Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 30. listopadu 2009 ve 21:00® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
Prasek_2007> to mate tech 40 kapru pred zavodama, prijde mi to opravdu nefer.Ale kazdyho vec.Ale stejne bych jel
Ale zase 1500 za 5 hodin prace dobry za sobotku a vynahradil jsem si to v nedeli.
- Pondělí 30. listopadu 2009 ve 20:24® Piranha
taky se pridam ke gratulantum.
Kuřastere, uz mam teplo na nohy do prsacek a pracky uz mi taky mrznout nebudou
pamatujest v nedeli?Pekne nam pampelisky fialovely
- Pondělí 30. listopadu 2009 ve 20:19® Piranha
- Diskuze: Muškaření
bubu> ty hory v pozadi jsou paradni Evžene.Jako Austria
- Pondělí 30. listopadu 2009 v 19:28® Piranha
BlueShark> taky zalezi jak se kdo k tomu tubusu chova.Pokud to mas jen na transport putu, tak neznam duvod proc by se to melo rozbijet
- Pondělí 30. listopadu 2009 v 19:12® Piranha
- Diskuze: Muškaření
Tak chlapci mame po ptakach zase skoro na pul roku, ale ja to nevzdam a jeste budu zkouset MP a hodne vazat.Bych neveril co se toho da za den urvat
- Pondělí 30. listopadu 2009 v 19:06® Piranha
BlueShark> nemam sformatovanou SD na novou cteckz, neposlouzim.Jedine ve stredu pokud pujdu na ty ryby.
- Pondělí 30. listopadu 2009 v 17:17® Piranha
jeste by to chtelo spodni termo pradlo pod prsajdy.
- Pondělí 30. listopadu 2009 v 17:15® Piranha
Tak jsem byl s brachou pro ty klacky, velice mne nadchlo to jak jsou ulozeny v tubusu.Ten tubus je pevnej a precizne vyrobenej, malinko se ve mne pohla Piranňí zavist, ale ja si to vykompenzival neoprenovejma ponozkama a neoprenovejma rukavickama.Docela mne udivilo jak ty ponozky v okamziku hřály.Do neoprenovejch prsacek jaro a podzim zima budou supr.Rukavice sedej pekne a jsou strasne prijemny na ruce, jemny a hladky jako ku… no vsak vy vite
)
- Pondělí 30. listopadu 2009 v 16:44® Piranha
BlueShark> mne, 29 a 3 mesice
- Pondělí 30. listopadu 2009 v 7:40® Piranha
BlueShark> Ale nikdo te nenuti tam chodit a platit.Radeji dam 200 za celej den chytani nez ty dve kila za 5h prochlastat a prohulit,nebo bejt den na rybniku bez ryb.Rybniky tipu skolak glaser podhori meli bejt uz davno soukromy.
- Pondělí 30. listopadu 2009 v 5:13® Piranha
Faky> koho by meli bojkotovat, je to podnikani a jeho vec.Meli by bojkotovat črs za to ze to pronajima a prodava jak devku ty rybniky.Ono na druhou stranu, stejne je tam hovno.Pokud nekdo koupi nebo si pronajme skolak tak budu jen rad.Je tam mimo milionu sumecku jeste par mini cejnu a plotic.Pokud to nejakej silenec veme vybagruje a nasadi tam poradny ryby, tak si i rad zaplatim abych si tam ten den dva zachytal.
- Neděle 29. listopadu 2009 ve 21:12® Piranha
spro*> vsak uz je taky na case, aby jsi po tech 19 letech zacal ty ryby konecne chytat
)
- Neděle 29. listopadu 2009 ve 20:38® Piranha
olda> bracha by bral exage ale uz na nej neni peniz.Veme Catanu 2500 tu mam taky na colmiku ale na matchce a je super
- Neděle 29. listopadu 2009 ve 20:20® Piranha
BlueShark> ja myslel taky rybniky to uz mela bejt dalsi debata o potoku
- Neděle 29. listopadu 2009 ve 20:16® Piranha
raven1972> premejslim i o tom ze bych si nejakej ten usek pronajal na nejakou dobu za rozumnou cenu a nasadil bych tam ryby jak lipana tak i sivena a kdyby se sehnala marena tak u ji.Myslim ze by nemel bejt problem.
- Neděle 29. listopadu 2009 ve 20:13® Piranha
raven1972> jo, tady v UL je to pekne napikaču, premejslim ze si nakoupim nejakej pludek a i neco dospelyho (pstruhy siveny) a nasadim si je na jeden potok pstruhovej.Tam snad nedavaj vubec nic.Nevim kam ty prachy jdou.
- Neděle 29. listopadu 2009 v 19:32® Piranha
spro*> jo akorad az pojedeme zpatky tak se stavime u Cindy, mam tam nejakej kseftik
- Neděle 29. listopadu 2009 v 19:29® Piranha
spro*> jo a ten vul vozralej zechcal celej hajzl, nevedel kde se rozsvici a prochcal tam podlozku dobytek, stara to po nem musela vzit savem, smrdel jak březí lama prase jedno.
- Neděle 29. listopadu 2009 v 19:27® Piranha
spro*>
BlueShark>
Tak tak shimano je pro mne znacka nambr van.Uz jsem je dvakrat skoro kupova ale dycky mi do toho neco vlezlo, mam navijaky shimana a musim rict ze je to paradni hracka.Tu Catnu si ale vemu.
Tento příspěvek byl editován 29.11.2009 18:27:25 uživatelem Piranha. - Neděle 29. listopadu 2009 v 19:25® Piranha
spro*> ty vole ani se neptej, v 11 jsme sli na sal byla tam nejaka díza bo co to bylo samy mlady lidi.Monaster vypitej jak zok tam zacal obtezovat ty nactilety zeny a vyzival je k tanci.No on to tanec nebyl, bylo to neco mezi chuzi silne mentalne postizenyho chovance, tucnaka a vylityho monastera dohromady.Kdyz uz jsem ty ustudy mel dost a vypil jetse 9ty
tak jsem sel domu a toho vola ulozil do spacaku v kuchyni na zemi
)
)