Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 27. září 2009 v 17:34® Piranha
Piranha
Diskuze: Kaprařina

Arnej> centimetr neni vubec na skodu, ja to delam delsi a pak si to omotavam a tim zkrátím, kdyz pak chci chytat na panacka tak si to zase vymotam a mam to na dve koule.Jinak jde i o to ze kapr to nasaje rovnou na pozraky a cim delsi mezera mezi kouli a obloukem hacku, tim i lepsi vyprosteni ryby.Ma to pak spis v tlamce, nez nekde hluboko v hube.Mam vyzkouseno ze i dva centimetry nejsou vubec probleu vetsi kapru, tim myslim od 55+

Tento příspěvek byl editován 27.9.2009 17:34:59 uživatelem Piranha.
Neděle 27. září 2009 v 16:35® Piranha
Piranha

Luda> jedu smer Terezin, nekam tam podle toho co najdem.

Neděle 27. září 2009 v 11:42® Piranha
Piranha

pipa> myslíš kýbl, ne kíbl :-P jinak ten mam a radsi dva i s igelitkou :-)) )

Tento příspěvek byl editován 27.9.2009 11:42:52 uživatelem Piranha.
Neděle 27. září 2009 v 11:00® Piranha
Piranha
Diskuze: Feeder

spike> ja zitra ostrý pod jez na ohri.

Neděle 27. září 2009 v 10:47® Piranha
Piranha

Zitra feederovajda spolu i s malinkou vlackou, bracha tata a i ja zkusim hned ze zacatku taky hodit plech.Jinak cilem ostroretky podoustve mozna parma a taky nejaky placky aby se nenudilo.Mam sensasovky syrovy a ostroretkovy krmeni, tak se uvidi.

Neděle 27. září 2009 v 10:41® Piranha
Piranha

Hlavne ze jde filip na sumce, bere si clun ale vesla nema, pak se tam placal jak zelva a 3× si byl za draho pujcit moje vesla křivák.U toho ludi to bylo malinko jinak.Kdyz jsem mu zavazel krase, tak jsem si uvedomil co kdyby vytahl sumce a ja ne, to by byla ostuda, tak jsem mu ho ve clunu vyhak a pustil na dno jen prazdnej dvojhak.Co mu do toho pak zajelo za cejna, to nevim, ale jisty je ze mam u nej financni pohledavku jeste křivák jeden. Jinak vcera komplet čistýýýý

Neděle 27. září 2009 v 10:37® Piranha
Piranha

spike> jo stane se.

Neděle 27. září 2009 v 8:54® Piranha
Piranha

Prasek_2007> pekny preparaty, taky, az si jednou nekdy usetrim si necham vypreparovat celyho cejna :-)) )

Neděle 27. září 2009 v 8:49® Piranha
Piranha

osprey> Míro mne se projevovalo tak 40% zaberu od parmy tak, ze se mi prudce narovnala spice a pak soumerne s klepanim se to ohlo dokud jsem nesekl.Dost casto mi to takhle brala parma.Jinak vetsinou razantni zaber.

Sobota 26. září 2009 ve 22:19® Piranha
Piranha

ULPA> ted jsem dorazil ze sumcariny, rano se mi nikam uz nechce ale v pondeli rano jedu na sto pro.Mam kvalitni krmeni a plno cervu tak chci jet nekam na poradnou chytacku.

Sobota 26. září 2009 ve 13:03® Piranha
Piranha

Luda> doufam ze umis dobre plavat a mas silu, aby jsi mne mohl dotahnout ke brehu i se sumikem. Jinak jsem koupil nejaky wagglery a krmeni na parmy syrovy a na ostroretky od sensasu a nejakou malou bizu a 0,6l cerviku.Tak ze zitra rano asi nebo v pondeli rano sjedu nekam poradne zafeederovat.

Sobota 26. září 2009 v 11:52® Piranha
Piranha

Luda> aby jsme v turbine neskoncili mi az na to tam na clunu natahne :-)) )

Pátek 25. září 2009 ve 12:17® Piranha
Piranha

Chomaco musi jit taky a věčnobezrybka a bridil Monaster taky.

Pátek 25. září 2009 ve 12:15® Piranha
Piranha

Křiváci filip, cormous, luda co v sobotu vecer jit na ty sumiky vemu clnok karasy mam jeste 3 pokud nezavreli voci a mohli by jsme to do tech 22 zkusit ne.

Čtvrtek 24. září 2009 ve 23:07® Piranha
Piranha
Diskuze: Kaprařina

jurann> zkus si koupit matchovy prut urceny na plvanou.Spis nejaky tvrdsi heawy v delce 3,90–4,20.Zvladne kulovy plovatko, nebo volframovej tmel na vrchni lov amíku a kapru, ale i dobre na anglicaky.Nebo nejakou surfovou dvoulibrovku.

Tento příspěvek byl editován 24.9.2009 23:07:19 uživatelem Piranha.
Čtvrtek 24. září 2009 ve 23:03® Piranha
Piranha

BS, jarda carp, monaster, pipa, flid a vubec ALL>co si zajit k Rybarovi, nebo muzu zajistit U Kastnetru v Trmicich mistecka a dame si trochu rybarsky do tlamy.Jeste jsme nikdy takhle lehce neposedeli a nebyl by to spatnej napad.Ta sobota by sla.Bude prdel a Monasovi slibim ze necham cervy doma :-)) . Mimoustecky by mohůi nocovat u Montyho, snad muzu muvit za nej.Aspon dva tri by se tam vlezli a ja max dva taky ubytuju. Vy křiváci :-)) )

Tento příspěvek byl editován 24.9.2009 23:03:57 uživatelem Piranha.
Čtvrtek 24. září 2009 ve 22:53® Piranha
Piranha
Diskuze: Plavaná

osprey> dovolim si jeste pridat, NEBO NEMLETOU.

Čtvrtek 24. září 2009 ve 20:14® Piranha
Piranha

Jelikoz bily zkousky od 16h a ja mam odpoledni tak nic neni.Pry bude neco na jare.Nejak to neresim.Mam ted uplne jiny starosti.

Čtvrtek 24. září 2009 ve 12:17® Piranha
Piranha

Zacatkem roku zkusim ty jednovousky taky asi Mradice na jez s peknou zizalkou a feederem, nebo kuatym splaveckem.Jinak uz mam na zimni dny vyhlidlej jeden flek kam na rybyk, znam ho dlouho, ale nikdy mne nenapadlo to tam v zime zkusit

Čtvrtek 24. září 2009 v 10:58® Piranha
Piranha

monaster> ty us ses taky tak mimoň jak ten moody, nikdo se nehadal preci ja jsem rekl ze na vlacku jsem prestal chytat, protoze uz mne nebavilo chytat okounky a boleny s tloustema.Tak jsem uznal ze feeder je pro mne lepsi a ne, ze je to, ci ono lepsi.Na feeder nechytim tolik dravcu jak na vlacku a opacne na vlacku tolik bily ryby jako na feeder nebo plavacku.

A uz to nebudu rozebirat.