Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 10. října 2009 v 18:12® Piranha
Piranha

Luda> krabka s mouchama je sucha byla, ale ty cigara co jsem vykoupal, ULPA videl a potvrdi, ale stacil jsem je jeste vylovit a kourit sli taky :-)) ).Ja vim ze pustili vodu ukazoval jsem na tebe ale nejak jsi to neregistrovat­.Zkusim priste ohri pod terezinskym jeszem, mi nekdo rikal ze se tam docela chodi na mouchu a ty marovo vostry, ty by byly na musak vrchol.

Tento příspěvek byl editován 10.10.2009 18:14:53 uživatelem Piranha.
Sobota 10. října 2009 v 17:07® Piranha
Piranha

BlueShark> presne takovy ryby jako ma na fotce olda.Ale jsou ro draci, tahal stahoval jsem nymfu pomalu prori proudu a dycky mi parchanti vytrhli snuru z ruky, az jsem se lek, byla to paradni rybacka, priste jdu s musakem znova, mam novou snuru a ta haze sama a zkusim i jiny fleky.

Tento příspěvek byl editován 10.10.2009 17:07:26 uživatelem Piranha.
Sobota 10. října 2009 ve 13:55® Piranha
Piranha

Jinak mouchařina se vyvedla, ven slo 13 okounu,15 tlou­stu, 2 plotice a jeden jelec proudnik.Luda taky neco vytahl ale diky tomu ze nemel prsacky a nemohl jit do vodytak toho pochytal malo ale i tak byl křivák jedn spokojenej, ULPA taky nachytal nejaky tloustaky ale jel domu kvuli fotbalu.Peknej den, vubec se mi nechtelo z vody ale zacalo mrholit a ozval se zaludek :-)) )

Jinak labe je teply jak chcanky tak vemte lesky plechy a jdete na ne.Docela mne prekvapila ta tepla voda, ono taky nez to vsechno odtece…

Tento příspěvek byl editován 10.10.2009 13:57:35 uživatelem Piranha.
Sobota 10. října 2009 ve 13:52® Piranha
Piranha

CasperForever> 441022 mas soupis reviru ne, dostava ho kazdej kdyz si plati papiry.

Sobota 10. října 2009 v 8:30® Piranha
Piranha

jj u jelinka u soutoku

Sobota 10. října 2009 v 7:47® Piranha
Piranha

ULPA> cervy nemam, ja myslel ze s musakem.Jeste nevim jestli pojedu byl jsem cely tydny makat po nocni a zbytek jsem prospal, chci bejt taky s detma.

Prasek ja vim ze mas MiČR, taky jsem premejslel zda pujdu na mouchu nebo se podivat na vas pak si pod vama zachytat nekde.Ale mam toho za posledni dvy tri tejdny dost, tak pujdu jen na chvilku na labe zamušit a domu valet sunky.

Pátek 9. října 2009 ve 20:49® Piranha
Piranha

Piranha> a pozvem Praska at vi kdo je pravej kral Orvisu :-)) :-)) )

Tento příspěvek byl editován 9.10.2009 20:50:00 uživatelem Piranha.
Pátek 9. října 2009 ve 20:44® Piranha
Piranha

ULPA> pokud je mimopstruhova tak ju.

Tento příspěvek byl editován 9.10.2009 20:44:33 uživatelem Piranha.
Pátek 9. října 2009 ve 20:30® Piranha
Piranha

Luda> ty masarky si nech ja mam uz namotano :-)) )

Pátek 9. října 2009 v 7:43® Piranha
Piranha

Luda> ULPA> osobky.

Pátek 9. října 2009 v 7:31® Piranha
Piranha
Diskuze: Feeder

Macekb> jako spravnej Plzenak by jsi mel psat ,,ze s Plzne,, :-)) )

Pátek 9. října 2009 v 7:29® Piranha
Piranha

monaster> ja bych zkusil neco jinde, bud na ohri je tam peknej flek i pro stovku lidi, konec koncu, byli tam letos zavody MiČR LRU v plavany zen, tak je to prostorny.Anebo treba stojak, treba ta katerinka by taky sla.Ja bych zvedl ruku pro ohri.

Čtvrtek 8. října 2009 ve 20:35® Piranha
Piranha

monaster> malo vody pepo, loni bylo vic vody touhle dobou, vcera to na labi celkem s vodou slo ale asi jen pustili vic, uz je tam zase kameni a sucho.

Čtvrtek 8. října 2009 ve 20:24® Piranha
Piranha

monaster> cejnofil mel tehda feeder v ruce druhej mesic, ted vam ukaze jak se lape zlato a jeste se z toho poharu tolikerat napiju az mne to bude mrzet :-P

Čtvrtek 8. října 2009 v 19:52® Piranha
Piranha

Prasek> kdy a kde bude zase Praskuv pohar.Uz vis nejakej datum?Zase aby nebyla treba zima.

Čtvrtek 8. října 2009 ve 12:01® Piranha
Piranha

BlueShark> vsak ty vis Jendo ze si delam kozy :-))

Středa 7. října 2009 ve 20:02® Piranha
Piranha

Pavel-24> to tam neni, :-)) ) Ok v pohode.Pavle, kdyby jsi porad necoural po plazi s tim tvim mega psem :-)) ) tak jsi mel o starost min :-)

Středa 7. října 2009 v 19:45® Piranha
Piranha

cormoran> nevim kdo to bil nejakej chklapstredniho veku.Nejdriv jsem si myslel ze je to Ivoš Sláma, ale ten uz jen o rybach sklada pisne :-P

Středa 7. října 2009 v 19:44® Piranha
Piranha

Pavel-24> posli mu je postou na adresu je v papirech ne.

Středa 7. října 2009 ve 12:10® Piranha
Piranha

Luda> radeji mi namotej nejaky ty tvoje obludy ale at maj zlatou tungstenovou hlavicku a oloveny dratek na raminku pod imitaci.Ty úpak padaj rychle na dno perejek.Jinak asi presedlam a vemu si tentokrat WF6S konec pekne padne dolu a to bude chytcka