Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 26. listopadu 2009 v 7:59® Piranha
Piranha

BlueShark> ja proti tobe Honzo nic nemam, ale tvoje srandicky uz proste Mona nebere, je jich tolik a pokazdy ze uz se mu to zda asi nemistny.Nepocitam vcerejsek, ale aspon mesis zpatky. Konec koncu je to Monase vec a tvoje, ale jen jsem rekl svuj nazor ze uz tech posmevu je dost.Kdyz si budes delat prdel ze mne, tak fajn, ale taky by mne sralo kdyby jsi si ji delal neustale kdykoliv sem vlezu, nebo na icq.

Středa 25. listopadu 2009 ve 23:16® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

Firetiger> co ji to homoklade čouhá z prdele :-)) )

Středa 25. listopadu 2009 ve 22:55® Piranha
Piranha

BS posledni dobu sleduju tve pocinani a opravdu tu diskuzi seres vic a vic.Proc si toho Pepu porad beres do huby.Kdyby jsi delal pro rybarinu a rybarstvi aspon z pulky to co on, tak bys byl frajer, ale porad kritizovat a narazet.Sice mu to obcas nejde, ale nebal se a vrazil nejaky stovky do muskareni i kdyz vedel ze to nikdy nedrzel v ruce a sel proste do toho a musim rict ze uspesne.On muze klidne rict ze ty si zustanes dycky jen u tech splavecku a tloustu na trpytky.

Středa 25. listopadu 2009 ve 14:43® Piranha
Piranha

Tak musim s litosti oznamit ze na zavody v sobotu nejedu.Jdu na ty sprchy.Bejt to v nedeli jak to puvodne bylo planovany tak bych jel.Skoda.

Středa 25. listopadu 2009 v 8:01® Piranha
Piranha

Prasek_2007> Pokud tedy pojedu tak, asi na pivko moc jet nebudu.Pravde­podobne bych jej autem. A co se tyce samotnyho zavodu tak to prvni kolo mi bohate postaci, pohar mi pak posli postou :-P

Úterý 24. listopadu 2009 v 11:17® Piranha
Piranha

Prasek_2007> maka, ale u sveracku a drobnych hacu :-)

Úterý 24. listopadu 2009 v 9:56® Piranha
Piranha

Prasek_2007> vcera vecer to zase neslo, HaD dela zase nejaky prekvapko a HaDová nechce prásknout co se bude dit novyho, to je mi ale povedena rodinka :-)) ) :-)) )

Úterý 24. listopadu 2009 v 8:17® Piranha
Piranha

Prasek>Jeste nevim jak to bude, dneska se zeptam, ale nevidim to ruzove.To pocasi jako je ted je taky idealni se na to vysrat.Jinak osobka.

Tento příspěvek byl editován 24.11.2009 07:18:01 uživatelem Piranha.
Pondělí 23. listopadu 2009 ve 20:26® Piranha
Piranha

BS: Musim te vyvest z omylu.Ty ryby tan nezimujou ale shromazdtlou se k tazeni.Jsou tam nahoufnuty plotice a ty tlousti tam po nich jdou.Brzy to pomine pac potahnou pryc.

Pondělí 23. listopadu 2009 ve 13:29® Piranha
Piranha
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: dnes a dalsi 3 vychazky | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření

Dneska jsem se stavil na Labi na hodinku a pul s musakem.Voda uz konecne opadla a jsou videt písníky, prelivy a perejky s nizsi hloubkou.To pred tydnem nebylo a taky to bylo na rybach videt, ale i tak jsem za posledni 4 vychazky vytahl okolo 120ky ryb.Vse byli tlousti, okouni a nejaci boleni.Zitra razim znovu a beru si brodaky, ne jako dnes.Jen mam trochu obavy z toho vetru.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 23. listopadu 2009 v 9:32® Piranha
    Piranha

Luda> vy duchodci, teda nezamestnani vy toho mate tolik ze ani cas na ryby nemate :-P :-)) )

Pondělí 23. listopadu 2009 v 8:48® Piranha
    Piranha

Luda> zdar dedku, jedu do zoo asi se stavim na labi s musakem bez prsacek jen tak ze brehu, tak na hodinku.Ty koukam jsi uz povesil cajk na zimni vesak co.

Neděle 22. listopadu 2009 v 15:34® Piranha
    Piranha

BlueShark> Monas dostal za ndmenu zajezd do nestlé :-)) )

Neděle 22. listopadu 2009 ve 12:30® Piranha
    Piranha

Tak jsem ted mluvil s sefem udrzby a nejak by si dost pral ty sprchy udelat tento vikend cimz ohrozuje mou ucast na brufen cupu.Snazim se mu vysvetlit ze castecne preoblozeni a betonovani podlahy pred pokladkou dlazby je casove narocny na postupy jdouci po sobe a ze nelze par hodin po opravach pouzivat sprchy ktere umejou za 15min 20lidi.Musi to vse zaschnout a stvrdnout.Nejde vylejt beton a hned na nej dat dlazbu a na ni sparovacku.Jeste se musi odkryt jedna sprcha aby se vedelo o co vubec pujde.

Neděle 22. listopadu 2009 v 5:28® Piranha
    Piranha

Prasek_2007> tak pokud je to tajny, tak by to tajny melo zustat.Jinak mladej Ouřada taky hodne muší co.

Neděle 22. listopadu 2009 v 5:24® Piranha
    Piranha

Monaster> je mile ze jsi mi o rok ubral :-) to be zase pridavaj :-)) )

Neděle 22. listopadu 2009 v 5:23® Piranha
    Piranha

Šuli> voe :-)) ja chytam ryby ne snury :-P

Bane, WF6S a mel jsem DT6F nez jsem ji venoval plesatymu usatymu.Jinak bych si chtel na sezonu poridit WF4F a WF6F.Tu ctyrku k novymu klacanu co planuju, mam uz neco vyhlidleho.Co ty, uz jsi zazimoval, nebo jeste litas kolem vody.

Sobota 21. listopadu 2009 ve 20:00® Piranha
    Piranha

Prasek_2007> ja se za to nestydim a lidi at si myslej co chtej, dulezity je ze hytaj :-) Jdu spat.

Sobota 21. listopadu 2009 v 19:48® Piranha
    Piranha

Prasek_2007> proc, na mrk chodi plno lidi, to neni zadnej objev. Ty si vazes taky nejaky vzory?

Sobota 21. listopadu 2009 v 19:43® Piranha
    Piranha

Prasek_2007> jj jinak to neudelam.Za vazace se nepovazuju spis motálek, šmodrchal, nedo cuchal :-)) ) ale fungujou a to mne na tom strasne tesi a bavi. Webku si pekne zaostrim a udelam snimek, zadna slava trochu mazly, ale fotak muj detskej by to neudelal.