Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 29. září 2009 ve 21:40® Piranha
Piranha

raven1972> Míro lanko zahod, pokud nejdesd vlacet na revir plnej stik.Candat ti to nepravdepodobne ucvakne a na tlouste je to zbytecny.Udelej si na wobleru rapalackej uzel aby to dobre chodilo a hazej.

Úterý 29. září 2009 ve 21:40® Piranha
Piranha

raven1972> Míro lanko zahod, pokud nejdesd vlacet na revir plnej stik.Candat ti to nepravdepodobne ucvakne a na tlouste je to zbytecny.Udelej si na wobleru rapalackej uzel aby to dobre chodilo a hazej.

Úterý 29. září 2009 ve 21:37® Piranha
Piranha

olda> Tak se i trosku omlouvam, ucta ke starsimu musi bejt i kdyz ses o 7 let starsi, ale nejaka kazen musi bejt, kamarade :-)

Úterý 29. září 2009 ve 21:35® Piranha
Piranha
Diskuze: Kaprařina

zlomiljsemprut> :-)) ) Basket nehraju :-)) ) ja sem tuberak kamo mam jen 178cm.Vim na co narazis.Kdyz bude drzet liliput v ruce 50ku taky to bude 92ka :-)) ) ale mne je jedno co si kazdej mmysli.Ale ja vim co si myslim a to je pro mne podstatny :-)) )

Úterý 29. září 2009 v 17:23® Piranha
Piranha

:-)) ) :-)) ) :-)) )

Úterý 29. září 2009 v 17:23® Piranha
Piranha

CasperForever> bacha je to usteckej chytejak a je ste navic stařešina naseho voodoo klanu, jako mi vsichni je to křivák jak ma bejt, vid Olouši :-P

Úterý 29. září 2009 v 17:05® Piranha
Piranha

Ani neni treba ho cpat dopredu az k objektivu :-)) )

Úterý 29. září 2009 v 17:03® Piranha
Piranha

Sekanina Jan> Ja takovy chytil na plavanou, ani jsem k tomu nepotreboval vlasec jak strunu stacila 0,20 s 0,18 koncem a byl na kukuricku na svete. Jinak pro zajimavost, tenhle mel 76 cm a 7,5 kg, tak ti nevim, kde tech deset beres.

foto/diskuze/kaprarina/2009/th-img26846.jpg
Úterý 29. září 2009 v 15:15® Piranha
Piranha

Nordboy> treba plaval ten kapr blízko silnice :-)) )

Úterý 29. září 2009 v 15:13® Piranha
Piranha

Prasek_2007> ja taky preju brufenovi vse nej k svatku :-)

Úterý 29. září 2009 v 9:34® Piranha
Piranha

BS>nezavid mu kua.Nekdo je bere a jinej křivák je šmelí u rákosek za vejce :-)) )

Tento příspěvek byl editován 29.9.2009 09:35:37 uživatelem Piranha.
Úterý 29. září 2009 v 8:30® Piranha
Piranha

Ja jsem napsal spal?Jen jsem ztratil vedomi na moment.A co do toho cpes Mataka.To je malinko na jiny strane.Proc ne treba chomaco.

Úterý 29. září 2009 ve 4:28® Piranha
Piranha

Klon> Kdepak kamo, proc by jsi mne mel uraziz?Pokud chytas tak, jak jsi psal a funguje to, coz je beze sporu, tak neni problem.Ja jsem to taky tak zkousel a normalne.Proste ani jsem nepoznal zadnej rozdil mezi temi nasimi tipy vazani koulí. Co se tyce vyplasenosti kapru, tak ti nechci oporovat, ale kamos byl chytat kapry a vytahl nejakou 11ku, pustuil ji a za 15 minut mu tam vysela zase, si nevidel tech fotek na podruhy oproti prvnimu chyceni :-)) ) a kdyz toho kusa poustel, tak se zastavil kousek od nich a zacal se past na kukuruci, ktera se jim tam vysypala kdyz sli na clun s krmenim :-)) ) Neuveritelny, ale je to tak.To ze kapr zabere hned po prvnim vyloveni se stalo i nedavno na nejakych zavodech, byla to dokonce nejvetsi ryba zavodů.

Úterý 29. září 2009 ve 4:18® Piranha
Piranha

incredible> jen bacha brachu na papiry v pristavu se nesmi chytat.Pokud jde o Usti tak mist kde kotvi lode a je tam 5m je tam par a tam je zakaz lovu.Nad zdymadlama na strane Vanovsky az do Vanova a pak v krasnaku.

Pondělí 28. září 2009 ve 20:14® Piranha
Piranha

Jo a jeste jsem vzal vlacak do ruky po nekolikla letech a na poctvrty jsem vyloupl kudlu cca 30 :-)

Pondělí 28. září 2009 ve 20:11® Piranha
Piranha
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 28.9.09 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Feeder

Dneska feeder v nadjezi na Ohri.4 plotice vsechny 37 cm a par tloustu okolo 40cm. Zase jsem videl dalsi kousek neceho novyho co mi tece kousek od domova :-)

Tento příspěvek byl editován 28.9.2009 20:12:11 uživatelem Piranha.
foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26810.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 28. září 2009 ve 20:01® Piranha
    Piranha

pipa> jen ho jeste nauc ze ryba neni hamburgr vole, vypada to jako by si do nej chtel jeste hryznout krivák jeden :-)) ) :-)) )

Pondělí 28. září 2009 v 19:24® Piranha
    Piranha

Cau bando, dneska na feeder na ohri.Pod jez jsem se nedostal, ale stejne bylo strasne malo vody ze by to bylo dobry akorad ve vyvaristi.Tak jsme jeli nahoru nad.Voda pomalinku táhlá. Celkem to slo, vyndal jsem asi 4 plotice vsechny stejnych velikosti 37, parada a nejaky tlouste.Pak jsem okolo pul dvanacty stratil v zidlicce vedomi a zbudila mne az rana.Kdyz jsem se probral, tak feeder lezel ve vode rukojeti nahoru.Sekl jsem, ale bohuzel do prazdna.Hacek byl uz pryc i s rybou.Chystam se tam jeste jednou jen kousek vejs, jsou tam pritoky potoku zatoky a proste paradni touzivy mistecka pro sptavny cejnofili.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img26805.jpg
    Neděle 27. září 2009 ve 20:56® Piranha
    Piranha

Prasek_2007> at si v hlave dloubu jak chci, nevim o cem mluvis a co jsi tim myslel.Opravdu­.Pokud je to neco pred milionem plku zpatky, tak uz si nepamatuju.

Neděle 27. září 2009 ve 20:48® Piranha
    Piranha

Klon> Podivej kolego, pokud jdu cilene na kapry, tak samozrejmosti je vnadeni a hlavne vnadeni boiliesem.Kapra­rina, resp. vyprava za velkymi kapry neni na den ale na par noci a tudis kaprum predlozim nejakou navnadu at partikl, nebo zminovane boilies, coz je bezesporu.Tudis pokud kapr vezme 2,3,5 kouli z vnadenych kulí, tak jeho duvera v tuto potravu je 100% a neni treba u ryby filtrovat a ruzne zkouset potravu.Jeho duvera v potravu je maximalni a tudis bere koule ihned.Zalezi i na tom, jaky ouziju hacek, resp. tvar.Pokud je to klasicky ,,J,,, tak se mze stat ze se neotoci a neudela vpich.Ja pouzival to ,,J,, vyhnuty do boku a hjikdy se mi nestalo ze jsem nesekl.Opravdu.Ze se obcas z 5% vyrizl, to nedavam za vinu vzdalenosti kule od haku. A dalsi vec, nepouzivam prodlouzenej konec navazanyho hacku jako navazec pro boilies.Vzdy jsem si vazal vlasec 0,10, nebo slabsi.Ten se chova jinak nez snura.

Kamo jsou to moje zkusenosti, byť jiz nekaprarim apreorientoval jsem se na feedere a plavanou, obcas na ty kousky vyrazim a nemam nikdy problem, funguje mi to jako pred 12 rokama kdy jsem s kaprarinou zacal.

Tento příspěvek byl editován 27.9.2009 20:49:46 uživatelem Piranha.