Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 13. listopadu 2009 v 16:19® Piranha
Piranha

Jen mne velice trapui voda na Jizere, uz je tam 11,70q a to je mazec.Nepocitam moc s ulovkama ale kdyby se mi povedl Lipan, jeden jedinej, tak budu stastnej.Jeste jsem toho pacholka nikdy nechytl a je to muj cil. V nejhorsim pripade si spravim chut na labíčku.

Pátek 13. listopadu 2009 v 16:16® Piranha
Piranha

Omluvte mne ze se nezucastnim teto 4% diskuze, je mi volakosi mdlo.A navic musim zase uz asi X-tej vecer vazat muchny.Kurvaaa ja se asi zitrka nedoziju.

Čtvrtek 12. listopadu 2009 ve 21:17® Piranha
Piranha

ULPA> tak tady mam jeste nejaky vzory co jsem dneska motal.Zitra asi pujdu vyzkouset ten klacek co mi prisel, kterej jsem udelal na aukci.Vim jiste ze ho necham Montimu.Je to dobrej klace a na nauceni akorad.Je lehkej malinko silnejsi, prumer 9 ale jemnej celkem.Klasicka sestka.Ja si dneska vyhlidl u Trousaka jede ctyrkovej musník, padne pekne do ruky a je precizne delanej.

Jinak pro ty co jedou, jeste jednou a pisemne.Odjezd v 6:00 OD Dek trade v Zizkovce naproti Intercomu, Ulpa vi.Pavle mohl jsi Monastera vzit s sebou ze Vseboric.Zadny honicky, cesta v klidku coz nemusim asi rikat.Povolenky nase s sebou a kilo pade na hostovacku.Filetaky aspon 40cm dlouhy a igelitky od globu samozrejmosti :-)) ) Komu nestacej 3 ryby at veme rybariciho kolegu a napise si je na nej :-)) ) :-)) ) :-)) )

Tento příspěvek byl editován 12.11.2009 20:19:57 uživatelem Piranha.
foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img28941.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img28942.jpg
Čtvrtek 12. listopadu 2009 v 16:09® Piranha
Piranha

Kubajs> jsou tam hlavne sladkovodni ryby.

Čtvrtek 12. listopadu 2009 v 5:12® Piranha
Piranha

Prasek_2007> Damit bist solltest der problem du, herschaften Prašek :-))

Čtvrtek 12. listopadu 2009 v 5:08® Piranha
Piranha

1Mara> preklad od Praska: Mara> zadny problem.Ale ty mas velky problem s mistrem Praskem :-)) )

Čtvrtek 12. listopadu 2009 v 5:05® Piranha
Piranha

ULPA> nojo, aogance jak hadr, proste nadlidi.Asi budu chodit pro nejaky rady na konkurenci.Par lidi tady na musce znam a pomohli i jindy ale holt se tam ted ukazalo par stupidu.

Středa 11. listopadu 2009 ve 21:31® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

mildas> Vy mi pripadate jak bez mozku, ja jsem se ptal PROČ kurva jsou ty klacky tak drahy a vy se do mne navezete.Ani jeden mi neodpovedel, jen jeden zacal prirovnavat auta.Uz jsem rekl ze je mi to u prdele kdo si chce ten klacek koupit at si za to ty love da, je mi to fuk, at si pak treba ejakuluje blahem do prsacek je mi to fuk a rikal jsem ze uz to nechci resit radeji, OK byla to blba otazka a nechci se o tom uz bavit. Radeji mi reknete jak ma bejt dlouhej navazec na kratkou nymfu.A ne resit kokotiny.

Středa 11. listopadu 2009 v 18:53® Piranha
Piranha

BlueShark> pekny fisle.Nekdy bych zasel s tebou, ale pod podminkou ze ty budes lapat plavackou jako dneska a ja proti tobe pujdu s musakem a nymfičkama, co ty na to.

Středa 11. listopadu 2009 v 17:17® Piranha
Piranha

bubu> Evžene děkuji za čas a za rady a hlavně za ty obrázky.

Středa 11. listopadu 2009 v 17:14® Piranha
Piranha

flyfox> mam to chapat ze nadnasis muskarinu nad ostatni metody?Vubec ti nerozumim.Nejde o to jit k rece s cajkem za 50 tisic, mit rypak nahoru.Takovy velice miluju.Proc by si nemohl jit zamuskarit a zazit pekny chvilky v prirode i zacatecnik co ma klacek za 2 litry.Ty jsi taky zacinal a taky jsi byl teb BLB. Kamarade vyblil jsi pekny hovinko :-)) ) ty mozna patris k tem zminovanym co jdou s rypakem nahoru k vode co. Podivejte se panove, nemam v umyslu ani naladu tady virit nejaky vasne a hadky.Proste kdo chce at si koupi klacek za pade, kdo ne, tak bude dycky chytat s levnyma prutama uplne to samy co ti s klackama ze zlata.Ja uz radeji na tohle tema koncim a omlouvam se ze jsem si dovolil vstoupit do dizkuze mezi spicky muskareni a polobohy co neuznavaj nizsi tridy rybareni.

Středa 11. listopadu 2009 ve 12:33® Piranha
Piranha

Pike007> Kolik si za nej dal.On se da sehnat i orvis za 3 a pul.Proste musak za 20 je ranec.Pro mne osobne je realnej musak za 5,to jde a je to uz stejne kvalitni jako ten za 20.20 tisic radeji vrazim do dovoleny s detma.Holt kdo ma rodinu musi myslet jinak.Nezazlivam nikomu kdo si takovej klacek koupi je to jeho vec a urcite ma duvod proc si ho koupil.

Středa 11. listopadu 2009 v 9:27® Piranha
Piranha

Pike007> ptal jsem se protoze to za 1. od toho je tato diskuze a za 2. jsen navazoval na ospreyuv dotaz a mne to zajimalo.Tak nevim proc bych se mel zdrzovat takovych dotazu.Ale na druhou stranu je to v celku pochopitelna odpove a prirovnani co jsi psal.Jsou to klacky pro vyvoleny.Ferrari prut ci koupi zase jen rybar Schumacher.

Středa 11. listopadu 2009 v 5:22® Piranha
Piranha

BlueShark> ja jdu rano, ale na hajzl a pak makat :-))

Středa 11. listopadu 2009 v 5:21® Piranha
Piranha

Je pravda ze jsem nasel E obchod s muskarskym vybavenim, ale to je proste snobarna jako prase panove.Pod 10 litru za prut tam nejde a jako cestovni set na vazani musek za 9999,–- to je uplna pakarna.Ani to neni rotacni a takovy nektrestanky penize.Je pravda ze se da dneska koupit levny muskreni jako vlastne u kazdyho odveti, ale proc sakra ty pruty stojej 18–25 tisic.Je to znacka a ta je 75% z ceny.

Úterý 10. listopadu 2009 ve 22:42® Piranha
Piranha

monaster> monastere, ty mas orgazmus i po loupáčku ty vole.

Úterý 10. listopadu 2009 ve 13:05® Piranha
Piranha

sus1> Jo jak kde ale zase jen do 13.

Úterý 10. listopadu 2009 v 7:51® Piranha
Piranha

Mam ranni od 5 tak si kavicku dopreju u chytej a prectu hovna co se tady zase naplkaly

Úterý 10. listopadu 2009 v 5:35® Piranha
Piranha

osprey> ovazanej jig 1g to uz je vlstne muska :-) ale verim tomu ze v kombinaci UL, slabyho vlasce a kvalitniho navijaku je to ucinny.Ono, da se to taky vazat i na vetsi jigy treba 5g i vic a delat z toho kohouty, na to dost chytaj polaci.

Tento příspěvek byl editován 10.11.2009 04:35:47 uživatelem Piranha.
Úterý 10. listopadu 2009 v 5:17® Piranha
Piranha

BlueShark> nebyl jsem , naposledy s monastrem a jen okysi.