Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 18. listopadu 2009 ve 12:36® Piranha
Piranha

No, jdu si umotat zase nejaky navadeci střely na pruhovany padouchy a ocelovy torpeda.

Středa 18. listopadu 2009 ve 12:35® Piranha
Piranha

1Mara> to radeji ne páč ve sklepe je to vo jatra :-)) )

Středa 18. listopadu 2009 ve 12:34® Piranha
Piranha

Plážovky kdo pujde rano masit na labe.Ja jdu nekam mezi mosty tak ze se ozvete.Co foxidlo nesel by zase?

Středa 18. listopadu 2009 ve 12:29® Piranha
Piranha

Pipo ty kříváku a cejnofila na rautíček nepozves, jsem mel marinovany okouny co jsem podsekal na touzivim s Kamilem a kupu vajec.

Středa 18. listopadu 2009 v 9:56® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

stopař> ja vim, na tech fotkach vsude je preci Rex Hunt.

Středa 18. listopadu 2009 v 9:53® Piranha
Piranha

Luda> jak spatnou mouchu ty křiváku, ty mel odemne.Dostal mouchy ktery jsem mel ja a na ktery jsem chytal.Chce to cvik a cit pro tuhle metodu.A taky malinko dal hazet na tom labi.

Středa 18. listopadu 2009 v 1:54® Piranha
Piranha

Zase chrapou křiváci

Středa 18. listopadu 2009 v 1:53® Piranha
Piranha

cormaxx> Protoze je neumis chytit kecko :-))

Úterý 17. listopadu 2009 ve 21:22® Piranha
Piranha

stopař> Tak to vis ze bude cvicit, holka uz chyta na bič, ale znas deti, ve ctyrech u toho vydrzi chvilku a pak lozí po brehu a hleda blbosti :-)) )

Úterý 17. listopadu 2009 ve 20:45® Piranha
Piranha

stopař> jasan, jeste musi ale vypit hodne mlika nez s tim klackem zacvici :-)) )

Úterý 17. listopadu 2009 ve 20:30® Piranha
Piranha

stopař> tak bacha na nej aby za 6 let ti tu nisu nyvabouchal do posledniho ročka :-)) ), kde pak, ten bude vedenej ke sportovnimu chovani.

Úterý 17. listopadu 2009 v 16:14® Piranha
Piranha

Prasek_2007> ja vim, ale po zavode bych zamusil s ULPOU treba niz nekde.

Úterý 17. listopadu 2009 v 15:54® Piranha
Piranha

Prasek_2007> ja si to nevymyslel, prachy potrebuje kazdej ale jak rikam jedu pokud se to prehodi.Reknu ze to proste nestihnu a ze by nemakaly sprchy a bastza a to je i tak pravda.Pokud jedu ja jede i Monaster a mozna i ULPA by jel zavodit, rad zavodi.A mozna bych zkusil i musku treba by se ti kaprici nechali zlakat i na bobany nebo nymficky a to by bylo tornado

Úterý 17. listopadu 2009 v 15:00® Piranha
Piranha

Prasek_2007> to uz tady jednou bylo, desitky kapru a pak se h vytahlo :-P Jinak asi budu muset s litosti oznamit ze ma osoba se asi nezucastni.Tento tyden mame nejaky prescasky o weekwndu, coz mi nejak nevadi aspon budou pekny korunky ale dalsi tyden budu nejspis opravovat 4 sprchovy kouty u nas v praci na kseft.Je to jedinej moznej termin kdy by se to dalo udelat, i kdyz mezi svatkama by to bylo mozna lepsi, jeste to zkusim prehodit na svatky.Preci jen rozbit 4 vanicky a zase je nalepit a obezdit za SO a NE, to by bylo stejne cerstvy a je to na prd.Semnou pocitejk tak na 60% zatim ale upresnim.

Tento příspěvek byl editován 17.11.2009 14:01:12 uživatelem Piranha.
Úterý 17. listopadu 2009 ve 13:57® Piranha
Piranha

monaster> Ale moc se mu to tvoje sloní bydlo nelibilo :-P panacek u by radeji nejaky snoubíčko :-))

Úterý 17. listopadu 2009 ve 3:02® Piranha
Piranha

Teda dete do rite 2 rano a voni chrapou jak zabity.To je nuda :-))

Úterý 17. listopadu 2009 ve 2:17® Piranha
Piranha
Diskuze: Feeder

acam3> Nema smysl s tebou diskutovat.To je jak mluvit do prazdnyho kyble.

Úterý 17. listopadu 2009 v 1:06® Piranha
Piranha

acam3> To by mohl rict kazdej nemas vyplnenou kartu asi mas duvod bejt schovanej.Pokud teda vis jak to v usti chodi tak proc napadas 16 letyho kluka a pletes parmy do diskuze ktera o to zrovna neni.Je to vul to vime oba ale zase hazet spinu na neko o kterym nic nevim.Stejne tak muzu rict o tobe ze jsi ty parmy masil ty s tema dedkama tam.

Úterý 17. listopadu 2009 v 0:22® Piranha
Piranha

acam3> Tim jsi jako chtel rict co.Ze ustecti rybari jsou dobytek?Aby jsi nenarazil.Podle tebe ustecky rybari vybijej parmy?Vis velky hovno jak to tam je.Jezdi tam decinaci,mostecaci a kdo vi odkad jeste.Tak bych byl opatrnej se zaverama.

Tento příspěvek byl editován 16.11.2009 23:24:22 uživatelem Piranha.
Pondělí 16. listopadu 2009 ve 23:03® Piranha
Piranha

Luda> kratka nymfa.Zitra nejedu mam odpoledne zapas a jsem ted na nocni.