Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 20. října 2009 ve 20:41® Piranha
Piranha
Diskuze: Feeder

Jak.novi> to co jsi napsal je tottalni hloupost, nezlob se na mne ale z ceho soudis, ze kapr nezbira ve sloupci.Proc by se vyrabelo a vubec vymyslelo plovouci boilies, pro se v anglii pecou tzv. kolace na lov z hladiny a sloupce.Ja velice rad pouzivam u feedru jednu metodu a to, ze kdyz mi ze dna neprijde ryba, tak nasadim delsi nvazec a dvam na hacek 2 cervy+malinkou, mini foukacku bile barvy, ta s cervy splyne a pote davam dalsi dva cervy.Ta pufka mi ty cervy zvedne do sloupce a prave diky tomu se dobre chytne i kapr. Opravdu o tom uvazuj a zkus to.Kap neni ryba dna,je to velice migrujici ryba.

Úterý 20. října 2009 ve 13:35® Piranha
Piranha

sus1> reagoval jsem na tu fotku jak jsi dal na muskareni :-)) )

Úterý 20. října 2009 ve 13:34® Piranha
Piranha

BlueShark> ok tak ja neco namotam a pokud budes mit cas tak by jsme o vikendu zkusili, ty s vlackou a ja na mouchu jsem zvedavej jak na to pujdou okouni.Kdy jdou na nymfy a lury tak proc by ne na jiga uvazanyho stejne.

Úterý 20. října 2009 ve 4:26® Piranha
Piranha

raven1972> na tech štikulích jste byli tady na severu jo, nebo jste jeli nekam jinam.Nechci vedet lokalitu jen kraj.

Úterý 20. října 2009 ve 4:23® Piranha
Piranha

Luda> je to podobny, ale tohle je vazany na jiggovej hacek klasickej jiggovej hacek s olovenou hlavou a pokud mozno nejak barvenou, treba s ocickama a tak.

Pondělí 19. října 2009 v 18:29® Piranha
Piranha

BlueShark> Honzo jak jemnej je ten tvuj novej klacek.Jak nejlehci oluvko by odhodil alespon tak na 15m.V gramech.5? nebo i min? Napadlo mne ze bych ti mohl navazat jiggovy hlavicky z marabu a nadaboval tam nejaky telicko, bud dubbing s holografickyma lametkama nebo ten medenej dubbing.Ja jsem ty musky mel s docela velkou hlavickou, defakto skoro jako jiggova.Strasne by mne zajimalo jak by na to reagovali ti okouni a hlavne jakej by to melo uspech kdyby se to vlacelo.

Pondělí 19. října 2009 v 16:25® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

sus1> manželka pekna a kluk celej po tobe :-)) ) :-)):-P

Pondělí 19. října 2009 ve 12:27® Piranha
Piranha

A navic,sel jsem na ostroretky na ohri.Ze jsme se stavili na pul hodky cestou zpatky na labi zkusit parmu,tak co holt to brali pidi okounci.Ja to nefotil to Monti chtel davat fotky na chytej.Ja bych kvuli takovy rybe fotak nevytahoval.

Pondělí 19. října 2009 ve 12:13® Piranha
Piranha

Pepek námořník> Ok jsem rad ze uz nebudes reagovat a pokud sem na tu diskuzi chodis malo,tak sem nechod radeji vubec.Jdi muskarit kapry a vlacet metrovy ryby a radeji sem nelez.To bude lepsi.Je zajimavy ze dycky kdyz sem prijdes tak resis mne nikdo tu nic neresi.Starej se o sebe a o kapry co ti jdou na chrostiky a dej mi svatek.

Pondělí 19. října 2009 ve 4:31® Piranha
Piranha

spike> v cukrarne :-)) ) v Usti je prodejna pletiv-Plotoce centrum a maj tam oka 8mm a 1cm, vzal jsem po metru od kazdyho a dohromady to stalo 200.Z jednoho metru udelam okolo 100 kosicku.Olovo se da sehnat z bouracek, jsem instalater tak mam oloveny roury ale da se odkoupit ze sberny.Dratek pouzivam nerezovej 1mm z tigu.

Pondělí 19. října 2009 ve 4:24® Piranha
Piranha

Luda> nebylo to ani tam ani tam, ale redej osobka.

Pondělí 19. října 2009 ve 4:20® Piranha
Piranha

Pepek námořník> ja ti to reknu a ty zacnes taky, to vis. Kdybys byl aspon trochu inteligentni, tk by jsi zjistil ze muskareni neni vlacka.Hazet vohlej plech s trojhakem umi kazdej trotl, ale techniku s musakem, to je za potrebi nejedny vychazky aby ses to naucil a nenapraskal sis snurou.Jo ono kdyz tam mas centimetrovou nymfu tak co ti na to skoci, 120ka stika asi tezko.

Tento příspěvek byl editován 19.10.2009 04:24:02 uživatelem Piranha.
Neděle 18. října 2009 v 19:45® Piranha
Piranha

co se tyce tech krmitek tak ja si je delam, delam si je rad a vim taky hlavne proc. Urvu jich za rok na labi tak okolo stovky.Chodim na feeder nekolikrat tydne a kameny cop jsou tam jsou temer vsude na labi v UL.Vyrobni cena toho kosicku je 1,–- kdybych si mel kupovat ty krmitka ktery si delam tak jedno by stalo okolo 30,–-mam formy uz dve a slapou jako hodinky.Nerikam ze si kosicek nekoupim, kdyz je treba pouzit 80g nebo 100g kosicek, tak holt si jej koupim.

Neděle 18. října 2009 v 19:14® Piranha
Piranha

monaster> to jo zase jsem poznal dalsi blilzky okoli a opravdu scenerie to byly pekny az jsem si chvilkou myslel ze jsem v rakousku.Mozna jsem si to i tak trochu pral.

Neděle 18. října 2009 v 19:08® Piranha
Piranha

monaster> ale zrat by se ani nedala stary tuhy maso a nez bych to sadlo vyskvaril abych se k tomu starymu masu dostal, tak bych asi vykvet.

Neděle 18. října 2009 v 19:06® Piranha
Piranha

BlueShark> ja mam 2× sumcovej, 1× feeder, 3× teleskop obyc, 2× bolognezka, 2× vlacak, 1× muskarskej, 2× bic, 1× matcha, 1× 6m teleskop, tod vse zatim :-) celkem

Tento příspěvek byl editován 18.10.2009 19:06:57 uživatelem Piranha.
Neděle 18. října 2009 v 6:07® Piranha
Piranha

pipa> pipane ty křiváku jeden aspon odepsat jsi mohl.Dneska beru dve igelitky a jdu pak za Kamilem pro vajca.

Sobota 17. října 2009 v 18:37® Piranha
Piranha

pipa> cejnů!

Sobota 17. října 2009 v 16:47® Piranha
Piranha

Luda> jedu s nevlastnym otylim brachou Monasterem.

Sobota 17. října 2009 v 16:43® Piranha
Piranha

raven1972> hm pekny, dve stiky vyvaleny v blate.Doufam ze se dlouho netrapili nez padli za vlast.