Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 22. září 2009 v 10:20® Piranha
Piranha

Prasek_2007> taky bych jel musit.

ALL> nepojede nekdo na slavnosti a vinobrani do LT?Bude tam i zabava pro deti a hudba a hlavne muj milovanej burčák :-)) )

Úterý 22. září 2009 v 10:10® Piranha
Piranha

Prasek_2007> ptal jsem se lidi co fotky maj, pokud jsi nefotil, tak se te to mine a netyka :-) Filip, ale k cemu mi bude zmensen fotka, potrebuju co nejvetsi, tak pokud nekdo ma jeste nezmenseny tak sup na mejla.Proste redakce potrebuje radeji fotky nezmenseny.

Úterý 22. září 2009 v 7:14® Piranha
Piranha

1Mara> neposle, neposle, taky se pak na ne vyseru.Nevim proc bych se mel chlubit cizim perim, clanek si napisu sam, chci jen NASE spolecny fotky.Ale kdyz jsou s tim takovy povyky, tak na clanek seru a na vas tady taky.KAMARADI.

Pondělí 21. září 2009 ve 22:22® Piranha
Piranha

Vy křiváci, neserte mne a koukejte poslat nejaky fotky z tech srazu kua, filip, BS, monaster.Nebudte vydry, hnusny, slizky a serte mi to na mejla.

Pondělí 21. září 2009 v 11:38® Piranha
Piranha

BlueShark> kez bys zakopl o kameny a rozlamal ho jako sirku :-P :-)) )

Pondělí 21. září 2009 v 11:11® Piranha
Piranha

BlueShark> proc, ja jsem mile zviratko :-) a cejnofil :-)) )

Pondělí 21. září 2009 v 11:07® Piranha
Piranha
Diskuze: Feeder

osprey> Míro, ono je to u te parmy malinko rozdilny.Vim o mistech v republice, kde se parma chyta nejlepe v lete, ale tady u nas na severu v UL na Labi se chytaji od zari, ale spis berou pri mrazech okolo prelomu roku.Po zaseku do 5s vim ze mam na prute parmu a to tak ze popojede tak metr, dva zustane stat na miste v proudu.Spis nez ke mne, nebo ode mne jede bud proti proudeu nebo po proudu.Kapr ten to vzdycky vezme, kope a bere vlasec, parma pokazdy alespon u mne zustala pevne stat v proudu a stezkla.Je to mozna i tim, ze maji dost vody, jako myslim hloubku a neni treba mazat nekam na koryta do hloubky.Vim ze se tam da chytit parma i nad magickou 80ku videl jsem ji a sice uz nezije, ale urcite tam jsou, ja zatim nemel hold cest poznat kralovnu.Jinak bezne na konce 0,14 – 0,18 je hrave zdolavam.Mozna je to i tim, ze nema kam ujet do vazek.Jinak loni jsem jich chytl 43 kusu a pouze 10 jich bylo pod 50cm prevazne se pohybovali od 55 do 67cm.Dobre jsem je chytal na 0,12 s gumou, to byl fakt zazitek. Parmy maji vybornou kondici, jsou zdrave, ani jedna nejevila znamku nejakeho stradani a co je dulezite rostou.Byli roky kdy se tahali podmerky a bylo nadlickym vykonem udelat mirovou parmu, tomu i taky tak trochu dekuju a po par letech je videt vysledek, paradni torpeda.

Pondělí 21. září 2009 v 10:57® Piranha
Piranha

BlueShark> nepotrebuju se zviditelnovat, jsem jiz medialne slavny, nebo spis neslavny :-)) ) staci ten muj protistatni ksicht, nemusim jeste ukazovat charakter :-)) ) :-)) )

Pondělí 21. září 2009 v 8:59® Piranha
Piranha

incredible> vcera navecer pred setmenim to na soutoku mlatilo jako blby, to byly hyby a hlavne v perejich a dole po proudu u brehu

Pondělí 21. září 2009 v 8:48® Piranha
Piranha

Ja taky pridam teda jeste nejakou fotku ze vcera.Tech cejnu teda zase bylo.Mr. Piraňák-cejnofil nezklamal :-)) )

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img26610.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img26611.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img26612.jpg
Pondělí 21. září 2009 v 8:30® Piranha
Piranha

osprey> ses o 2 cm vejs a pro mne je to velka ryba.Pro mne je velka parma ta nej co jsem chytil a ryby vetsi, co chytli ostatni.65ka taky neni prcek a dokaze trhat :-) Muj cil je zatim dostat se na 70cm+

lubo OV> nemyslel jsem zavody ligy, ale klasicky gulasovky a komercni zavody.Tam je uplne fuk jestli mas pl. bednu a 2 litry cervu s patentkama a 6 kg sensasu, nebo pytlik trapera, dve krabicky cervu a pixlu kuku.Kdyz si vylosujes misto na h… tak mas aspon velikou motivaci to misto přečerovat a snazit se z nej vyzdimat aspon nejakou rybu, to pak je uzitecny kdyz si pujdu zachytat nekam, kde to neznam.Da se tam okoukat strategie a vychytavka.Mozna by i stacilo se zatim na takovy zavod podivat a obchazet okolo.A bedlive sledovat.

Tento příspěvek byl editován 21.9.2009 08:32:34 uživatelem Piranha.
Neděle 20. září 2009 ve 21:50® Piranha
Piranha

Prasek_2007> mne BS pripada jako vasnivej řezník, ten by taky porad jenom cpal do střívka :-)) ) :-)) ) :-)) ) :-)) ) :-)):-))

Monastere, pipa a žák Vladah vole a ty se tam priseres.Ty ses ale kazi…

Filip111111111­11111111111111> jasan sedel jsem tam az do tmy.Mraky cejnu a plotic, jedna kurevska jizda na rybindu, zasek tah jako svine na proud 2 jeby do vlasce ale nehorazny a pak asi 10s tah.Pak proste stop a vesak.Podle mne sumec a ne asi malej.0,28 mm vlasec a proste chtel dal.Candat to neudela tohle a nebo stika jak noha.Nevim.Jo a jeste jednu ostrou na konec, ale kdyz jem sahal na fotak tak mi vyskocila z ruky devka a mazala zase pryc.Kdyby se monasterovi po SMS nesplasili hormony a nescvrkli maskace tak by mi ji vyfotil uchylak nadrzena, mazal domu za sukni, pokud nemel(a) trenky :-)) ) :-)) )

Neděle 20. září 2009 ve 21:39® Piranha
Piranha

spike> kolik je pro tebe ,,velka,, parma.Vydrz a velkou lapnes.Je to jen vydrzet u toho a cist a studovat clanky.Treba tady na chytej, muze to bejt treba osprey a jeho skvele clanky, nebo v casopisech jinej, ale cti a hlavne kup si DVD z edice chytej a tam dostanes opravdu školičku a ty veci budes pouzivat denne.Pak uz jen zalezi na tobe s jakou vervou vletis do feederu.Dobry je jet na nejaky zavody.Tam zjistis jak ses na tom a dostenas kopanec jako blazen.Tedy aspon mne to dost nakoplo. Jinak pro mne je kazda ryba ta nejkrasnejsi, at je to cejnek, plotice, nebo treba parma, jsou to jen moje ryby a jen ja ji chytil a to mne nejvic na tom tesi.

Neděle 20. září 2009 ve 21:32® Piranha
Piranha

Jé igelit.Nemuzun se dycky dockat az vylezu z kramu a v aute to rozcupuju jako stene botu :-)) ) Nekdo to ma jako ritual ja to mam opravdu jako kondom.S kondomem uspech nebude :-)) ) tak radeji bez a hned.Nasledky si pak žeru sam.

Neděle 20. září 2009 ve 21:27® Piranha
Piranha
Diskuze: Plavaná

mihy.san> za sebe take preju aby vam to klaplo a ta bedna byla na tom nejvvyssim schudku :-)

Neděle 20. září 2009 ve 13:01® Piranha
Piranha

mihy.san> ahoj Tome, tak co, pripravuje se nejaka dalsi videovka?Treba pokracovani toho ,,matche,,?

Neděle 20. září 2009 ve 12:58® Piranha
Piranha

Sander> Peto pokud myslis porad nakup u Braunstaru, tak neni problem se domluvit a verim ze bud Peta Braunstein, nebo kluci na prodejne ti sezenou i to co tam neni.Vim i ze tam maj plno veci ktere na netu nejsou.Co se tyce ceny, tak internetovy ceny jsou bezkonkurencni a kdyz k tomu je i karta staleho zakaznika, tak jeste 10% dolu.Ja mam tu prodejnu cca 3km od baraku tak ze beru vse prevazne tam.Docela si letos polepsili i na krmeni, ale chybi jim vetsi skala sensasovek.Jinkna polaku maj mraky a za dobrej peniz.2,5 kg vetsinou 99 bejva i akcni 3kilovka za 99.Je to dobre aromatizovany a pokud se to jeste napancuje s jinyma vecma tak je to velice ucinny.

Neděle 20. září 2009 v 11:39® Piranha
Piranha

Barr> jasan braunstar.cz jsou to dobry klacky a zasil po netu za dobrou cenu.Ja mam ty starsi Viktorky a jsou super, hlavne ta lightka 2–20g to je super žvejka a vohne se krasne pod kazdou mensi rybou.Uz ma i nejaky kapry za sebou a nemam strach s nim jit i na vetsi ryby.

Neděle 20. září 2009 v 11:35® Piranha
Piranha

VODA> pekny čudlíci :-)

Neděle 20. září 2009 v 11:02® Piranha
Piranha

sus1> je Tebe :-P a tvoji křivost, ze jsi nedorazil na sraz.:-)) )