Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 6. prosince 2009 v 17:41® Piranha
Piranha

b.gun> Béďo s tim na mne nechod, nejsem pravnik, jsem rybar, v radu je pro mne jasne cerny na bilym psano ze ma miru a ma hajeni od do, tak od do ho budu poustet :-))

Neděle 6. prosince 2009 v 17:38® Piranha
Piranha
Diskuze: Feeder

Ten vlacak tu nemel co delat nejaky jsem se preklepl a je to tu

Neděle 6. prosince 2009 v 17:36® Piranha
Piranha

dyz se to tak vezme, tak mi vlastne ani nic spatnyho nenapali a ja vlastne taky ne, jen jsem chtel videt ryby na musku, to je vse.

Neděle 6. prosince 2009 v 17:35® Piranha
Piranha

BlueShark> neřeš

Neděle 6. prosince 2009 v 17:26® Piranha
Piranha

BlueShark> stovky?malo.Jen nemam rad hloupy kecy na jinych diskuzich o kterych ty nem,as ani sajn jendo.

Neděle 6. prosince 2009 v 17:17® Piranha
Piranha

Kua tak dozvim se kolik desitek kusu se namusilo?Hovno co, ja to vedel.

Neděle 6. prosince 2009 v 17:14® Piranha
Piranha

monaster> das ist fleichfressend cup.Die Katastrofe.Viz fo­to.

Tento příspěvek byl editován 6.12.2009 16:16:05 uživatelem Piranha.
Neděle 6. prosince 2009 v 16:48® Piranha
Piranha

Jdu hodit šlofana, vecer hakovačka.

Neděle 6. prosince 2009 v 16:48® Piranha
Piranha

pipa> ty se nesmej křiváku.1.1. chytat pod benesakem na mrtvou rybku to je na kulku u zdi :-P

Neděle 6. prosince 2009 v 16:47® Piranha
Piranha

b.gun> Lojza je v pravu.Je pekny ze znas raky a ze je kormoran puvodni ptak, ale řád neznas.Neboj ja taky vsechno neznam.Ale pokud jdu na rybu, kterou nechytam, radeji se juknu do tahaku :-) Nic ve zlem.Jsou i jiny pripady, jsme lidi.

Neděle 6. prosince 2009 v 16:43® Piranha
Piranha

monaster> Ano od 1.1. do 15.3. je to pro rok 09

Neděle 6. prosince 2009 v 16:39® Piranha
Piranha

b.gun> Béďo kde jsi to nasel ze je celorocne.Pls. stranky.

Neděle 6. prosince 2009 v 16:38® Piranha
Piranha

monaster> ano to je od roku 07 ted jsem hledal na netu a nasel od 1.11.Kazdopadne jedno vim, chytat ho muzu, brat ne.

Tento příspěvek byl editován 6.12.2009 15:40:18 uživatelem Piranha.
Neděle 6. prosince 2009 v 16:21® Piranha
Piranha

1Mara> tak co muskari kde mate fotky nejaky.Tak co jsou tam ty natahly ryby jak rikal Šuli? Na co jste je chytali an nymfy?

Neděle 6. prosince 2009 v 16:18® Piranha
Piranha

b.gun> mnik je hajenej o 1.11. do 31.1. celorocne jsem se nedoslechl ani nedocetl.A i kdyby byl celorocne hajeny, neznamena to ze n nej nemuzu jit.Proste pujdu v lednu na zizalku na MP pod jez a budu tam chytat.Rybu vyfotima vratim zpet.

Neděle 6. prosince 2009 ve 13:02® Piranha
Piranha

Tady je ten novej, starej je green kolibris

foto/diskuze/feeder/2009/th-img29388.jpg
Neděle 6. prosince 2009 ve 12:58® Piranha
Piranha

Jinak kluci, mam tu porad ty vlacaky, jeden ten DAM je nechytany, je jeste ve slide a pak ten malej na okouny a pstruhy 2,10 , oba DAM.Uz mi to tu zacina prekazet, tak pokud nekdo chce, do 10.12. je necham oba za 12 kil.Ten malej stal puvodne skoro 3000, je to drzakcek.A ten novej stal 2200.Je to vyprodej starsich modelu.

Neděle 6. prosince 2009 ve 12:52® Piranha
Piranha

megast1> shimano dela i levnejsi a stejne pekny a dobry Catany, ktere jsou taktez multi feedery, tudis maji volitelnou delku z 3,30 na 3,60.Jsou to hezky klacky.

Neděle 6. prosince 2009 ve 12:51® Piranha
Piranha

BlueShark>

Juraj>

Kdyz pujdu na plotice z jara nebo v zime, tak si nevezmu s sebou 3,5 oz spicku kdyz mam 1/2 oz. A pokud pujdu v srpnu chytat s feederem na vlas s kukurici kapry nebo amury, tak si vezmu silnejsi spicku.Za 1. pokud hazu dal, tak potrebuju dopnout vlasec a 1/2 ozka se ohne jeste pred dopnutim vlasce.A za 2. pokud chci hazet dal a take vic krmit tak pouziju objemnejsi kosicky a ty taky jsou i tezsi a pri hodu s nim musim dat i tvrdsi spicku, abych tech 50m odhodil. Nevim co je na tom tak nepochopitelnyho. Ano, muzu chytat treba na 1 az 2 oz. na tu dalku s mensim kosickem a snurkou a pak si kvalitnim prakem nebo raketou nakrmit dal, ale ten kdo zacina na feeder nebude mit asi vse potrebne ihned. Ptal se ze chce nahazovat 50+ m a to je podle mne temer strop na feeder, ale s pouzitim M/H nebo H se to da udelat.Je to takova feederova kaprarina kterou preferuje treba Martin Mataku z Mrku.Daji se pouzit k tomu i baitrunery, zaroven tak se daji sundat a osedlat mensim 2500kovym navijackem a na slabsi spicky zalapat cejnky, plotice a vubec vse.

Neděle 6. prosince 2009 ve 12:38® Piranha
Piranha

BlueShark> maru seslalo samo nebe podivej jeste ma s nebem spojenou hlavu :-)) ) :-)) ) -))) :-)) )