Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 16. listopadu 2009 ve 21:24® Piranha
Piranha

Luda> luru jsem nechal v krabicce, zacal jsem bobesema ruzovo oranzovyma a pak jsem chytal i na svoje mouchy na nymfy v podobnych barvach nejvic s ruzovym telem cernym limeckem a okrouzkovanej medenym dratkem, ta byla supr a byla in i dneska na okouny.Jinak dneska Ludo parada na labi, brali vsechno mimo zeleny barvy devky.Docela dobre reagovaly na vetsi pakomary z cervenyho body glasu.

Pondělí 16. listopadu 2009 v 19:09® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

Zauwi> hlavne netrefit hejno jako dneska ja, stal jsem na miste nehnute hodinu a tahal mraky okounu a nohy mi malem umrzly, chce to taky courat aby se krev prohnala telem :-)) )

Tento příspěvek byl editován 16.11.2009 18:10:13 uživatelem Piranha.
Pondělí 16. listopadu 2009 v 19:03® Piranha
Piranha

bubu> je to parada stacej dve hodinky a i kdyz se nic nelapne ma to proste svoje kouzlo

Pondělí 16. listopadu 2009 v 18:32® Piranha
Piranha

bubu> Ano

Pondělí 16. listopadu 2009 v 18:13® Piranha
Piranha

Piranha> a vubec Meřeno, jak je a co ryby, chtas vubec jeste?Treba taky nachytas 602 ryb jako ja :-)) ) :-)) )

Pondělí 16. listopadu 2009 v 18:01® Piranha
Piranha

Piranha> dopsal jsem to a pak jsem mel telefon a kdyz jsem chtel editovat tak uz bylo pozde a vyprsel cas na editaci.Uz to neslo opravit.

Pondělí 16. listopadu 2009 v 17:58® Piranha
Piranha

1Mara> ty vole starej dislektik a disgrafik mi bude vycitat preklepy, ze vladahovy nevyctes hrubky vole, ty je totiz nepoznas :-)) )

Pondělí 16. listopadu 2009 ve 14:23® Piranha
Piranha

regulus> :-)) atom bordel.No ja byl dneska na Labi a paradni muskarina.Venku mraky ryb.Hlavne okouni jelsi a boleni. Urcite to veset na hrebik nebudu a po novem roce zkusim prohanet dal, pokud ryby nebudou nejak stagnovat.

Pondělí 16. listopadu 2009 ve 14:10® Piranha
Piranha

BlueShark> rano jeníčku jsem tam byl s Vladahem, ipa je koste to je teda ucitel.luka nenaucil absolutne nic.Prisel tam s klackem od rajcat a se 30kou vlascem a nechytl ani hovno jen trhal a pak si jeste v holinkach vleze po kolena do vody, pipa chomaco styd se.Jinak japraskal jako pominutej, Vladach cucel jak vejr kolik se toho da nachytat.Pak mu byla zima a jel dom.Ja sel pod zeleznicak a nachytal jse tam 40 ryb.Celkem dneska na mouchu okolo 602ky ryb, super!!! Okouni, jelci, ostra a boleni.Zitra razim s monasterem, navazu uspesny vzory uz mi dosli tungsteny a razime rano zase.Foxik tam byl taky ale z duvodu natlaku u vody o nem nechci mluvit jen SZ

Pondělí 16. listopadu 2009 v 8:12® Piranha
Piranha

Chodite kluci muskarsky taky po sezone jeste musit na mimopstruhovky?Tre­ba prosinec, leden, unor?Nebo to proste povesite na hrebicek a jen vazete a vazete na novou sezonu.

Pondělí 16. listopadu 2009 v 8:08® Piranha
Piranha

Salmo1> ja bych na smrt prisahal ze je to potok, ale ma takovy valcovitejsi telo jako spis duhak.

Pondělí 16. listopadu 2009 v 8:05® Piranha
Piranha

vladah> mam u pdele nejaky rybare, proste vlezu do vody a budu chytat okyse.Ze tam nekdo sedi, za prve je vsedni den a za ruhy proc bych se mel vyhejbat rybarum.A navic labe je veliky dost.

Neděle 15. listopadu 2009 ve 21:18® Piranha
Piranha

Jelikos mame misto uterka volno v pondeli a tudis delsi weekend jedu zitra na labe prohnat mouchy se zlatou hlavou.Kdo se prida se smackama.Budu tam tak mezi 7.30 a 8.00 Zacnu benesakem

Neděle 15. listopadu 2009 v 16:57® Piranha
Piranha

Taki jsem sel jeste asi na hodinkou na belu s muskou a povedli se na sucho 4 oukleje :-)) ale zase smrdim rybou.Mit cas a prsacky tak bych si doslapl na zbirajici tlouste, nbyli maly ale zase to nebyli obri klasika okolo 35 ale na desitkovej navazec by byla sranda.

Neděle 15. listopadu 2009 ve 13:26® Piranha
Piranha

vladah> monaster je muj starsi a osklivejsi bratr, tak proc by me peskoval a navic je to muj žák :-P

Neděle 15. listopadu 2009 ve 12:47® Piranha
Piranha
Diskuze: Feeder

vladah> to nevadi porusujes autorska prva

Neděle 15. listopadu 2009 ve 12:47® Piranha
Piranha

vladah> jsem mladsi vo fous nez ten starej, tlustej, plesatej a usatej Monaster, tak si vykani nech pro pipu :-P Na feeder nekdy zajdem, ale ted uz neni cas.O veekendu budu v praci a dalsi veekend budu delat kseft.Jedine pak prosinec.Ten nebejva spatnej na feeder.Loni jsem si pekne zachytal ostroretky a podoustve a sli i plotice.Jo neni to jaro tak neocekavej trofejni ryby a hlavne mraky ryb.Ale plotice se daj nachytat dobre.

Neděle 15. listopadu 2009 ve 12:42® Piranha
Piranha

Sander> to ne, sdam musim na kazdy louzi co se a :-) myslim tim vylozene pstruhovou vodu.Jsou teba mista kde je 99% pstruhovych vod a mimoška zadna temer.Stejne tak jako u nas na ustecku tech pstruhovek moc nemame a pokud nejaka je tak je to otazka 100 kilometru ces­ty.

Neděle 15. listopadu 2009 ve 12:27® Piranha
Piranha

vladah> majitel tohohle serveru je vyrobcem a pravoplatnym vlastnikem práv techto DVD toho DVD, nedivil bych se kdyby jsi se uz nepripojil na chytej.cz v horsim pripade na tebe bylo podano trestni oznameni za porusovani autorskych prav.Kazdej slusnej a opravdovej rybar si to DVD koupi.Ani by mne netesilo mit nejakou stahovacku, to je proste prasarna. On by ti k tomu rekl svoje.Vim ze ses mladej vul, ale aspon o tom drz pysk.

Neděle 15. listopadu 2009 ve 12:23® Piranha
Piranha

vladah> ten Mitchel co jsi mi ukazoval ted je takova horsi varianta toho co jsem ti ukazoval ja.Mel jsem ho v ruce a je docela tezkej, ten co jsem mel ja je jak pirko a ma plne parabolickou akci, Olda by ti mohl rict jak jsem na nej tahal na Parmu na 14ku vlasec, ta mrcha delala vyskoky jako potocak :-) Ja na labe pouzivam jako kmen 0,18 a 0,20 a navazce od stejnych prumeru jako kmen az po 0,10.Ted na zimu to bude o 0,10kách az do 0,138 fendreelu od colmiku.Tu 0,20 mam colmikackou vyrabenou s nejakou japonskou technologii v cerveno oranzovou.Cena je dobra a navic dobre drzi a je krasne videt.Ryby to neplasi to je plk.Sel bych do toho Mitchella Universe Feeder 2 ten je cenove dobrej a myslim ze se dela i ve 3,60 ale neni v kaci s navijakem a je o kilo drazsi myslim.Zeptej se u Braunsteina.