Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 15. listopadu 2009 ve 12:14® Piranha
Piranha

BlueShark> neprud, byla proste dobra nalada a bavili jsme se jak na rybach tak i v aute cestou tam i zpet, i kdyz ja pak zalomil hlavu a vzbul jsem se az v DC :-)) ) Nikdo si ji nechtel nicim kazit ani rusit.Pokud ti nebral tel. ve vode tak pak venku uz na to zapomel v tom hukotu.Docela se mi libila ta mista u tech kajakaru, jen me sraly ty lana nad vodou co drzej branky, ty mi vzali 2 mouchy.

Neděle 15. listopadu 2009 ve 12:10® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

Muskareni je srdcova zalezitost, ale nejvic mne mrzi to ze si muskar zaplati povolenku na rok a smi chytat ani ne 7 mesicu.Myslim si ze by to melo byt pro ty muskare malinko financne ulehceny.Na druhou stranu by si zase kazdej masuchtivec mohl kouopit za 900 listek a masit tydne 9 ryb.Ono je to tezky.

Neděle 15. listopadu 2009 v 11:47® Piranha
Piranha

monaster> souhlasim taky jsem ten mobil proklinal kdyz i pipal a zvonil.Mel jsem celkem skrehly ruce a byl jsem rad ze jsem to precel a neupustil ho.

Neděle 15. listopadu 2009 v 11:37® Piranha
Piranha

monaster> jo vole asi jo nejak jsem to popletl sakta :-)) ) mas pomyslnou jednicku.

Neděle 15. listopadu 2009 v 11:37® Piranha
Piranha
Diskuze: Feeder

vladah> skoc k Braunsteinovi a tam ma klacek 60–120g Mitchell Universe Feeder.Ja jsem ho mel pak jsemho dal Monasterovi je to dobrej klacek.Je teda 3,30 ale dobre se s nim chyta a navic ted ho maj v akci za necelych 1400 i s navijakem mitchel, ale to bych asi osedlal necim jinym, treba Shimanem Katanou na zacatek ta je za nejakych 700,–- Jinak se podivej na www.braunstar.cz

Neděle 15. listopadu 2009 v 11:31® Piranha
Piranha

Doslechl jsem ze se u nas vyskytuje ryba s nazvem koloděj.Je to krizenec pstruha potocnyho a nejaky italsky ryby, např. na jizere je vysazovan.Nemate nekdo nejaky info co je to zac a nejaky fotky ty ryby?Nikde jsem to nenasel.

Tento příspěvek byl editován 15.11.2009 10:32:22 uživatelem Piranha.
Neděle 15. listopadu 2009 v 11:27® Piranha
Piranha

Ja jsem zvedavej jak to bude brat z jara na zahajeni.Ted uz nemam cil Lipana, ale toho koloděje.Je to prej nejakej prskanec naseho potoka s nejakou italskou fišlí.Vysazujou i tri kilovy kluky.A nebo toho modryho Lipana, to by byla bomba, je celej pomenkove modrej a je to nejakej trubec neplodnej ale krasnej a velkej samotar.

Neděle 15. listopadu 2009 v 9:25® Piranha
Piranha

Luda> hlavne ze se ti to libilo :-)) )

Neděle 15. listopadu 2009 v 9:24® Piranha
Piranha

Salmo1> dik, ja chtel chytat dokud by bylo videt, ale ty 4 bačkory utekli.Prej byli mokry nebo co.Asi jim ty dejchace moc dejchali.Ja byl v neoprenkach suchej a v teple.Jinak pod vodákuma jsme videli pak mraky lidi kdyz jsme se vryceli.Byli jsme nas Ž.B.

Tento příspěvek byl editován 15.11.2009 08:24:46 uživatelem Piranha.
Neděle 15. listopadu 2009 v 9:22® Piranha
Piranha

Pike007> to jedine ze by mel nekdo z nas potapecskej komplet :-)) ) to uz by bylo mozna vic jak 8

Sobota 14. listopadu 2009 ve 20:58® Piranha
Piranha

monaster> da se koupit celkem levne spodni termo pradlo, pokud si koupis i neoprenovy ponozky tak ti hnaty mrznout nebudou.Moje neopreny jsou celkem hrejivy, ale chodidla to je proste jen holnka silnejsi, proto radeji beru vetsi cislo abych se do nich mohl dobre obliknout.

Sobota 14. listopadu 2009 v 19:00® Piranha
Piranha
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 14.11. | Revír: Jizera | Způsob lovu: Muškaření

Dneska se bylo naposledny zamusit na pstruhovce.Pocasi se vyvedlo na jednicku a vsech nas pet rybaricich si celkem zachytalo.Brali prevazne lipani a obcas se ukazal i potocak a duhac.Kamos i jednoho sivena.Celkem venku v peti lidech okolo 80ky ryb.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 14. listopadu 2009 v 18:49® Piranha
    Piranha

ZN> to je pravda, prut rybare nedela.Ale dneska kousaly jak pominuty :-)

Sobota 14. listopadu 2009 v 18:14® Piranha
    Piranha

ZN> neboj tak jako mam pocit ja z toho ze jsem si pekne zachytal, tak ma nekdo pocit ze je u vody s klenotem mezi muskarskymi pruty, to prvni mela bejt rejpka :-))

Tento příspěvek byl editován 14.11.2009 17:15:15 uživatelem Piranha.
    Sobota 14. listopadu 2009 v 18:05® Piranha
    Piranha

Tak a jsme doma.Paradni vyprava.Vyvedlo se jak pocasi tak i ten stav vody, kteryho jsemm se bal a co vic vsichni jsme pochytali pekne. Nejsvic lapnul asi ULPA a ja za sebe 19 Lipanu, jeden potocak a jeden duhoš.Paradicka ryby brali celkem pekne a pak vylezlo slunicko a na jednom mistecku jsem mel 5 ryb zasebou.Kluci i zkouseli na sucho ale nic.Ja na sucho jednoho malinkyho lipoňka. Jinak krasnej kus vody a na zahajeni vim kam zase jet.Fotky ryb nejsou, ULPA nejaky ma a pepa myslim nejaky nás.Byli jsme dost daleko od sebe a litat ke kazdy rybe je hovadina.Tak treba neco dodaj.Jinak Monaster na to ze byl poprve na pstruhovce a poprve drzel klacek v ruce tak mel 3 ryby venku a 3 nevytahl.

Sobota 14. listopadu 2009 v 17:59® Piranha
    Piranha

Tak jsem byl na Jizere a oprvdu paradni chytacka.Povedlo se mi 19 Lipanu jeden Po a jede Pd a jde to i bez klacku za 15.000,–- :-P :-)) ) :-)) ) Ostatni taky dobre pochytali a strach z vyssiho stavu vody byl zbytecnej.

Sobota 14. listopadu 2009 v 6:20® Piranha
    Piranha

Nechcije, voda zacina jit dolu resp kulminovala to stejne uz neodtece tak se uvidi.Pripraveno mam jen kaficko a caj do termosky a dolejt placatku slivky.

Pátek 13. listopadu 2009 ve 21:23® Piranha
    Piranha

Asi takhle si to predstavuju :-)) )

Pátek 13. listopadu 2009 ve 21:09® Piranha
    Piranha

filip111> dik a i kdyby ni, tak neni nic lepsiho nez se projit podhorskou říčkou a nasat ten cistej luft a k tomu s dobrejma kamaradama tak to nema chybu.Jen mne sklamal ten křivák Luda, pomluvil mne u Braunsteina zmetek a jeste zbabele stahne vocas a nejede :-P :-)) )

Pátek 13. listopadu 2009 ve 21:06® Piranha
    Piranha

Krokodyldandy> urval jsi mi ty vety od huby.Naprostej souhlas s tebnou.