Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 6. prosince 2009 ve 12:30® Piranha
Piranha

tady je taky nejaky foto, ani nevim jestli je to zmenseny.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img29377.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img29378.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img29379.jpg
Neděle 6. prosince 2009 ve 12:24® Piranha
Piranha

BlueShark> ty ja jsem kanibal normalne.Neco podobnyho co je na taliri nosi monaster pod trikem porad :-)) )

Hunikov, kua az srdecko zaplesa.Tam bylo paradne.Jidlo cervi, piti :-))

Neděle 6. prosince 2009 ve 12:22® Piranha
Piranha

pipa> na dobirku vole :-)) ) a z grepama po vybrusu

Neděle 6. prosince 2009 v 11:58® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

Jste sem chlapci mohli hazet nejaky mouchy nafoceny, ktery vam letos nachytali nejvice ryb.Rad se podivam a poucim co kde a na co jde a jaky vzorky se naucit vazat.Kdyz napisete i material tak to bude zajimavy.Pokud ma nekdo nejakou tajnou musku tak samozrejme ne, ale rad uvidim nejaky pekny vytvory.

Neděle 6. prosince 2009 v 11:50® Piranha
Piranha

bubu> ten klcicek mas na odpal? :-)) ) :-)) )

Neděle 6. prosince 2009 v 11:47® Piranha
Piranha

b.gun> co se tyce RS tak nejspis se na to vykaslu.Doslova mi to nekteri jedinci od RS zhnusili a znechutili, ze nez se stat jeden z nich to radeji budu radovy rybar.

Co se tyce raku, na toto tema uz se dal nechci bavit, ja delam jednu vec a to tu, ze pokud raka chytnu tak ho vracim setrne zpet do vody.Pokud bude v radu zaneseno z se rak pruhatej bo jak se ta potfora jmenuje nesmi v zadnem pripade vracet, tak to tak budu delat.Nikde nic takoveho neni, tak vracim vsechny raky.

Co se tyce raku tak na toto tema radeji koncim, at se to zase tady neresi x dni.Proste jsem malem na nej slapl, monaster to videl a byl jsem mile prekvapen ze jsem toho kerasavce videl, nenapadlo mne ho zabijet ani jsem nevedel jestli je pruhovanej, nebo baheni.Je to rak a ten ma zit.

Tento příspěvek byl editován 6.12.2009 10:48:31 uživatelem Piranha.
Sobota 5. prosince 2009 ve 20:15® Piranha
Piranha

b.gun> no jo no, sedet u wikipedie by ti slo co :-p Je mi to zatim fuk, i pres to ze tu ten kormoran na labi zimuje, tak se kazdy rok chyta porad dost ryb a zatim nevidim zadny ohrozeni.Horsi by bylo kdyby ty hnusaky napadlo letet na vylet nekam na jizeru, nebo jinej pstruhovak.To radeji at jsou tady na labi.Tech tloustu co jsou tady premnozeny si muzou vzit dost, samozrejme skoda kazdy ryby.

Sobota 5. prosince 2009 ve 20:11® Piranha
Piranha

b.gun> :-)) to jo, obcas si neco dotahnu na panev, ale sezeru je.Vybijet to jen kvuli necemu co ani neni aktualni a ohrozujici je blbost.

Sobota 5. prosince 2009 v 19:10® Piranha
Piranha

b.gun> je to rak a rakem zustane a pro mne je to radost ho videt.Co je zac to si priroda sama prebere. Ja jsem rybar ne nejakej rakolog :-)) mam rad vse zivy.Cormoran je taky nepuvodni, premnozenej a zabiji vic ryb nez rak raky, v tom vidim prblem.Dneska se rak vysazuje taky a umele odchovava tak snad nebude zle.

Sobota 5. prosince 2009 v 19:06® Piranha
Piranha

b.gun> zivot jsem mu neal, tak mu ho preci nemam pravo brat.Neznam vole raky jsem rybar.Ona si to priroda prebere jak uzna.Lidi by taky uz zase meli pochcipat je nas tady moc.Pred valou 1. sv bylo populace 3 mld. a ted je skoro 7.Priroda zaridi :-)

Sobota 5. prosince 2009 v 17:16® Piranha
Piranha

BlueShark> mozna jsem to napsal spatne tun to nebyla ale hlubsi proudna voda.Kdyz bude chtit tak si vyleze, tam to mel spocitany od ptaku byl videt na 10m.

Sobota 5. prosince 2009 v 15:51® Piranha
Piranha

cormoran> zili tu jste pred rokem 1900 tak proc by to nemel bejt rak ricni puvodni v nasich vodach.Pak to zahnojili bolsevici chemickama a byl fuc, uz je to vse pryc a zase se vraci.

Sobota 5. prosince 2009 ve 14:16® Piranha
Piranha
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: dnes a dalsi 3 vychazky | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření

A mame v UL i krasny a zivy raky.Voda je delsi dobu v poradku a je to videt rok co rok.Vraci se tam novy resp. puvodni zivocichove a i rybam se dari lepe.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29351.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29352.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29353.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 5. prosince 2009 ve 14:14® Piranha
    Piranha
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: dnes a dalsi 3 vychazky | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření

Dneska a par minulych vychazek k labi.Docela kosa ale dalo se to vydrzet.S kolegou Monasterem se pochytali nejaci tlousti proudnici a okouni.Vse na nymfy ruznych barev.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29348.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29349.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img29350.jpg
    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
      Sobota 5. prosince 2009 ve 13:27® Piranha
      Piranha

BlueShark> a co ty ukřivdenej, byl jsi nekde nebo pujdes nekam.

Sobota 5. prosince 2009 ve 13:27® Piranha
      Piranha

olda> zitra razime s tatou na feeder a bracha bere ty novy colmiky, sme se mohli nekde zdrcnout.Kam jdes, SZ kdyz tak.

Ano s tim rakem je to pravda pacholek se mi pak pricvakl na spicku musaku tak jsem ho odnesl do hluboky tune, aby na nej nemoh racek.Mam i nejaky fotky ale SD karta se mi formatuje tak dodam az to kamos da do kupy.

Sobota 5. prosince 2009 ve 12:10® Piranha
      Piranha

1Mara> a v kolik presne ze tam budes sedet :-)) ) :-)) )

Sobota 5. prosince 2009 v 11:56® Piranha
      Piranha

BlueShark> ano reviry netajim, ale tohle neni revir a je tam prisnej zakaz chytani.Je to tam nasazen na zkousku jak se to bude vyvijet a kdyz am pak kazdej zacne chodit po nocich pytlacit tak… Ale co radeji se uz o tom bavit nebudu stejne to ted uz nema cenu.A ze jsem ti napsal ze ses vul, kolikrat jsemm ti to u vody rekl a nic jsi nemel.

Pátek 4. prosince 2009 ve 23:17® Piranha
      Piranha

stopař> Znam dobre.Podobny jak ja jim rikam mravenečky si vazi taky.Mam tolik koralku, ze jsem nejaky daroval dceri a udelal ji z nich nahrdelniček :-)) ) ale jinak ty cerny nejsou spatny na malych haccich okolo 16ky je to peky.U nas na MP si s tema muskama hraju s ouklejema a ploticema.Nekdy se povede i peknej tloust.

Pátek 4. prosince 2009 ve 23:14® Piranha
      Piranha

Luda> pojed taky zitra, zachytas si na dlouhou i kratkou nymfu.Docela berou.