Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 31. srpna 2009 ve 13:35® Piranha
Piranha

cormoran> mam lepsi napad, soupne ji ke mne do garaze :-)) )

Pondělí 31. srpna 2009 v 9:52® Piranha
Piranha

Sander> dvou slozkove lepidlo UHU plus.Sezenes v marketu.Je to pryskyřice, nalej to do diry, zmaskni to a melo by to dobre drzet.

Pondělí 31. srpna 2009 v 9:50® Piranha
Piranha

1Mara> kdo to je :-)) )

Pondělí 31. srpna 2009 v 9:18® Piranha
Piranha

Čistý, tady.

Neděle 30. srpna 2009 v 16:00® Piranha
Piranha

1Mara> ja mam dojem ze jsem ti psal a i rikal nekolikrat ze z me strany JEDU a jedu na 50% sam.Nevim co Petra a jak se rozhodne.Ivču asi dame na veekend k babe na chatu a myslim si ze s malim Pirňou by nemel bejt problem, jen ta zima.Jedine ze by zase spali v boude a mit tam nejakej teplomet nebo neco podobnyho, ale opravdu je to na ni.Na 100% pokud nebude nejaka mimoradna sichta jedu a i kdyby byla tak bych prijel pozdeji. Jdu na ně, vse hotovo 4× rybicka na sumce a balik rousnic, Maro ty kecko.Koleno uz pod naporem brufenu povolilo a jsem zdravej jako řípa.Tak ze kdo jede tak se tam okolo 17 srazime, cus.

Neděle 30. srpna 2009 ve 12:28® Piranha
Piranha

inspo> co pak bys chtel slyset brouku :-)) ) ja sem rad ze dolezu k PC, rano sem sebou sekl na rybach a ted si lecim koleno.Pekne jsem ho nakřápnul.Ale rybicky jsem nevylil. Ma uz nekdo nejaky info ze srazu, kolik lidi dorazilo, jestli se chytaj pekny ryby a jestli neni lojzarybka nakaši? :-)) )

Tento příspěvek byl editován 30.8.2009 12:29:21 uživatelem Piranha.
Neděle 30. srpna 2009 ve 12:26® Piranha
Piranha

BlueShark> jestli dnes nebyla rosa, tak proc susim boty a kalhoty z ryb.Rano v 5 bylo jako po desti :-)) ) To spis dedek Mara byl asi v lihu a nevidel je.Na zizaly se i vola maro :-)) )

Neděle 30. srpna 2009 v 11:39® Piranha
Piranha

1Mara> s tema rouskama to bude tezky, skučim tady jako malej zbitej pes.Kdyz jsem sel z Bilinky tak jsem si dal pekne narzku.Ujela mi haxna po mokry trave na svaku a upadl jsem na kameny kolenem.Mam ho pekne rozjebany, skace mi v nem otekly a boli mne jako sviňa.Mam na nem studenej mokrej rucnik a v sobe dva brufeny.Kua to je bolest.Jsem zvedavej jak budu cilej na sumikach.

Neděle 30. srpna 2009 v 11:16® Piranha
Piranha

DJ Chomáčo> gratuluju, doufam ze prijdes na pokec, bracha minule nechapal co je to zac :-)) ) jsem mu rek Pipa Luční. Jinak rybindy mam zatim 4, dva karasky jednu touzivou plotici a jednoho Monastorocejna, ten je takovej chciplej napul, no rikam Monasterocejn :-)) ) Nadloubu nejaky tlusty velky zizaly a okolo 17 jsem tam.

Sobota 29. srpna 2009 ve 21:20® Piranha
Piranha

Sander>pekny fotky i ja kritik s detskym fotakem smekam, jak za jinou rybu nez tloust, tak i za cistotu.

PS: na kterejch strankach jsi to stahnul :-)) ) :-P

Sobota 29. srpna 2009 v 15:18® Piranha
Piranha

Kazan> jj nalejem do sebe zase nejaky zlato.

Sobota 29. srpna 2009 v 15:18® Piranha
Piranha

Kazan> jj nalejem do sebe zase nejaky zlato.

Sobota 29. srpna 2009 ve 13:16® Piranha
Piranha

Piranha> od zari by jsme meli jit na zkousky RS a ja to budu tak nejak preferovat ale jsme preci jen lidi a da se s kazdym nejak domluvit, pokud uvidim ze to 5 minut po 24h bali a ma sice jeste nahozeno, tak na nej bud dohlednu aby co nejdrive stahl udici, a nebo proste skontroluju a reknu mu to at si ji nazapomene stahnout.Pokud vyjede a zacne bejt namachrovanej a nebude dbat me prizne a slusnosti tak holt zakrocim jinak a bude to pak spatny.Je to o lidech a o zdravem rozumu.Ale naridit nekomu v 00 : 10 kdyz ma na klacku povesenyho sumce nebo kapra jak tele, kteryho zasekl pred pulnoci, aby jej odrizl to je kokotina na entou a mozna mi to zavani nejakou opilou historkou.Viz Odpovedi RS na forech.

Tento příspěvek byl editován 29.8.2009 13:19:55 uživatelem Piranha.
Sobota 29. srpna 2009 ve 13:10® Piranha
Piranha

Kazan> cau Kajo, ono merei dvojim metrem opravdu je.Ja si myslim ze by mel existovat nejaky spis pro RS co a jak maji sankcovat.Proste postihy za lehke, stredni a tezke prestupky.Treba kdyz nebudu mit metr, nebo pean tak je to jen treba napomenuti a pak treba nejakej bod ci puntik po druhy, pokud si treba spletu rybu napisu ji do sumare a ponecham zivou ve vezirku a RS zjisti ze vlastnim jinou rybu treba pod miru nebo hajenou tak treba hned bod a pokud treba si ponecha rybar 3 sumce nebo dva 8kg kapry, nebo bude rybarit pres noc se tremi pruty tak nazdar papíry, ale melo by to mit nejakej rad a ne jednoho nechat ve 2 rano bejt a druhymu sebrat papiry za to ze chyta pres noc, nebo tam kde podle nejaky blby cedule s kilometrem nema.

Tento příspěvek byl editován 29.8.2009 13:11:32 uživatelem Piranha.
Sobota 29. srpna 2009 ve 13:05® Piranha
Piranha

Sander> ja jsem byl ve stredu sam na vlastni triko a jeste na miste kam se dostanes jen lodi, jinak bys musel absolvovat min 3–4 kilometry planema s 2,5m velkyma koprivama, lesem a obcas i nejaka ta bazinka a laguna od velky vody. Udelal jsem si bivak a modlil se aby neprisla bourka a ona mrcha prisla a jen dekuju bohu, ze bez vetru vetsiho, jinak mne tam ty suchy, nakrivo rostouci stromy zabili.A jet v noci s clunem v bource nekam pres labe k autu je mozna vetsi risk :-)) )

Sobota 29. srpna 2009 ve 12:05® Piranha
Piranha

1Mara> zitra je nedele ne, tak bych sel s Montim na Labe na sumce, Monas rikal ze by sel do 24h taky. Mozna bych sel i dneska ale nejsou fisky.Musim nejaky nalapat.Kdyz pujdu na nastrazky tak bych nejaky mel nalapat na zitra

Tento příspěvek byl editován 29.8.2009 12:05:47 uživatelem Piranha.
Sobota 29. srpna 2009 v 11:11® Piranha
Piranha

Sander> :-)) ) jsi mne opravdu pobavil Peto, pekne napsany :-)) ) jeste chybelo, ze do ty boudy, kde jsi byl vlitl blesk kratce po tvem odchodu a Spilberg by mel dalsi namet :-)

Sobota 29. srpna 2009 v 11:08® Piranha
Piranha

1Mara> on se taky neposere :-)) ) Jinak razim zitra do noci na fousaky tak pojed dedku voe.Dneska asi nevim jak to bude ale nachytal bych nastrazky.

Sobota 29. srpna 2009 v 10:55® Piranha
Piranha

1Mara> ten je nemocnej od zacatku roku, mi nerikej ze by pracujici clovek byl denne na rybach :-)) :-P

Sobota 29. srpna 2009 v 9:41® Piranha
Piranha

1Mara> priste pujdu s vama na flek a dame jim po čuni :-)) ) :-)) )