Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 17. října 2009 v 16:42® Piranha
Piranha

Luda> jestli nejedes na tu ohri, tak asi nejedu, pokud nepojede nekdo jinej.

Sobota 17. října 2009 v 7:57® Piranha
Piranha

Chtel jsem dohodnout takovou malou akcicku a jit jakoby pomyslne uzamknout sumcovou sezonu.Sejit se nad zdymydlama a naposledy si zavest bojku na posledniho slizouna.Cim vic lidi by prislo, tim by bylo vetsi teplo :-)) ) co vy na to křiváci. Chtel jsem to udelat pristi vikend, ted se smi opet do 22 chytat tak by to nebyl problem.

Čtvrtek 15. října 2009 ve 22:45® Piranha
Piranha

Luda> mne je to fuk, se sejdem tam, ja jedu proste na tuty.Bud pojede bracha s vlacakem, nebo krivak Luda.Byl to tvuj napad jet jednim autem. Pak to dopadne jako na labi ze ja budu tahat jednu za druhou a ty hovno a kvuli tobe pojedu domu :-P V sobotu skouknu prutok, ted ma ohre 14q tak pokud rapidne nevyleze tak jedu.Pokud jo, letim k braunovi pro cervy a mazu nekam na feeder.Ale chci spis musit.

Čtvrtek 15. října 2009 v 19:12® Piranha
Piranha

BlueShark> Jenicku ale ja vazu a chytam ted na nymfy a lury tudis potrebuju aby se peri krasne namocilo a ne mi plavalo.Pokud mastny peri treba CDC tak na suchy mouchy. Marabu je idealni.

Čtvrtek 15. října 2009 ve 12:31® Piranha
Piranha

Luda> tak jsem koupil dve marabu jednu zelenou a jednu ruzovou, obe spis do kriklava, pak 2× dubbind kralik ruzova a zelena a 2× dubbing flashabou, ten trpytivej v cerveny a v oranz, nebo spis do medeny barvy to je.Hacky 20 ks a uz jsem namotal nejaky lury. Vse 130,–

Tento příspěvek byl editován 15.10.2009 12:32:48 uživatelem Piranha.
Čtvrtek 15. října 2009 v 7:23® Piranha
Piranha

Luda> ja jsem naposledny kupoval jenom velky 4,5mm a ty jsou super, maj velikou dirku do konusu a ja do ni zatlacuju jeste olovenej dratek omotanej a ona je tezsis a jde lip ke dnu.Koukal jsem a Hanak prodava ty hlavicky tungstenovy ty zlaty jak jsou sesekany jako do tvaru diamantu, ty vole 350 za ten pytlicek, tak to mi ho mni.Uvidim kdyz bude cas tak se stavim deska a neco vemu.

Tento příspěvek byl editován 15.10.2009 07:26:43 uživatelem Piranha.
Středa 14. října 2009 ve 23:12® Piranha
Piranha
Diskuze: Feeder

Hany> cus draku, zkus do krmeni dat trichlor to pomuze :-)) )

Středa 14. října 2009 ve 23:11® Piranha
Piranha

Luda> brodi urcite.Ja jdu zitra nakoupit nejakej vazaci matros a udemam si nejaky zlatohlavy.Sazim na pestrejsi barvy, ale namtam i prirodni jako je zelena hneda cerna a i nejaky kombinace s holografickou lametkou.Ta je super, nebo aspon na ni litali okyši na labi mam i nejaky suchy ale to neveru mam WF6S tak je to k nicemu.Pokud bude tak jako dneska a vcera, tak 3 hodiny nam vystacej ze se z toho posereme navzajem.Hlavne horky napoje kamo, vem si čutoru.

Středa 14. října 2009 ve 14:33® Piranha
Piranha

Tak jsem koukal a vrazedny komando uz okupuje opet labske vody.Pod zdymadlama cca 50 cernejch.Zase nam vydrancujou vodu.

Úterý 13. října 2009 v 18:50® Piranha
Piranha

BlueShark> A ja snad ne?

Úterý 13. října 2009 v 18:11® Piranha
Piranha

1Mara> BS je cudlovlackar jako ja cudlomuskar :-) ale ty prsacky by si za tech 15 kil mohl porhdit.Ze brehu toho moc nepochyta.Ale da se neco malo slusnejsiho chytit.

Úterý 13. října 2009 ve 14:25® Piranha
Piranha

Teda tady chcip pes.Od pul jedenacty v noci nikdo.Asi tak strasne berou ze nikdo neni doma.To bude fotek.Uz aby byla nedele ta muskarina mi neda spat.

Úterý 13. října 2009 v 7:34® Piranha
Piranha
Diskuze: Feeder

spike> stejne dopadnes jako ja.Braval jsem si na ryby cervy, hnojaky, kukurici, medovky od cukku, foukanou psenici, burizony, dva druhy chleba, cerstvej rohlik, parenej rohlik a stejne jsem pak celej den a pozdeji icelej roky chytal na červy, hnojaky a kuku.Z 99% na červy. Je toho tolik ze uz te to ani pak nebavi porad menit a sridat.Vetsinou mi po 15minutach najeli na flek haldy ryb a bylo jedno co jsi jim dal, pak uz si stejne zacinaj vybirat a daj prednost kaloricky bombe cervu.Proto je lepsi jit k vode aspon s 0,5l cervu pokud si chce clovek pekne zalapat.

Pondělí 12. října 2009 ve 22:32® Piranha
Piranha

Čistýýýýýýýý

Pondělí 12. října 2009 v 11:23® Piranha
Piranha

monaster> cus bud v sobotu, nebo v nedeli, vyzbroj se trpytkama a malyma twisterama a vyrazime na ohri do terezy.Pojede mozna i luda a kdyz bude chctit tak i ULPAjs, jelo by se jednim autem.Ja s ludou moucha ty jsi mohl zkusit vlacku

Pondělí 12. října 2009 v 7:18® Piranha
Piranha

BlueShark> co na tom mohlo bejt vytečnycho kdyz ti to lezelo 3 mesice v mrazaku.Mas to sezrat cerstvy.

Neděle 11. října 2009 v 11:58® Piranha
Piranha

Tak vcera jsem si navazal par Pink Gold Head a dneska zase vyrazil na mušinu.Stejny jako vcera akorad samej okys a jeden cejn.Prijemny bylo kdyz vedle mne hazel vlackar a nic netahal a ja na mouchu 10–15m daleko tahal okouny :-)) ) Jen ty velikosti okounu by mohli bejt alespon jednou takovy aby to melo 35cm, nevim kam se podeli ty krasini okouni co jsem driv tahal.Asi je to vymaseny.

Jinak kluci kdo musite, Braunstein vyprodava a likviduje muskarsky sektor, tak si pojdte nakouopit material na muchy a vse co kolem je.Ma 50% slevy na pruty.Treba Orvis, nebo Sage, LOOMIS co staly 5000 ma za 2500.Musim nakoupit nejaky marabu a nejaky vecicky na vazani. Prasule by se mohl podivat a neco nabrat ma tam skalpy za pulku a proste veskerej vazaci material 30% a vic

Tento příspěvek byl editován 11.10.2009 12:02:56 uživatelem Piranha.
Neděle 11. října 2009 v 7:07® Piranha
Piranha

Luda> razim zase na muchu kua mne to vcera tak bavilo a chytlo ze jdu vyzkouset moje novy ruzovy vzory z kralika a plamenaka.Tentohrat stribrny hlavy č. 4.5 Premejslim ze bych teda asu zase vzal taky tu pstruhovku.ULPA tam jezdi celkem dost tak bych jezdil taky.

Sobota 10. října 2009 ve 20:05® Piranha
Piranha

CasperForever> ok v poho

Sobota 10. října 2009 v 18:30® Piranha
Piranha
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 10.10.2009 | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření

Dneska jsem po velice dlouhe dobe, defakto od zacatku jara vzal do ruky mušák a vyrazil na labe.Taky jsem si vyzkousel novou snuru, kterou uz mam pres rok koupenou a dycky jsem ji z lenosti asi nenamotal a chytal na DT6F.Tak ze jsem si namotal WF6S a mazal s klukama na ryby. Pocasi celkem obstojny, chladno, voda jak chcanky a pod mrakem s mirnym vetrem v zadech, tedy po proudu.Ven se ukazalo plno okounu, tloustu a dve plotice s jednim proudnikem, vse na zlatohlavy nimfy v petsrych barvach, in byly kriklava zelena a cervena. Kluci taky pochytali nejaky rybky a byl jsem velice spokojenej.

Tento příspěvek byl editován 10.10.2009 18:33:35 uživatelem Piranha.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.