.
- Úterý 8. prosince 2009 ve 14:18® Piranha
osprey> jj, je to chrostik s tou mene nastrihanou prdeli a smerem k hlave vic sestrihanej + nozicky
Videl jsem i barevny variace godda treba zlutej, musim nekde najit postup jak se tam vazou ty chlupy, vim ze po utazeni nite se to rotrepi jako jezek a pak se to striha, mam od Tomuchy 1. dil vazani, juknu zda ho tam nedelal. Na labi z jara na ne neskutecne sli tlousti, ale to nebyly tlousti to byly spis sedesati centimetrovy amuri
) proste hovada, uplne je milujou.A navic, super plave.
- Úterý 8. prosince 2009 ve 14:07® Piranha
Šuli> zase do UL, sme se mohli zdrcnou a zamusit spolecne.Ale pred tebou nemusim, ty by jsi mi zbicoval hřbet
)