Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 4. prosince 2009 ve 23:13® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
Luda> Trenuj, budes tam mit velky a znamy soupere.Ja se na nej chystam a ne malo.Myslim na nej skoro denne a Prasek urcite taky zavita, kor kdyz bude vedet ze tam jedem my.
- Pátek 4. prosince 2009 ve 23:11® Piranha
monaster> Tak Pepo, ta muska ti celkem sedi, zatim za tu dobu co jsem te videl chytat tak ta musa ti jde celkem asi nejlip.ses soustredenej a davas si zalezet, protoze ti ani nic jinyho nezbejva.Mas vytocenou snuru stojis v proudu a soustredis se jak na pohyb snury pi nymfovani, tak i na okoli a zbirani hmyzu rybama.Proste mas toho hodne na praci a to ti jde.Feeder katastrofišé, plavana uz malonko lepsi, simce bneresim tamm je to o spolupraci pokud jsou dva, ale ta muska je asi tvoje n.1 Mel by jsi se tomu venovat, ale to ze chytas min nez ja neni tim ze ses levej, ale je to cajkem.Ta nura co mas, je uz poradne jeta a diky ni nepoznas tolik zaberu jako u novy, nebo kvalitnejsi.Mas ji jak kabel od telefinniho sluchatka a diky tomi krouceni nenividet zaber.Ale i ty hody a samouka te pomalu dostane do nejaky kvality kdy zacnes dobre chytat jak lososovity ryby na P vodach, tak i bilou.Zitra, pokud pujdes, tak ti pujcim muj klacek at si vyzkousis neco jinyho a sam poznas rozdil.
- Pátek 4. prosince 2009 v 19:55® Piranha
- Diskuze: Feeder
lubo OV> treba comlic Valiant 3,90, bracha ted kupoval, je to eMko, ma 4 spicky jak na maly rybky na rybniku, tak i tvrdou na vetsi ryby a reky.A navic kazdej klacek ma tvrdej tubus na rameno a vypada velice elegantne.Jsou ted v akci.
- Pátek 4. prosince 2009 v 18:11® Piranha
Luda> je to mikroregion milada ktery spravuji soucasne 3 mesta ci obce.Oni rozhoduji jak se bude s jezerem nakladat, ale jediny kdo to muze ovlivnit jsou ornitologove.Staci se tam uhnizdit nejakej ptak nebo staci aby tam na vode zimovali ci houfne zili cizi ptaci tak je konec, nebo velice silne omezeno.V planu je ale rekreace a rekreace je i rybareni.Mozna bych byl rad aby se tam kupovala povolenka zvlast treba od obci ktere to zpravuji, jako mistni uzivani, nebo klasicka sportovni povolenka na den, mesic rok a basta.
- Pátek 4. prosince 2009 v 17:08® Piranha
BlueShark> muj nazor je jeden.Ses VUL s velkym V.To si to ted tady musel rozpatlat aby tam jezdilo vic a vic masarek a pytlaku. Vubec te nechapu jak inteligentni clovek jako ty mohl vyblejt verejne tohle.Sam si na labi branis a tajis mistecka 5×5m.Jak slepice, opvdu slepice.
- Pátek 4. prosince 2009 v 10:10® Piranha
monaster> Ja jdu zitra musit a vyzkouset novy termo a v nedeli rano jdu otestovat s brachou nove fidry,tak ze fidrovacka.
- Pátek 4. prosince 2009 v 5:09® Piranha
monaster> ty jsi fakt byl zase v knajpu a zase jsi si prerikal sve zivotni, pro tebe neuspechy a zase te chytla ta tvoje uz trapna depka.Jeste chybelo napsat ze jedes na 5 let do anglie bo palestiny nebo kam vas posilaj a byl jsi to ty. Koukej se vzpamatovat.Misto vecnyho stezovani si na svoje problemy by jsi je mel spis radikalne resit.
Váš Radim Uzel.
Tento příspěvek byl editován 4.12.2009 04:12:02 uživatelem Piranha. - Pátek 4. prosince 2009 v 5:03® Piranha
- Diskuze: Muškaření
Jak.novi> a mozna i o kolecko vic uz
- Čtvrtek 3. prosince 2009 ve 21:04® Piranha
tady zase chcip pes a rano to tu budu louskat co.
- Čtvrtek 3. prosince 2009 ve 20:28® Piranha
dneska osklivy pocasi ktere mne vyhnalo misto k vode tak k vazacimu stolku.Konecne mam mistnost kde mam klid a jen rybarinu a nelita mi tam 4,5 lety pometlo a neviri maraubu po celym obejvaku
) Pustil jsem se konecne nechte do blešounu a i diky kvalitnim komponentum jsem to konecne zacal zvladat, tak z dalsi druh co si muzu vazat sam.Jeste ty suchy a zacnu se srat do parašutek
Monaster ma u mne plno much.
- Čtvrtek 3. prosince 2009 v 18:59® Piranha
Heky> Uchvatny pohled uz jen na ty fotky.A pokud je pravda to co se pise v tom clanku tak je to velice slusny a takova dvou, tri denni rybarska dovca a couracka by nebyla k zahozeni.Pokud by bylo nekde pobliz nejaky ubytovani v nejaky chaloupce ci srubu tak by to nemelo chybu.
- Čtvrtek 3. prosince 2009 v 18:51® Piranha
stopař> na mapach jsem koukal na to uz, ale info nejaky vetsi.
- Čtvrtek 3. prosince 2009 v 17:46® Piranha
Clapi, zna nekdo reku Křemelnou?Je to vubec revir, nebo je to hajeny jako CHKO
- Čtvrtek 3. prosince 2009 v 5:06® Piranha
BlueShark> Bylo to kdyz jsi se ptal kdo pujde na ryby ze ma Po, Ut, St volno.Psal jsem ze bych sel ve stredu odpoledne.To je fuk.Pujdu mozna dneska ale pokud povolej zada, porad to nechce prestat.
- Středa 2. prosince 2009 ve 14:55® Piranha
BlueShark> Hloupy Honzo, psal jsem ti jasne a zretelne ze mam ranni a delam do 13:00 tudis jsem ti rikal ze muzu jit na ryby odpoledne.Ty jsi s tim souhlasil.Mas mobil a muzes preci zavolat.Inu stejne to nevyslo, chytla mne zada a chodim jak naprcanej mon. teda kacer.Tak ze na courani nekde podel brehu nemam silu.Ani jsem nesel ven s malym jak jsem puvodne planoval, bolest kua.
Prášule to je pekny na mouchu, takovy jsem chytaval z jara pod plazi na mouchy, ale od ty doby co to tam sekaj krovinakem a neni tam prirozena trava, ktera delala za vyssiho stavu tocaky, jsem tam uz nic vetsiho nechytil.Ono taky jsem posledni rok,dva tu muskarinu flakal, ale pristi rok se do ni potopim 50:50 s feederem a hlavne pstruhovky navstivim.
Tento příspěvek byl editován 2.12.2009 13:57:05 uživatelem Piranha. - Středa 2. prosince 2009 v 5:18® Piranha
Grand2> tak registrovanej muzes bejt, videl jsem te za ta leta co sem chodim poprve.
- Úterý 1. prosince 2009 ve 23:10® Piranha
Jinak chlapi, blizi se pomalu koec roku a nebylo by marny udelat rozlucku, spis takovy symbolicky uzamceni sezony na labi pod lodi-u benesaku.Chtel bych to udelat rano a to 31.12. Rybarina na jakykoliv zpusob a klidne to pak zapichnout ve vinarne Praha.Pipa by to mohl domluvit i nejaky maly obcerstveni, je to štamgast chomáčo preci.Co vy na to.Stacilo by klidne na dve, tri hodinky u vody a pak na grocek a obidek.Poklabosit vzit si nejaky nastrahy na vyšmelení a tak podobne.
Tento příspěvek byl editován 1.12.2009 22:10:51 uživatelem Piranha. - Úterý 1. prosince 2009 ve 23:04® Piranha
Grand2> nevotravuj aktivisto, az se bude chtit cloveku, tak si neco podobnyho najde, nemam rad veci tipu podepis rekni ANO a podobne.Ne, bez urazky ted.Mozna by jsi mel mit i svoleni majitele serveu, nebo administratora k tomu co zde siris.Muze to byt i reklama a to se zde plati. Places nad spatnym hrobem, toto je server zameren na sportovni rybareni.Mozna ma neco spolecneho s ekologii,plno lidi zde ma rado cistou prirodu kolem sebe, ale mel by jsi se zamerit nekam, kde to bude mit uspech.
Tento příspěvek byl editován 1.12.2009 22:05:53 uživatelem Piranha. - Úterý 1. prosince 2009 v 15:27® Piranha
Ty vole tady zdechl blueshark, teda pes
kua venku hnus ze se mi chce blejt a tady nikdo, nerikejte ze jste u vody.BS,pokudf bude jako dneska tak asi nikam nejdu, ten vitr na musku neni idealni zrovna.
- Úterý 1. prosince 2009 v 5:23® Piranha
osprey> to je Míra Zajíček, Scorpion82, muj muskarsky sparing partner se kterym jsem zacinal.Ragistrovanej ale zde je.