Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 31. října 2009 v 17:04® Piranha
Piranha

BlueShark> hlasilo mi to ICQ tak zalhal datum narozeni.Ale aspon slusnost.

Sobota 31. října 2009 v 15:01® Piranha
Piranha
Diskuze: Feeder

spike> tak ze chytas pul roku :-)

Sobota 31. října 2009 ve 14:53® Piranha
Piranha
Diskuze: Feeder

spike> A to jsi za deset let tve uspesne rybarske kriery chytil pouze dva nahodny ricni kapry?Pokud teda ricni byli.Nic proti tobe ale od lesti let by jsi mel mit uz nejaky uspechy.

Tento příspěvek byl editován 31.10.2009 13:53:37 uživatelem Piranha.
Sobota 31. října 2009 ve 14:12® Piranha
Piranha

Takhle to vypada kdyz se jde s Lojzou na ryby a chytaj hovno.Starej Piranha je z toho pak krapanek unavenej a znudenej.Jeste ze ho probral ten kaprik :-)) ) :-)) )

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img27526.jpg
Pátek 30. října 2009 v 15:09® Piranha
Piranha

Oldo, vše nejlepsi k narozeninam a hodne ulovku.Ale ne vic nez ja :-)) )

Pátek 30. října 2009 ve 14:57® Piranha
Piranha

Kazan> ted mi to Mira psal, on jezdi dost i na Otavu a ja mel za to ze je to tam.

Čtvrtek 29. října 2009 v 16:25® Piranha
Piranha

Sander> Plne te Peto chapu, u nas udelali neco podobnyho z Bilinou.Driv tam bejvalo mraky ryb, plno karasu kapri stiky jak noha a nadherna mista.Pak to ztrhli bagrem a nacpali tam kameny a je to normalni kanal, nebo stoka, bez jakehokoliv zakouti tunky a ta.Je tam jeste par fleku ale tlak tomu dava sve.

Čtvrtek 29. října 2009 v 16:21® Piranha
Piranha

Cau kamaradi, Prostenal mi dneska posilal fotecku, bnyl muskovat na labi a lapnul peknyho tloustika, fotka pekna i presto ze je to mobil. Michale bylo jeste neco? Jinak hosi skocila namne hnusna chripka, ted jsem vstal a malem jsem nestal, vsechno boli, svaly klouby kuze teplota 38,8 no parada a to mam jeste jednu nocni.Uz je to zarizeny a jdu se kuryrovat.Musim jit hajat k nasim abych nenakazil piranni poter.Beru s sebou muskodrom a budu motat nejaky mrchy na Otavku.Pokud mi bude lip.

Čtvrtek 29. října 2009 ve 14:52® Piranha
Piranha

Kazan> kazan je to lipanovka, 150 hostopvacka.

Luda> je ja to nezrizuju ala kamos tam nekoho prej zna a rikal ze v sobotu tam v 8 bude a mame prijit pto hostovacky.Stoji na den 150, to jde ne.

Čtvrtek 29. října 2009 ve 4:23® Piranha
Piranha

Kazan> Karle je to myslim v Susici jeste se zeptam Zajdy.

Středa 28. října 2009 v 18:28® Piranha
Piranha

monaster> nebud vzstahovacnej ty muj otylý brachu a radeji priznej bvarvu, proc jsi nejel.

Středa 28. října 2009 ve 13:48® Piranha
Piranha
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 28.10.2009 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Tak dneska ranni chytacka na Labi s Lojzourybkou a kamosema.Nejdriv to vypadalo blbe, lidi vsude jak kdyby se davaly ryby zadarmo, ale nakonec jsem nasel celkem schopnej flek kde nikdo nesedel.Brali celkem slusni cejni a povedl se mi i jeden kaprik.Druhyho jsem vyrizl.Vse na cervy a kmeni Lorpio ,,modra,, plotice.

Tento příspěvek byl editován 28.10.2009 12:48:29 uživatelem Piranha.
foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27453.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27454.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27455.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 28. října 2009 ve 13:40® Piranha
    Piranha

vladah> tak na Labíčku to jde celkem dobre, dneska jsem pochytal na jednicku a kluci si taky zalapali.Jen tata to nejak nezvladal. Posilm nejaky fotecky pro inspiraci.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img27450.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img27451.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img27452.jpg
    Středa 28. října 2009 ve 13:33® Piranha
    Piranha

ULPA> taky to jde.Jeste se zeptam Ludy zda by nejel.

Středa 28. října 2009 v 7:51® Piranha
    Piranha

ULPA> Jeste se domluvime, pacv jak jsi mi nerekl tak jsem to nabydl Monasovy, ale kluci chtej obsadit cely auto.Uvidime jak to pujde, treba MOnas zase bude delat damu jako dneska a rozmysli si to.Moc by se mi nechtelo sedet nalisovanej v zadu ve trech 3.5 hodiny

Úterý 27. října 2009 ve 21:53® Piranha
    Piranha

Kazan> 14.11. Jedu se Zajdou a monasem na musku na Otavu.Prijed,mas to bliz jak do UL

Úterý 27. října 2009 ve 21:50® Piranha
    Piranha

monaster> bracha nejede ale uz mam domluvenej cas a jedu jeste na zoo pro hnojastery.Bud na pumpe dame kbaficko a jedem na sraz bohu.

Úterý 27. října 2009 ve 21:29® Piranha
    Piranha

monaster> Muzem si dat takovej pul maraton.Od benesaku na plaz s musakem v ruce a vodou.Tekutiny nosim ve veste na levo.A kalorie dozenem U Kastneru.Karel vi jak tam varej dietne.Ale co by jsi delal se stihlou portavou.Dycky budes usatej a bez ryb tak to neres.Jinak nevim jestli jede bracha ale tata urcite.Pokud pojede bracha tak neni flek. To vim.Bud u pumpy a nejak te vemem na flek.Jed na lehko jen fidr a cajk.Futro mame a dame.

Úterý 27. října 2009 v 18:27® Piranha
    Piranha

Šuli> Ty si krava :-)) jede snad teda.Ale uz asi vrhnul je nejakej uzsi.

Úterý 27. října 2009 v 16:05® Piranha
    Piranha

Tak hovnochyti, zitra prijede Lojza poradbezrybka a pujdeme si sednout s feederama na labe, tak pokud nekdo bude mit zajem muze prijit taky.Sraz zitra v 7:30 na strekove u pumpy, byvala Agip. A pro ty, kteri uz nevedi jak Lojza vypada, zasilam malou nostalgickou vzpominku a foto onoho Lojzy.Byla to jedna z nejlepsich vyprav letosniho roku, rad na to vzpominam.

:-)) ) :-)) ) :-)) )

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img27435.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img27436.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img27437.jpg