Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 26. října 2009 ve 20:38® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

toulovec> davam ti za pravdu, ja bych spis potreboval umet hazet na tech mensich vodach a potocich.Rozhazet snuru umi kazdej, ale valet rolly pod vetvema to uz je neco jinyho.

Pondělí 26. října 2009 v 18:32® Piranha
Piranha

VODA> za co by jsi jim vzal noty, za to ze sli chytat cilene tolsolobiky? Pokud je nebudou podsekavat na jiggy a woby tak maj absolutni pravo si ty ryby chytit a vzit.Je to holt jejich pravo.

Pondělí 26. října 2009 v 17:03® Piranha
Piranha

1Mara> ja bych ho upalil a mel by vetsi sanci nez ted po tom co to videl ten dedek a rekne to jinekm a jinejm a oni se o to tucny maso postaraj.Radeji bych ho uriznul potaji nez aby to nekdo okolo videl co tam je za rybky

Pondělí 26. října 2009 v 16:59® Piranha
Piranha

toulovec> ono se to hezky mluvi kor v anglictine :-)) pokud najkdes nejaky dobry videa na youtube tak mi sem dej odkaz at vim jak to vypada ten dvojšvih :-) Jinak nejsem ortodoxni muskar, jsem plavackar a feedere ale muskarinu mam v srdci, je to kouzelnyej zpusob lovu a chytam na mouchy vetsinou na jare tak max. mesic a pak od konce rijny do konce roku, tudis nejaky vysoky skoly muskareni nechci absolvovat a to same se tyce i ionvestice do muskareni.Kupuju pruty nizsi cenove relace tzn. do 3000 a obcas si koupim nejakej matros na mouchy a neco si umotam.Jinak se venujun prevazne feederu a plavce.Proste jsem se jen zeptal, ted mi volal kamarad behem psani toho clanku a rikal ze mam to airflo ze si to pamatuje kdyz jsem to koupil.Prej maj blby vahy.Priste holt koupim Rio.

Pondělí 26. října 2009 v 16:06® Piranha
Piranha
Diskuze: Feeder

spike> jako kprar jsem mival radeji predni brzdy, po tom co jsem presel na vlacku a zacal jsem pouzivat navijaky s bojovkou tak jsem je po te osazoval i na feedery.Tak ze bud jen zadni, nebo bojovka, u mne teda.U ty bojovky se da jemneji seridit brzda a da se to taky vyuzit tak trochu i jako baitrunner pri feederu s kaprama.

Pondělí 26. října 2009 v 15:55® Piranha
Piranha

xycht> uz nevim kamo co je to za znacku, mel jsem ji skoro dva roky namotanou na kolecku a lapal jen s DT6F, ted jsem ji tam dal a je dobra.

Pondělí 26. října 2009 v 15:52® Piranha
Piranha

Tak co panackove, jak jste se zatim letos cinili, ja uz jsem sel pro dalsi noty :-)) )

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img27412.jpg
Pondělí 26. října 2009 v 15:49® Piranha
Piranha

Cisty

Tento příspěvek byl editován 26.10.2009 15:51:38 uživatelem Piranha.
Neděle 25. října 2009 ve 22:55® Piranha
Piranha

VODA> Jiriku jako by jsi mne neznal :-)) ale okyš je okyš,podivej na foxe ten zere jen je.Nebo BS ten sezere i 3 candaty za den.Dyt je to zdravy.Tak a do mne :-))

Neděle 25. října 2009 v 19:47® Piranha
Piranha

Sander> ze bylo vic vody a nebrali by mne nejak nevadilo, ale ze je nemam vubec to mi vadi.Neni kam.

Neděle 25. října 2009 v 19:42® Piranha
Piranha

raven1972> nediv se je tam vypust z toho chanovskyho sidliste hnusnyho, nejak mi to tam uz nebere.Letos jsem tam byl asi 2× a tahal jsem hajzlpapiry.Tfuj jeste od tech bubaku ci bydlej vejs neco chytnu.

Neděle 25. října 2009 v 19:27® Piranha
Piranha

Heky> na reku na prd :-)) ) na Labi muzes vyhazet i baking, ale chapu klasicka pstruhovka deset metru sirka v prumeru spis min. Jinak teda nevim, bud si koupim tvrdsi klacek treba 8 ale ja chtel prave zkusi nejakej trojkovej nebo ctyrkovej na jemnost, projdu si to hlavou.Stejne chodim vetsinou na labe a tam potrebuju delsi hody tak ze uvidim.

Neděle 25. října 2009 v 19:24® Piranha
Piranha

raven1972> mas to poustet a mys klid.Zer cejny jako ja starej cejnofil, jak by rekl tatka Pipa mistr piraňák cejnofil a ty cejtit nejsou :-)

Neděle 25. října 2009 v 19:02® Piranha
Piranha

raven1972> nikomu se nezobrazujou asi, me taky ne.Uz delsi dobu

Neděle 25. října 2009 v 18:55® Piranha
Piranha

Sander> pekna fotecka a ryba taky, malinko zavidim tyhle potfory.U nás nejsou, teda aspon v okoli 50 km.Bejvali na Nise, ale prej uz jich tam je malo.Nikdy jsem ji nechitil a na vlastni oci jsem ji videl jen mrtvou bez barvy :-((

Neděle 25. října 2009 v 18:49® Piranha
Piranha

BlueShark> to je divny vcera jsem videl chlapika co sel z ryb a mel pul igelitky ryb, sel od plaze smerem, tak nevik kde byl.

Neděle 25. října 2009 v 17:00® Piranha
Piranha

VODA> ja myslel ze ses jirka ne ota :-p

Neděle 25. října 2009 v 16:17® Piranha
Piranha

Čistý

Neděle 25. října 2009 v 16:13® Piranha
Piranha
Diskuze: Feeder

spike> jasan, letos jsem na non stopce chytal na boilies.Ono to zas tak boiles nebylo.Byl to BUZZ baits nevim zda se to tak jmenovalo, nebo to byla znacka, ale bylo to mekky jako testo.I pres to jsem to nastrazoval na vlas.Bile kulicky s prichuti bila cokolada.Prakem jsem si nastrilel krmeni na kapry s kukurici a samozrejme nejakou zivou a nekolik kouli.Do hodinky na to zacali skakt kaprici.Nebyli to zadni obri, ale na feeder a dobry zachytani to bylo pekny, kor kdyz to bylo za tmy na chem. svetelko.To zboznuju takovej lov. Jinak neni problem nastrazovat kukurici a jinou nastarhu, ale u feederu je to spis zdrzovani pokud se nejde cilene na kapra, ci amura.Daji se nastrazit i cervi na takovej klip, ale myslim si ze je to zbytecny a casove narocnejsi.Pokud pujdu na vetsi ryby s nejakym Heawyčkem tak samozrejme pelety, boilies kuku, nebo obri kukurici na vlas ANO.

Tento příspěvek byl editován 25.10.2009 16:17:01 uživatelem Piranha.
Neděle 25. října 2009 v 7:31® Piranha
Piranha

ULPA> nase svatecni vyprava s feederem by mohla vypadat treba takto.Pamatujes kde to bylo? Pujdeme na feeder, vemu haldu cervu, poradnou, hnojaky ze zoo a taky si zachytame poradne.

Tento příspěvek byl editován 25.10.2009 07:33:05 uživatelem Piranha.
foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img27386.jpg