Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 24. září 2009 v 10:47® Piranha
- Diskuze: Plavaná
osprey> no vsak jsem si vsiml v casaku ze ses nejak nahnul na stranu hazecu hacku, obalenych gumou
) ale proti gustu… Ja na bic taky chytam a rad, je to sice cudlarina ale nekdy mi jebne a jsem jek uchyl nadrzenej na pidiryby a jdu na stojacek na plotice a cejnky.Kdyz jsem to zkousel naposledy na labi, bez amortiku jsem se necapal, placky okolo 50cm to natahovali jak pitomy a to byla pane rybacka s bicem.Ja na labi na bic mam strach lapat, protoze se dost stava ze to veme u brehui kaprik a ne zrovna malej, nebo parma.Tu bych si na bic s amortikem asi udelal, ale kapra asi ee.
- Čtvrtek 24. září 2009 v 7:02® Piranha
osprey> V poradku, pokud zijes v lokalite, kde by ti tato metoda neni nic platna, tak ok.Jen se treba dost casto stava ze ryby jsou ve sloupci nebo par cisel pod hladinou a daleko od brehu, nad velkou hloubkou.S feederem tam nahodis, ale ke dnu.Otazkou je i krmeni jak se jim nabidne a prilakaj se ryby dolu. To s tim mekkym prutem je pravda, protoze se mi stava dost casto ze na vetsi vzdalenost rybu neseknu, nebo spis jen tak na pul.Diky tomu ze je vlasec pod vodou tak na nej pusobi sila a prut se ohne uz jen pri vytahovani vlasce z vody a nemam takovou razanci akce aby se ryba dobre zasekla.Proto pri kazdy 5 rybe nebo vazce vymenim hacek, aby lepe vklouzl do tlamky rybe i pry horsim zaseku.Jak jsem psal, u toho prutu jsem si zjistil kde ma hranici a vim, ze by se nemel nejak pretezovat a ze ta hranice, kterou ma v gramech je opravdu uz temer nechytatelna.Ale na 30–40m se 14g anglicakem se jeste da pochytat celkem dobre.
- Středa 23. září 2009 ve 22:44® Piranha
- Diskuze: Kaprařina
MuRRon> a nebo jeste jedna rada, pokud mas dost penez, vyser se na vlasec, namotej si na navijak 500m snury a mas po starostech
- Středa 23. září 2009 ve 22:43® Piranha
MuRRon> a pokud chces spojit šokovku a vlasec (kmen) tak si udelej na vlasci uzel jako kdyz vazes hacek, jen to nedotahni a skrze toko provlec tu snuru a na ty snure udel to samy a pak je stahni do sebe.Jestli teda umis navazat ten hacek, pak uz jen zbyva jit do krouzku a naucit se to tam
- Středa 23. září 2009 ve 22:40® Piranha
- Středa 23. září 2009 ve 22:38® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
čistý.
- Středa 23. září 2009 ve 22:36® Piranha
Libor> cetl jsem a koukal na videa o splavku Kralusso, je to splavek fungujici na vztlaku vody.Je to ale tezky se to naucit a hlavne postelovat.Cim vic na ten placatej splavek tlaci voda, tim vic se tahne od tebe a zustava stat v proudu, a samozrejme i diky dobre vyvazenymu navazci mas nastrahu tam, kde ji chces mit.Ja na to nikdy nechytal, jen jsem to videl a cumel jsem jak pero.Jukni na youtube.com a dej si kralusso a uvidis videa o tom.
- Středa 23. září 2009 ve 22:32® Piranha
osprey> vubec jsem nepochopil co jsi psal. za 1. proc by se nemel u nas pouzivat splavek kterej je predvazenej?Proc teda chytas na feeder, ktery je taky z anglie.Jaky je rozdil mezi anglickym stojakem a ceskym.Jde o to ze s obycejnym splavkem nenahodis 40m.Na tlouste na rece ktera ma 20m na sirku mi je to prd platny, to vim, ale pokud pujdu na stojak, kde se ryby zdrzuji v hloubce daleko od brehu tak jak asi se k nim dostanu.Jen diky tezkymu splavku kterej odhodim a diky montazi ktera mi nastrahu dostane na dno.Vubec jsem nepochopil co jsi myslel. Jako je to to samy, proc si koupit hondu, kdyz mame skodovky, to je bolsevizmus
)
A za 2. proc bych nemohl mit prut ktery ma rychlejsi akci je jemnejsi a hlavne delanej na tuto metodu.Po nekolika vypravach s wagglerem jsem zjistil, co tomu prutu sedi, tudis tam nenacpu 15–20g anglicaka ale dam si tam anglana okolo 10g a to staci bohate.Diky dobrymu navijaku a tenkymu vlasci nahodim docela daleko a jsem spokojenej.Samotny zdolavani je pak diky mekkymu klacku pozitek.Nerikej ze ne.
- Středa 23. září 2009 ve 12:16® Piranha
MuRRon> tady je vsechno jak rybarsky tak i fura jinych.Najdi si to pod rybarskyma uzlama.
- Středa 23. září 2009 ve 12:13® Piranha
olda> skoda ze nezavedli srotovny na rybarinu co
Tento příspěvek byl editován 23.9.2009 12:13:16 uživatelem Piranha.)
- Středa 23. září 2009 ve 12:09® Piranha
sus1>
) tojo dolemtam kafe doplkam tady a ve 12:45 odpichnout odpoledni od 13 a hura k mašině
).A to jsem jeste makal na ZOO v Ul na topeni, kazdej den takjle makam jeste od 8 do 12, nebo po nocni do 12 a pak hajat
- Středa 23. září 2009 ve 12:05® Piranha
olda> parade ne, feederovacka jak ma bejt.Uz se zase chystam na poradnej špičkolam.Vemu haldu krmeni a litranek cervu a poradne si profeederuju dopoledne a mozna jeste dal.V sobotu sice jedu na devitku na stiky s tatou, ale svatecni feederovani by nemuselo bejt spatny.
- Středa 23. září 2009 v 11:57® Piranha
BlueShark>
® BlueShark
Piranha: Myslím, že házení do blba si možná uměl, ale pořádně házet, to je asi práce na celý život.
Ty urazis, az budes mit nahazeno tolik jako ja tak pak neco mel.MISTŘE
- Středa 23. září 2009 v 11:56® Piranha
® BlueShark
BlueSharkTak dneska bída. CCa 10 okyšů malých, tloušť třicítka a jeden bolem 40cm, bída…
® Piranha
PiranhaBlueShark> uz vis proc jsem seknul s vlackou, labe i bilina je samej dorost.Nevimm kam se podela kloudna ryba. Feeder a plavka jsou lepsi.
Ja neryl to ty ted z toho delas hadku jen jsem psal a slusne reagoval na tvoji smulu u vody, stezoval jsi si ze je to bida ja jen napsal proto jsem se na to vyprd.Pokud ti vadi ze reaguju tak di do prdele a uz sem nepachnu.S tebou se clovek nesmi vazne bavit.Ty jsi tady zacal psat za 1. za 2. a tak.Ja jen psal ze jsem se na to vysral, protoze to stalo rok co rok za pikaču.Ze se ti ted povede par ryb, treba dobrej rok.Dalsi rok muzes bejt nasranej.
- Středa 23. září 2009 v 11:23® Piranha
BlueShark> 1. moje zavery nejsou tvoje zavery, jen jsem ti rekl proc jsem se na to vybodl.Nezajima mne velkej okoun, velka stika, zajima mne velka ryba.
2. v brodakach jsem nikdy v zivote u benesaku nebyl, nejsou tam treba a vlacel jsem tam snad jen jednou mozna 2×.
3. nikdy jsem nechytal boleny na hod, rikal jsem ze jsem jich nachytal hordy.Bylo treba ze jsem jich chytl 5,6 hned po sobe, sama pajda nic vic, dokola tloust bolen tloust bolen a taky dost okouni.Ty tricitky co z nich menstruujes jsem taky lapal a dost, nevim kam se to vsechno podelo, na kanalku brali na vse co se hlo a i na plavacku.Proste nevim kam sli.Ja rikam ze uz mne to nebavilo, nebo ne nebavilo ale uz mne to nenaplnovalo a tak jsem radeji usedl k plavany a feederu, tam je pro mne vic veci k praci, nez dokola a doblba hazet hacek obalenej gumou
)
- Středa 23. září 2009 v 10:47® Piranha
osprey> Sakra nejak jsem se ulit
Miro hlavne ze jsi to pochopil a ted on uz vi, na co se ma ptat. Ja si netroufnu v tomhle nejak debatovat, sam jsem v plinkach co se tyce odhozovych plavacaku, matchek.Ja mam colmica Victory Pro Match 3,9m 2–20g a ten se ohne pod kazdou rybou
) karasek 15 cm ho ohne tak, jako 50ka cejn muj MH feeder
proste je to jemnost sama o sobe a vim ze dalsi klacek chci malinko tvrdsi.Ale zase vim ze si ten proutek hrave poradi s trofejnima cejnama, nebo i s kaprikem okolo 50cm, to uz mam vyzkouseny a je to jen v rukach.Otazkou je pak nahazovani tezsiho anglicaka a potapeni vlasce.Na delsi vzdalenst uz se s tim blbe potapi.Je to hrozne mekky.
- Středa 23. září 2009 v 10:28® Piranha
BlueShark> nerozumim!Mam dojem ze moje odpoved byla jasna a srozumitelna.
- Středa 23. září 2009 v 6:57® Piranha
BlueShark> uz vis proc jsem seknul s vlackou, labe i bilina je samej dorost.Nevimm kam se podela kloudna ryba. Feeder a plavka jsou lepsi.
Manazerka> ja potrebuji fotky v digitalni podobe a hlavne v original velikosti.Zadny skeny.Pokud je mas v pc, tak je muzes poslat, nebo natahat do flashky a je to, ja si to nejak vytaham a upravim.
- Úterý 22. září 2009 ve 21:55® Piranha
osprey> on asi heda nejakej rychlej samosek nebo co.A to je zakazany.
- Úterý 22. září 2009 ve 12:15® Piranha
olda> vypada to jako od ABU ten thormentor, myslim.