Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 29. listopadu 2009 v 19:17® Piranha
Piranha

BlueShark> ano, mam vernostni kartu u brauna tak je budu teoreticky kupvat ja ale love to bude stat Vrkouna

Neděle 29. listopadu 2009 v 19:17® Piranha
Piranha

spro*> nejvetsi tupoun z trmic a postava podobajici se monasterovy je tu.Stejne je ulames ty koste, budes zvyklej na ty slonbydla co jsi mel a budes dobrej zakaznik u brauna, ten si vydela na tech spickach.

Tento příspěvek byl editován 29.11.2009 18:18:22 uživatelem Piranha.
Neděle 29. listopadu 2009 v 19:10® Piranha
Piranha

BlueShark> kdyz pisu ze jedu koupit novy colmici s brachou, neznamena to ze je budu kupovat ja troubo.Bracha strelil kaprovy klacky konecne a jde do feederu.Uz ho nebavilo edet nehnute vedle mne a koukat jak taham jednu za druhou a on na ty tezky kaprovy ludry ani tuk.Konecne jsem ho presvedcil ze pokud chce chytat ryby tak musi mit jemny naradicko a strategicky a logicky uvazovat :-))

Neděle 29. listopadu 2009 v 16:17® Piranha
Piranha

BlueShark> videl bych o asi na stredu, ted budu mit ranni zitra jedu s brachou koupit novy colmiky feedery a navijaky a v utery mam zapas.Ve stredu by to slo odpoledne. Kua ale ze ty tlousti jsou do 30cm mrchy, musim najit nejakej flek kde se drzej.Jinak pod benesakem to vypadalo pekne ale ryby jsou vyplaseny.Pozoroval jsem hejna malejch tloustu a plotic jak do nich prudce najizdej boleni.ty kurvy se mi prohanely i mezi hnatama.Ale nebrali a byly spis u hlavniho proudu na hladine a zbirali.

Neděle 29. listopadu 2009 v 15:20® Piranha
Piranha

monaster> a ze ses taky nepochlubil jk ses vcera vozral u kastneru.Prej dam si dve a skejsli jsme tam do pulnoci. A jeste to vozraly hovado chrapalo u mne v kuchyni ve spacaku na zemi, pak mi jeste v opilosti ve dve vleze k moji zene na postel a zacne si sundavat kalhoty, ta uz byla pripravena pusti vostrou paru, vul jeden :-)) )

Sobota 28. listopadu 2009 ve 23:21® Piranha
Piranha

Chudak mona sli jsme na dve a mame jich po sedmi.Mota se jak pipa pred kardio zachvatem v srpnu.Holt ho budu muset ulozit v kuchyni a zitra na mouchu.Jo u kastneru je pekne.na zdravi pacholcí

Sobota 28. listopadu 2009 v 18:15® Piranha
Piranha

BlueShark> A pak se smej Monasterovi ze je to nesika ty trdlo, ale sralo by mne to taky, je to skoda kor kdyz je to bolo a ta tvoje se mi dost libila.Mona je u mne ted a tlemi se.

Ba ne :-P ale je tu

Tento příspěvek byl editován 28.11.2009 17:15:43 uživatelem Piranha.
Sobota 28. listopadu 2009 v 15:28® Piranha
Piranha

raven1972> ja vcera na mouchu do cela chytacka, sice ryby okolo 20–25cm ale celkem jich bylo dost.Zitra jedu zase mušit.

Pátek 27. listopadu 2009 v 16:09® Piranha
Piranha

BlueShark> ty podberak nepotrebujes takovy ryby nechytas aby jsi na ne potreboval podberak :-P

Pátek 27. listopadu 2009 ve 13:33® Piranha
Piranha

VODA> dedku jdi na sadky tam chytnes :-P

Pátek 27. listopadu 2009 ve 13:28® Piranha
Piranha

1Mara> ani nevis ze jsem byl nad vama pod zeleznickamem­.Prijel Monfish a tocilo se nejaky videjko o musce na labku, je to asi jeste hudba budoucnosti nez se to ukaze na netu, maj toho plno, ale jinak celkem peknej a studenej den :-)

Pátek 27. listopadu 2009 v 8:02® Piranha
Piranha

sus1> :-)) ) ale az my se jednou potkame :-)) )…

Tento příspěvek byl editován 27.11.2009 07:02:20 uživatelem Piranha.
Čtvrtek 26. listopadu 2009 ve 22:28® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

bubu> chci byt tvym tricetiletym vnukem :-)) ) :-)) )

Čtvrtek 26. listopadu 2009 v 18:42® Piranha
Piranha

Prasek_2007> Michale tak to jsme dva i kdyz tu musku budu stridat 50:50 s feederem ale pstruhovka pristi rok bude.Mam uz taky nejakej cil na pristi rok a s Monasem to vyzkousime.

Čtvrtek 26. listopadu 2009 ve 13:13® Piranha
Piranha

BlueShark> ja bych sel mam nocni tak ze bych klidne mohl jit.

Čtvrtek 26. listopadu 2009 ve 13:12® Piranha
Piranha

Fugas> no kamo taky jsem premejslel o nejakym hoooodne lehkym a kratkym klacku do #3.U nas v usti je pstruhovych potoku dost, ale nejak se tam vubec nenasazuje ale aky tam nikdo nechodi.Na pristi rok si chci zase brat pstruhovku a prave tyhle bohem a lidma zapomenuty potoky projit, mozna ze ty potocaci kteri tam jsou vyrostli do peknych rozmeru a diky neudrzovanymu reviru a asi i kroviskum a tak se tam v nejakejch jámách skovavaj a cekaj na mne :-)) tak ze asi bych tam njak s tou moji 6–7 zapasil a nemel z toho nic.Mam ale vyhlidlej klacek ctyrkovej ten by se dal taky pouzit.Jak nejkratsi se delaj musaky okolo 2,10?

Čtvrtek 26. listopadu 2009 ve 12:23® Piranha
Piranha

hecht> no, ja jsem taky ten co ceka az se neco uvolni od nasich velemistru.Nez kupovat novej cajk nizsi kategorie, radeji si pockam az nekdo hodi do bazu neco kvalitniho a za dobrej peníz.

Čtvrtek 26. listopadu 2009 ve 12:21® Piranha
Piranha

Prasek> tak Ulpajs nejede, ma ksefty o vikendu, je to skoda mrzi mne ze to tak vyslo jak rikam bejt to nedele tak jsme jeli vseci.

Čtvrtek 26. listopadu 2009 v 8:19® Piranha
Piranha

Přátelé muškaři, už jste někdo z vás přemýšleli nad tím, zda přes zimu budete obměňovat svůj cajk?Myslím tím jestli půjdete do nových klacků a koleček a ty starší dáte na bazar.

Čtvrtek 26. listopadu 2009 v 8:01® Piranha
Piranha

osprey> ale ta vaha Míro co, oproti dnesnim 120g klackum, jak ta kmeti s tim mohli hazt :-))