Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 21. listopadu 2009 v 19:13® Piranha
Piranha

Prasek_2007> Ale cyklistu na bele nema nikdo, byl to celkem dobrej boj akorad z opacnyho konce za zady.A slo i pres brzdu :-)) ) a kupodivu jsem vydoloval vse bez ujmy.Ale stejne sla nova koncovka.

Sobota 21. listopadu 2009 ve 14:34® Piranha
Piranha

Tak jsem dorazil z mušovaný.Rano od 7 pod mostem, ven slo asi 10 okounu 2 boleni a nejaky plotice, pak jsem zel pod zeleznicak a akorad se cestou pridal plesatej usatej a tam jsme na nymfu tahali tloustaky.I pepa se uz lepsi a prichazi tomu na kloub, taky pochytal nejaky.Bolej zada a hnaty jako prase jo po nocni se unavi clovek driv.

Sobota 21. listopadu 2009 ve 4:13® Piranha
Piranha

1Mara> Mařeno sou to krivaci vedet ze pises tak jsem mohl kecat se tu nudim.Uz tu dlouho nebyl křivák Lucio.Asi mu smrdime.

Pátek 20. listopadu 2009 ve 21:25® Piranha
Piranha

Prasek_2007> tak tož sa tesim ale jen aby kousali i v zavode.Pak jim prozenu perka s musakem, mozna dole jak je ten nahon tak niz, myslis ze tam neco bude?

Pátek 20. listopadu 2009 v 19:00® Piranha
Piranha

BlueShark> neva, kazdopadne jdu.Sice denska jeste jedna nocni ale zitra chrapat nepujdu a pujdu na fish.A v nedli je to v p…i mam ranni 12, jo holt se honej kačky na vanoce a novej rok.Jeeee jak ja ty svatky nemam rad.Jen kvuli detem, nemit je tak je asi ani neslavim.

Pátek 20. listopadu 2009 v 17:37® Piranha
Piranha

Křiváci kdo pujde zitra na labe.Ja zase klasicky mouchy, mozna bych pribalil matchku a rohlicek.Kdo by sel.

Pátek 20. listopadu 2009 v 17:35® Piranha
Piranha

Mařeno jebej na CZ ja taky pisu jak mne to napadne, kdyz mam zrovna u prstu mekky tak ho tam flaknu :-)) )

Tento příspěvek byl editován 20.11.2009 16:36:09 uživatelem Piranha.
Pátek 20. listopadu 2009 v 17:34® Piranha
Piranha

Ty ženy se vyvedly a ti muži se vyvedli a Mara se koukam taky poved :-P :-))

Tento příspěvek byl editován 20.11.2009 16:34:51 uživatelem Piranha.
Pátek 20. listopadu 2009 ve 2:06® Piranha
Piranha

tůča> Neni.Ty vole to se mi fakt zdá

Čtvrtek 19. listopadu 2009 ve 21:26® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

Ja byl dneska zamusit na Labi.Bylo docela dost vody a tim i min zaberu.Ryby ktery stavaly na mistech kde bylo po kotniky vody a tocaky jsou pryc, protoze to tam ted tahne jako prase ale i tak se povedli dva stredne velci boleni a par tloustu a proudniku.Ale den byl krasnej jemnej cerstvej vetrik vyfoukana obloha a slunicko, po nocni a ani sem nechtel jit odpoledne spat :-))

Tento příspěvek byl editován 19.11.2009 20:27:34 uživatelem Piranha.
Čtvrtek 19. listopadu 2009 ve 20:12® Piranha
Piranha

BlueShark> je dospelej a myslim si ze ani nejak neprotestuje kdz ma moznost se nalejt. Pipa treba vyvadi a hulaka, ale takovej neni a tak by se nezachoval.Ma pravdu je to křivák.

Čtvrtek 19. listopadu 2009 ve 12:59® Piranha
Piranha

BlueShark> Jo my ti to rikali, ale ty ne, to bylo porad Kamílek sem Kamílek tam, on takoven neni, je to masaj a zustane masajem a bordelarem.

Čtvrtek 19. listopadu 2009 ve 12:21® Piranha
Piranha

Tak dneska na labi s tatou.Pod Benesakem hned rano se to varilo jako svine loupl jsem na tri hody dva boleny a nejaky pak tlouste.Skoda ze tam pak prisel Kamil s nejakyma vylitejma bezdomovcema a ten bezdomovec si pichnul vidlicku hned za moje zada kdyz jsem byl zabrodenej.No ma cenu se se santusem hadat?NE!Jinak je to celkem slabota, je dost vody, chce to opadnout aby to zase udelao na melcinkach tocaky a perejky a bylo to chytatelny.

Čtvrtek 19. listopadu 2009 v 5:18® Piranha
Piranha

Tak uz se mi to chyli ke konci.2 hodinky si pak schrupnu a hura mušit na labko.Pak to dochrapu odpoledne.

Čtvrtek 19. listopadu 2009 v 0:11® Piranha
Piranha

Ludo to je pravda i kdyz ja chodim uz mesic se stejnyma vzorama a porad to funguje.

Středa 18. listopadu 2009 ve 21:26® Piranha
Piranha
Diskuze: Feeder

skwor> pravda, pravda uz na to jebu.Kdo chce psa bit, vzdycky si hul najde a stejne se tu nic nevyresi.Kazdej ma nejakej nazor a ten mu nikdo neveme. A co ty vubec.Ted na feeder moc nechodis co, vychutnavas posledni vlackovy dny?

Středa 18. listopadu 2009 ve 20:30® Piranha
Piranha

acam3> nikdo tvuj charakter neresi, jen jsme reagovali na tvuj atak na ustecke rybare.

Tento příspěvek byl editován 18.11.2009 19:30:54 uživatelem Piranha.
Středa 18. listopadu 2009 ve 20:29® Piranha
Piranha

acam3> neni co kamo.

Středa 18. listopadu 2009 v 19:58® Piranha
Piranha

acam3> ted uz jo, ale bejt seriozni tak jsi si to napsal uz pri registraci, ale radeji nez lhat tak to nech jak je.Tim nechci rict ze ses lhar, abys se tu zase neplkalo o napadeni nekoho ze je lhar.

Středa 18. listopadu 2009 ve 13:49® Piranha
Piranha

Panove loucim se a jdu se ulozit do hlubokeho stavu KELNOU RÍ okolo 19. jsem zase zděs.Jo nocni je nocni.