Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 2. září 2009 ve 12:16® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
Tak za chvilku 1. sichta v novem arbajtu, sem zvedavej
- Středa 2. září 2009 v 8:33® Piranha
Prasek_2007> ty nepouzivas 0,20ku na plotice?
)
)
) Jsem byl linej strasne linej to prevazovat z minula co jsem byl na kaprech a navic jsi rikal a pozdeji i predvedl ze tam jsou opravdu kapri.Beru tu 0,20 jako pojistku.Neboj uz tam mam zase 0,18 a navazec 0,15
) mimochodem uz mi chladis šáňo?
- Středa 2. září 2009 v 7:52® Piranha
Prasek_2007> tak si to nech nahrat na video a pak se na to podivas
a nebo si kup pak noviny
)
- Středa 2. září 2009 v 7:51® Piranha
Dete do rite s tv.Jak se tam bude cumet na fotbal tak nikam nejedu, co na tom blbym kopani vidite kua.Votravujou s tim porad v hospode a v televizi.Jdeme se bavit a chytat a ne cumet na 22 hopsajicich kretenu a jeden kulatej nesmysl
- Úterý 1. září 2009 v 19:19® Piranha
Prasek_2007> nevim, holt se musej starat ,kdyz nechtej semnou, ja jim rekl, ze na 90% jedu.
- Úterý 1. září 2009 v 18:48® Piranha
Prasek_2007> ale ma ja bych ty ksichty vzal, ale dozvedi se to az v patek a ja taky jestli jedu bo ne
- Úterý 1. září 2009 v 15:03® Piranha
- Diskuze: Plavaná
Tak celkem ujde, jinak se lepe prohlidne ve slovenskem casopisu Ryby,rybky,rybicky, je to preskenovany odtud.Ukusil bych zavolat do prodejny kde to nabizej a domluvil se po telefonu za kolik a kolik postovny ze slovenska, popř. zda maj nekde zastupce v CR.Ale ja o nem uvazuju.
Tento příspěvek byl editován 1.9.2009 15:04:42 uživatelem Piranha. - Úterý 1. září 2009 v 15:02® Piranha
Tak snad to pujde
- Úterý 1. září 2009 ve 14:55® Piranha
inspo> ja to hledal taky ale nikde jsem to taky nenasel muzu jedine preskenovat a dat to sem.Zkusim
- Úterý 1. září 2009 ve 14:42® Piranha
- Diskuze: Feeder
bonsusek> ee vzdyt si delam prdel.Ja na zavody taky rad jezdim, ale tady na severu jich je strasne malo.Bejt jich vic tak jezdim kazdej tejden.Mam rad tu atmosferu a takovou tu utajenou nevrazivost mezi zavodniky pred startem a behem lovu, kdyz nekdo zacne tahat a to snazeni a ruzna strategie, to ja zeru.Mit team lidi stejne ujetych jako ja tak jdu do registrovany na divizi a zacnu.Bohuzel nikdo neni
- Úterý 1. září 2009 ve 13:22® Piranha
1Mara> ja jsem nerekl stovku co to meles.Ale uz je to vyreseny po skype tk to nebudeme dal pitvat, but prijedu, nebo ne to se uvidi v patek.
- Úterý 1. září 2009 ve 12:51® Piranha
Mara to je dost teda.Vice na osobce.
- Úterý 1. září 2009 v 11:54® Piranha
- Diskuze: Feeder
čabi> k cemu to je, ani kosicky si z toho nenaleju
) ale do knajpy jako pulitr bych to kamosum vzal
- Úterý 1. září 2009 v 11:44® Piranha
hraji> ja mam exageho na feederu a na matchku jsem si poridil |Shimano Catana 2500.Ta je cenove dostupna az bych rekl ze zadarmo a kvalitne co se chodu tyce je srovnatelna s exagem.Ale to exage bych doporucil tatez.Mozna bych se podival po nejakym s matchovou civkou melkou.Ted delaj slovaci krasavce opravdu pekyny, nebo ne slovaci ale distribuce je na SVK.Jmenuje se to Alcedo Pridedo Pride X-R, nebo XF
Tento příspěvek byl editován 1.9.2009 11:47:11 uživatelem Piranha. - Úterý 1. září 2009 v 11:41® Piranha
Prasek_2007> Míšo kdybys mi pak mohl venovat 2 decky tak budu rad.Minule co jsem tam chytal, tak jsem temer ani nemusel krmit a stacilo opravdu jen trocha.Stejne tam ani nebude cas na chytani
Tento příspěvek byl editován 1.9.2009 11:42:40 uživatelem Piranha.) páč tam bude zase takova prdel ze na to nebude chut.Jako na Hunikove.
- Pondělí 31. srpna 2009 v 18:25® Piranha
Kde pak je nas mesicni krok
)
)
)
- Pondělí 31. srpna 2009 v 17:46® Piranha
1Mara> tak kde sou klice od lode kua, to mam cekat do aleluja
)
)
)
- Pondělí 31. srpna 2009 v 17:07® Piranha
BlueShark> nevyvolavej zase neco Honzo, poslal fotku a od toho to tu je preci.res si osobni spory jinde.
- Pondělí 31. srpna 2009 v 15:29® Piranha
1Mara> jo to je dobrej napad neksde ji ukotvit a pekne na retez ji zamknout, samozrejme chci byt jede z vas, kdo bude vlastni take klicek k obcasnemu vyjeti
Tento příspěvek byl editován 31.8.2009 15:30:04 uživatelem Piranha. - Pondělí 31. srpna 2009 v 15:28® Piranha
lumpy> krasavci.