Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 9. listopadu 2009 ve 21:18® Piranha
- Diskuze: Muškaření
Tyyyyyyyy vole, ted jsem si nablil malem do klavesnice smichy. Toulovec
) prej tancuju nahatej u tyce v gay klubu (karta)
)
)
) hlavne ze te to bavi
- Pondělí 9. listopadu 2009 ve 20:59® Piranha
Zauwi> no kdyz to vezmu z pohledu feederare, tak mne se taky vic motal kratsi paternoster nez treba 80ti centimetrovej.Uvidim dam tam teh 15 cosel a uvidim.Zkusim i nymfu s indikatorem, treba nejakou vetsi suchou mouchu, nebo balnkunavazat na spojku.
- Pondělí 9. listopadu 2009 ve 20:54® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
ULPA> ja namotam jeste nejaky ale musim jeste koupit nejaky haky, uz vim ktery jsou na to ok a mam tam i nejaky vetsi a to je spis na mensi streemry a stredni lury.Mam udelany i nejaky z body glasu s ruzovym limeckem ty taky bych tipoval ze by nemuseli bejt spatny.Jinak jsem konecne v zoo nasel dve cely brka z ocasu pava tak mam materialu na Red Tagy mraky a nejaky jeste navazu ale asi spis vetsinu ve zlato hlavy variante
Tento příspěvek byl editován 9.11.2009 19:56:14 uživatelem Piranha. - Pondělí 9. listopadu 2009 ve 20:15® Piranha
Etě
- Pondělí 9. listopadu 2009 ve 20:15® Piranha
Jinak dobra tak jsem dam nejaky ty moje ludry
) at verejnost posoudi a rekne nechytbes nic, nebo neco malo mozna lapnes
) mam chaos v barvach a nedokazu si predstavit ty mouchy v realu.Muzu kopirovat z netu to taky jde.
- Pondělí 9. listopadu 2009 ve 20:13® Piranha
osprey> Miro uprime receno jsem netusil ze muskaris, tim tva trzni hodnota u mne velice vzrostla
) No a oni i ty tlousti to atakovali 50:50 s okysema, i kdyz bych rekl ze vic asi bylo tech okounu.Ale ,,in,, nebyla jen ruzova kriklavka, ale i zelena.
- Pondělí 9. listopadu 2009 ve 20:10® Piranha
ULPA> kdyz nebudu myslet praci, tak jo.Jinak nase vyprava na So porad plati, doufam ze se to nezvedne.Motam mouchy jako ďas, ted jdu nejaky dat na muskereni jestli mi to trochu zkritizujou abych vedel jestli na ne neco lapnu
- Pondělí 9. listopadu 2009 v 19:22® Piranha
Tak jsem si neco dneska zase umotal az mi dosly hlavicky.Mam objednanej balik tungstenu 100 kousku, jdeme s kamosem na pul tak jsme vzali to veky baleni.Tak jsem zvedavej zitra by to tu snad mohlo bejt.Navazal jsem pakomary a jsem celkem pysnej, na to hovno co umim se mi celekm libej
) akorad mozna ty barby nesedej jak maj, ale treba to udela divy jako ty moje buzny na okyše z marabu
) litali na to jako pominuty.
- Pondělí 9. listopadu 2009 ve 14:33® Piranha
Kluci pouzivate casto pri mušení dva nebo ty tri povoleny navzce?Ja jsem ikdy na to nechytal ale asi to zkusim se dvema, mozna trema.Nemota se to?A jak cca dlouhy ty navazce.Podle zauviho fotky z lovu jsem to tipoval tak na nejakecj 30 cisel.
- Pondělí 9. listopadu 2009 ve 14:30® Piranha
pipa> co to placas za hovna zase.
- Neděle 8. listopadu 2009 ve 20:59® Piranha
bubu> Dík Evžene, koukal jsem na to Presne takovym zpusobem to delam po sobe.Hezky olovenej dratek a vse, ale proste je to asi v rukach a mozna i hackama.Musim sehnat lepsi.
- Neděle 8. listopadu 2009 ve 20:19® Piranha
pipa> joooooo vytrhnout, vole.Malej Pirňa ma zub dole prvni, tak jsem psal starce at ho vyrve ale poslal jsem to chomáčovi lučnímu
)
- Neděle 8. listopadu 2009 ve 20:17® Piranha
Jarda carp> Monaster skocil do vody a museli dopouste 35q vody
)
- Neděle 8. listopadu 2009 ve 20:12® Piranha
bubu> ja treba zase rad vazu goldy.Proste bobes mi nejde.
- Neděle 8. listopadu 2009 v 16:27® Piranha
Jarda carp> Ja bych mel pro nej.Třeba Jíru
)
)
)
)
- Neděle 8. listopadu 2009 v 16:24® Piranha
regulus> To neni spatnej napad, zkusim.
Pike007> To jsem zkousel ale nenathoval, taky zkusim.
Ty body glasovy pakomari kdy natocim cervenej body a nadabuju pak limecek treba cernej, popř. udelam jeste parasut to je opravdu jedna z nejlehcich much.Alespon pro mne.Jinak Red Tag treba taky jde a ruzny druhy nymficek.Akorad mi dela strasnej problem bobes.Kua ja se s tim fleshem nenaucim.Nadabuju, vsechno, udelam si i srdicko, nebo tri barvu petahnu pak spektra flash s tim ze si nakrouzkuju a uz je to mrcha.Hnus a neleibi se mi to.Potreboval byhc nekoho aby mi to ukazal, nebo videl dobre, detailne zpracovany video s postupem. Ja muskarim obcasne a hlavne na MP ale celkem uspechy jsou.Zacina mi to nejak lizt do palice asi zase vemu pstruhovku.Ted mam jet skoro po dvou letech na pstruhovku a jsem nervni jak prvnička
)
- Neděle 8. listopadu 2009 ve 13:42® Piranha
Klucí jak se uchycuje body glas k hacku.Ja to uvazu dycky u obloucku ale pak kyz zacnu delat spiralky smerem k ocku hacku tak mi to udela na zadecku takovou bouly pres ten uvazanej konec k hacku.Mate nekdo nejakej nakresek nebo odkaz?
- Sobota 7. listopadu 2009 v 8:10® Piranha
BlueShark> ja razim s monasterem ted od 8 na labe
- Pátek 6. listopadu 2009 ve 22:26® Piranha
pipa> ty vole Horst Fuchs bez copanku se vratil
)
)
)
- Pátek 6. listopadu 2009 ve 13:23® Piranha
- Diskuze: Feeder
MadMack> Ukaž