Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 11. září 2009 v 17:48® Piranha
Piranha

VODA> :-)) ) ty vole Jirko 800 kil to je luxusni plavackova delicka ne :-)) ) 8 kil beru :_)

Pátek 11. září 2009 v 17:45® Piranha
Piranha
Diskuze: Feeder

skwor> proto jsem mmu to psal osobkou, nemyslel jsem ze to vykvaka jako nactileta holcina.

osprey> na tobe mi nevadi nic na diskuzi taky ne i kdyz zatim jsem nepostrehl ze by se to postrcilo nekam dopredu, ja nemam zadny problem, proste jsem spis reagoval na to jak jsi reagoval ty na dotaz nejakyho novacka mozna mladyho kluka pri otazce ohledne krmitka s prehazovackou­.Nelibil se mi proste tvuj pristup a jakoz to clovek kterej pise, toci a buh vi co jeste by jsi mel reagovat malinko slusneji. Mnoho uznava tvuj prinos do ceskeho feederu ale diky tomu ze jsi ted na spici mi to prislo malinko arogantni. Uz to zase pisu a pisu to snad po treti a zacina se tu rozpitvavat uplny hovno, to jsem nechtel, proto jsem ti to psal do osobni posty a uz je to tu.Diky slepici prdílce je to venku.Tak uz se k tomu vyjadrovat dal nebudu, muj nazor zde byl slysen.Radeji se tu taky nejaky cas neukazu a bude to pro mne vyreseny.

Pátek 11. září 2009 ve 4:29® Piranha
Piranha

osprey> Co jsem odnesl?To nevim, reagoval jsi jak jsi reagoval, beru tvoji reakci at je jaka je,ja si za svojim nazorem stojim a tak to je.Psal jsem ti to osobkou, abych zde zbytecne nesiril nejaky hadky a doufal jsem ze mi odpovis.Ja si nejsem vedom toho, ze bych te nejak urazil, jen mi to proste prislo od tebe malinko arogantni.Nebudu tu psat to, co jsem uz psal jednou.Nemam proc se do tebe poustet.Uz jsem rekl, ze si te vazim jako rybare.Jen mi pripadalo nefer, aby tu nejaky lidi nadavali za to, ze neodpovim cloveku poptavajici nejakou zkusenost a pan osprey, otec cele diskuze muze.

Pátek 11. září 2009 ve 4:20® Piranha
Piranha

pipa> pipamobilu :-)) ) ne papa.

Čtvrtek 10. září 2009 ve 14:58® Piranha
Piranha

monaster> ja razim bud na piskovnu, nebo na labe nad zdymadla.Na piskovne jdou kapri, kamos 8 kousku.Kazdopadne feeder.

Čtvrtek 10. září 2009 ve 14:54® Piranha
Piranha

osprey> pokud je to tak jak pises ok, ale s jednou veci jsi me opravdu sklamal.Osobka je k tomu aby se zasilaly zpravy o kterych nechci aby vedela sirsi verejnost, tohle byla od tebe podrazarna a asi jsi mne chtel tim nejak ponizit pred vsema. Takhle pak muzes kopirovat treba mista rybaru o ktery se s tebou podelej pres osobku.Nema vubec teda cenu nejaky osobky vubec zrizovat. To by mne hamba fackovala zverejnovat osobni veci, resp. osobni zpravy. Tod vse.

Čtvrtek 10. září 2009 ve 4:16® Piranha
Piranha

Luda> ajo vlastne, ja zase uz ai tradicne spadl do vody.Tentokrat jsem predvadel ted nevim jestli muskarsky kreace, nebo jak se potapi vlasec. :-)) shakesperary :-)) )

Tento příspěvek byl editován 10.9.2009 04:17:36 uživatelem Piranha.
Středa 9. září 2009 ve 21:08® Piranha
Piranha

Manažerka> podle nechutnyho smradu patrej Ludovy.Ze mam pravdu.

Středa 9. září 2009 ve 21:05® Piranha
Piranha

osprey> Míro, osobka.

Úterý 8. září 2009 ve 21:09® Piranha
Piranha

kuba usti 111> jesti jsi cetl ten Maruv clanek, tak mu never, bilina je bez ryb, otravena , kysela a vubec Mara keca.

:-)) ) :-)) ) :-)) )

Ba ne je to krasna reka a plna ryb, jen si najit ty mistecka.

Pondělí 7. září 2009 ve 20:01® Piranha
Piranha

Manažerka> ale je to prdel ne ja u toho hnil skoro hodinu :-)) )

Pondělí 7. září 2009 v 19:28® Piranha
Piranha

Manažerka> co Jirka jeste nejí :-) ja uz ho tu do sebe zase kroutim.Ukazuju Petre fotky :-)

Pondělí 7. září 2009 v 19:27® Piranha
Piranha

Manažerka> pidlipidlipidlid­pili piglovačka :-)) ) :-)) ) :-)) )

Pondělí 7. září 2009 v 18:30® Piranha
Piranha

Patlaloš> odpoustim ti :-)) :-)) )

Pondělí 7. září 2009 v 16:14® Piranha
Piranha

http://www.acapela.tv/…f174011d5681

Pondělí 7. září 2009 v 16:04® Piranha
Piranha

http://www.acapela.tv/…f173a1a6a14b

:-)) ) :-)) ) Maso :-)) )

Pondělí 7. září 2009 ve 14:53® Piranha
Piranha

1Mara> jj souhlasim, kor kdyz jeste navic pomlouvaj :-)) ) :-)) )

Ale uznej, ze to maj ti cestinari promysleny ženy/pomluvy to je jako 1+1 :-)) )

Pondělí 7. září 2009 ve 4:17® Piranha
Piranha

1Mara> maro neboooj pomluvy nebudou.Jen pomluvy se pyse na konci Y (ženy) :-)) ) :-)) :-P :-P Jinak triko sklidilo velkej usmpech a nejvic z nej byl vřiti bracha :-) ten se mohl pochcat.

Neděle 6. září 2009 v 19:59® Piranha
Piranha

1Mara> cejnofil nic nevytahl páč chytal celkem hodinu a porad utikal k rozeřvanymu stolu popijet.

Neděle 6. září 2009 v 15:33® Piranha
Piranha

koukam ze se jeste lecite :-)) ) No ja za chvilku vyrazim na feeder na cejnofili s tatou.Musim si spravit chut po tom prazdnym rybniku u Patlalose :-P , teda ne prazdnym, jeden 71 kapr tam je a par plotic :-)) )

Jinak ted nevim z ceho mne boli bricho, jestli z toho vecnyho smichu, nebo z toho jak jsem si v noci odplivnul 2 litry u auta :-)) )

Jinak se to celkem darilo a i pocasi bylo good.