Chytej.cz

Komentáře od uživatele "mihy.san"

Pátek 31. prosince 2010 ve 12:18 Články Splávky na řeku

fishman123> Nezkoušel jsem. Spíš si ale myslím, že moc ne, kdysi jako dítě jsem se snažil vyrábět splávky z korku a strašně se to drolí, ještě hůř lakuje …

Doporučoval bych balsu, dá se koupit i přes net a je osvědčená.

Rico> to očko uděláš jednoduše – kolem jehly většího průměru ohneš drát (např. „včelařský“ je vhodný), konce přeložíš přes sebe a obtáčíš tak dlouho, dokud se nevytvoří nožka očka.

Mimochodem, ne návod, ale reportáž ze sériové výroby jsem nedávno zveřejnil, třeba to někoho zaujme: http://www.plavana.cz/…videoreporta

Neděle 3. října 2010 ve 23:18 Články Návrat na Dyji po sedmi letech

Prutos> Ano, musím tě opravit. Viz, cituji: „Postihovat tyhle nepravosti přece nemají v pravomoci. Pokud se pletu oprav mě …“

Takže opravuji. Pravomoc ohlásit přestupek má každý zletilý občan ČR. Nebavím se o jejich řešení ale o ohlášení. Opravdu, můžeš to udělat i ty … A jesliže se místní RS a pracovník povodí Moravy starají pouze o vozidla s „cizí“ RZ a ostaní místní projíždějící vozidla jsou jim šumafuk, tak to je zkrátka nefér. A právě na bulharském splavu je takové chování naprosto běžné.

Co mě vytočilo, bylo tvé prohlášení, že si vlastně pletu revíry a všechno je v pořádku. Není to pravda! Tvoje odpověď beru jen jako snahu zahrát celý problém pryč z důvodu jakési administrativní chyby, nebo jak to nazvat.

Nicméně, stav to nemění, je tam VELKÝ nepořádek a lokální vztahy a příslušnost přebíjí veškeré platné předpisy. Což mi potvrzuje i tvá první reakce … Víš, že to tam není v pořádku, ale tvoje reakce je, že si pletu revíry. Opravdu, někdy je mlčeti zlato.

Čtvrtek 30. září 2010 ve 22:30 Články Návrat na Dyji po sedmi letech

Prutos> To teď se mnou vtipkuješ, že? Nic si nepletu, na toto jsem pedant. Tohle se na mě ani nepokoušej zkoušet. Stavitelný splav pod Bulhary s rybím přechodem je jen jeden. A ti objektivní lidé, kteří „kontrolují“ nad splavem, dělají to samé i pod ním.

Každopádně se bavíme o STEJNÉM splavu a o STEJNÝCH lidech. Takže, prosím, vysvětli mi v čem se pletu?? Mám několik desítek fotografií, které podložím i osobním vysvětlením očitých svědků, včetně snímků, kde se RS přátelsky baví s místními rybáři, kteří si bez problémů přejíždí pěší lávku na splavu na Simpsnech, dál mám snímky, kde si splavný zavdává po panáku s člověkem z Bulhar, který až ke splavu po protipovodňovém valu dojel se Škodou 120, ze které valil olej jak z ropného vrtu. A na rozdíl od nás povolení neměl …

Po tom tvém příspěvku mám chuť poslat pěkný dopis včetně všech materiálů na MZ a MŽP, ať se tam už skutečně srovná hledí a stejně se měří všem. Budeš pak mít možnost se vyjádřit …

Čtvrtek 30. září 2010 v 9:55 Články Návrat na Dyji po sedmi letech

Na tom revíru je RS naprosto nemožná. Jezdím do této oblasti od roku 2003, většinou několikrát ročně. Chodím chytat sice nad splav na reguli a s plavačkou, ale RS a pan splavný se chovají VŽDY jako primitivové. Zkrátka hrubí a hloupí. Neznají RŘ, ani místní podmínky, např. to, že se v Bulharech dá na místním úřadě koupit povolení k vjezdu pro ně bylo naprosté novum … Nikdy nám nic nemohli vytknout, přesto zkazit náladu a atmosféru se jim daří pravidelně. Příště si už snad vezmu mikrofon a ty jejich perly nahraju.

Středa 18. srpna 2010 ve 12:24 Články Mistrovská plavaná na Nových Mlýnech

HaD> Někdo si to naměřuje, někdo ne. Většinou se ale pak v závodě chytá vesměs v „lajně“. Náš tým si vždycky na konci tréninku naměří na břehu vzdálenost a vlasec si podle toho opatříme značkami. Já to měl o víkendu značeno cca 43 m od zarážky angličáku.

Středa 18. srpna 2010 v 10:48 Články Mistrovská plavaná na Nových Mlýnech

osprey> Fajn reportáž, moc pěkné, díky.

Jen si dovolím 2 upřesnění:

  • Mistrovství republiky není seriál závodů, ale právě jen tento jeden závod, kde se vše rozhodne …
  • Většina závodníků myslím chytala dále než na 30ti metrech, řekl bych, že zcela jistě nad 40 m, někteří i na 50ti m.
Neděle 7. března 2010 v 18:28 Fotoalba Vlasce, které nevydrží (únor 2010)

PetrC> K psychiatrovi jsi už objednaný? Jestli ne, tak to udělej, ono se to může ještě i zhoršit. A hlavně sem už nespamuj, nikdo na to není zvědavý.

Neděle 7. března 2010 v 15:01 Fotoalba Výroba „téček“ (adapterů pro uchycení waglerů)

sears.13> Díky. Je to opravdu rychlé a jednoduché, navíc potěší vlastní výroba a ušetří to i nějakou korunu.

Úterý 2. března 2010 v 11:38 Fotoalba Vlasce, které nevydrží (únor 2010)

Pánové, nehádejte se, pravdu máte oba. Článek je o vlivu různých skutečností na kvalitu vlasce, a zárověň u zmiňované fotky je uveden komentář o způsobu balení vlasce. Přesně toto: „Různé způsoby balení vlasců, některé firmy preferují jednoduchost, některé si naopak s balením vyhrají.“ Takže tak i tak ;)

Pondělí 1. března 2010 ve 21:54 Fotoalba Odra: evropský veletok (doplňováno průběžně)

A ještě jedna věc – na tom předchozím odkazu jsou ve fotce vloženy i GPS data, takže je hned vedle na mapce vidět, kde byla fotka pořízena.

Pondělí 1. března 2010 ve 21:51 Fotoalba Odra: evropský veletok (doplňováno průběžně)

džigit> Snažil jsem se, ono to ale vzhledem ke způsobu nahrávání fotek moc nejde. Ale v podstatě to seřazené je, jen občas jsou prohozeny 2 fotky vedle sebe. Horší to bude, až sem nahraju novou várku fotek … Jinak přesně seřazeno i s poměrně obsažnými popisy je to k dispozici zde: http://picasaweb.google.cz/…vanoPrubezne Postupně ty popisy doplním i sem.

Pondělí 1. března 2010 ve 21:48 Fotoalba Odra: evropský veletok (doplňováno průběžně)

luk888> To není bývalý ruský prostor :) ale současný vojenský prostor Libavá. Rusi v prostoru kdysi byli, např. v tankových kasárnách v Přáslavicích, měl jsem s nimi osobně tu „čest“. Jinak toto je nádrž Barnov, kde se cvičilo brodění a zatopení tanků, dnes už se to neděje. Jezdily sem tankové prapory z celého tehdejšího Československa.

Čtvrtek 25. února 2010 v 18:43 Fotoalba Odra: evropský veletok (doplňováno průběžně)

Kujawan> díky, teď jsem Odru více rozpracoval na svém webu, snímky jsou tam i s pozicí na mapě a další. Jestli tě to zajímá, tak se podívej sem: http://www.plavana.cz/…sky-veletok/

Pondělí 22. února 2010 v 11:59 Články Zima s kovbojem

Robur> ze ztraceného špuntu nezoufej, dá se koupit náhradní za cenu 10–20,– Kč, podle velikosti. Tady je třeba e-shop, ale dají se koupit i různě po kamenných prodejnách. http://www.shoprybar.cz/prodejna.php?…

Neděle 6. prosince 2009 v 11:12 Videa Šumperk, nádrž Krásné, krmení na II. lize LRU plavaná

Ono to bylo točeno jen foťakem, ale je to i se zvukem a ta atmosféra tam je. Tedy alespoň mi to tak přijde. Jinak toto je okamžik v závodě, kdy adrenalin dělá své, možná všichni na té nahrávce vypadají velmi v klidu, ale není to tak, zdání klame.

Sobota 5. prosince 2009 ve 12:58 Videa Šumperk, nádrž Krásné, krmení na II. lize LRU plavaná

1Mara> To máš pravdu, nebylo, ale když to srovnám s některými nahrávkami, které tady jedinci dávají, kde přes kostičkovaní ani nepoznáš, na co se díváš, tak toto je ještě zlaté …

Úterý 22. září 2009 v 15:28 Články Vychytávky v rybařině aneb Rybáři sobě - díl 6

V Semě se prodává brousek bratru za 20,– Kč. http://www.fishop.cz/…-hacky_5001/

Sobota 19. září 2009 v 11:28 Videa "Dvojšvih" aneb Nahazujte lépe než ostatní!

http://www.vimeo.com/6039596

Pátek 18. září 2009 v 16:09 Videa "Dvojšvih" aneb Nahazujte lépe než ostatní!

To video není na této stránce funkční, nevím proč, na hostingovém serveru je bez problémů k dispozici.

O to mi v tuto chvíli ale nejde, leží mi na srdci něco jiného: Přesto, že není funkční, tak bylo shlédnuto (853×), tomu ale rozumím, jako shlédnutí se počítá přístup na tuto stránku a že něco nefunguje, se dozví návštěvník až tady.

Ale!! Bylo 18× ohodnoceno, s výslednou známkou jako průměrné – to nechápu. Nejde teď o tu známku, je mi jasné, že při anonymním hodnocení ta známka nevykazuje vůbec nic. Přesto se našlo minimálně 12 hlupců, kteří dokázali video ohodnotit, i když ho neviděli. Pochybuju totiž, že by ho sami dokázali na hostingu najít … Pokud to ale někdo takto udělal, omlouvám se mu. Těch prvním 6 známek bylo uděleno, když video na této stránce ještě „nebylo ňák rozbitý“.

Čtvrtek 30. července 2009 ve 23:45 Články Událost léta 2009 - CHYTEJ.cz má nového redaktora

Hodně štěstí, bude to stát hodně úsilí … Poslední stav návštěvnosti není právě lichotivý, tak jsem zvědavý co nového se bude dít. Držím palce a abych nebyl jen ten „co kecá“, mám pár myšlenek jak n. zvýšit. ETC viz můj mail.

novější starší
Stránky:   2 1