Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "filip111"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) filip111. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 7. února 2011 ve 20:45® filip111
- Diskuze: Ústí nad Labem
cormoran> pěkný nástražky
- Neděle 6. února 2011 ve 20:53® filip111
týýýýýýýýýý brďo to jsou perly
těm cenám u nás taky moc nerozumím, ale je to prostě tak, proto tady moc nenakupuji. Až utnou USA tak mám nachystaný shopy v Anglii a zkušební nákup po netu na amazon.de už proběhl a vše OK. Poštovné 5 EUR. Není co řešit. Je to prostě tak jak tu někdo psal, když to tu lidi koupí tak budou takový ceny jaký jsou. Když by to obchodníkům leželo skladem rok bez většíh obratů, tak by se ceny rozhejbaly.
- Sobota 5. února 2011 ve 21:21® filip111
hroch71> nazdár, copak jsi chytil?
- Sobota 5. února 2011 ve 20:09® filip111
manous> já tuším, že jsem ho někde viděl, ale nevím proč tady zahlcuje fórum naprosto zbytečnejma informacema
- Sobota 5. února 2011 ve 20:08® filip111
BlueShark> to si piš, že se chystám na jaro, dnes jsem stříkal topení, připravoval futra na nalakování a uklízel aby se mohlo začít malovat a poté začít stěhovat. Takže se připravuju jako ďas
- Sobota 5. února 2011 v 18:05® filip111
cormoran> nic takovýho v tom není, ale nápad to není špatnej
- Sobota 5. února 2011 v 18:04® filip111
mannice> já i Maňous jsme tam vyčápli pěkný woby od owneru a pak něco od salma a ještě jedný značky ale jsem línej to hledat. V tejdnu se tam ještě stavím pro nějaký těžký plandavky na sumíky.
- Sobota 5. února 2011 v 8:08® filip111
mannice> jojo nekup to za ty prachy.
manous> líp jsi to napsat nemohl
1Mara> my dva jsme s tebou ani nezačali
- Pátek 4. února 2011 ve 21:43® filip111
1Mara> to já se neposeru, jen ti píšu jak jsem na tom s braunem já
jak se vede?
- Pátek 4. února 2011 ve 21:01® filip111
manous> jj přesně tak to myslím, prostě utrhneš 30 a né 100. Taky mám kladné zkušenosti s reklamací. Vyšli mi vstříc víc než museli, výměny feederových špiček atd atd. Tchán reklamoval 2 kaprový pruty a pokaždý výměna za nový kus bez jakých koliv problémů. Prostě je nás sympaťáků asi víc
- Pátek 4. února 2011 ve 20:05® filip111
manous> čoveče asi se tam stavím příští týden pro nějaký ty plandy na sumíky. Nějak se mi to rozleželo v hlavě a řekl jsem si proč jsem je nevzal rovnou. Alespoň, že jsem si vzal ty 4 woby.
- Pátek 4. února 2011 ve 20:02® filip111
1Mara> asi na to něco bude, faktem je, že je ten sortiment neskutečně velikej, zajeď se tam podívat osobně a uvidíš sám. Je tam toho jako hnoje, spousta malejch krabiček se vším co tě napadne a dát tomu nějakej řád je asi fakt fuška. Musím taky pochválit píru, ukázal vše o co jsme ho žádali. Prostě se nám věnoval podle mých představ.
Olda: ty nástrahy se srstá jsou fakt zajímavý, dělal jsem si srandu, že by to šlo nadipovat
- Pátek 4. února 2011 v 15:50® filip111
Tak jsem se byl podívat u Brauna a můžu říct, že se mi to tam moc líbí. Uličky jsou široký, že se tam člověk netlačí. Prostě to vypadá dobře.
- Úterý 1. února 2011 ve 21:04® filip111
mannice> nn na blind to nebylo
- Úterý 1. února 2011 ve 20:56® filip111
mannice> pokud vím, tak tady není v prodeji. Ono je to vůbec se sortimentem daiwy tady v čechách dost na levačku.
- Úterý 1. února 2011 ve 20:54® filip111
mannice> je to mazlik, už se těším až ho provětrám na pískovně na kaprech. Jsem zvědvej jak se projeví při větším kapříkovi. I když ty ostrý a parmy bojujou moc pěkně.
- Úterý 1. února 2011 ve 20:53® filip111
mannice> http://www.daiwasports.co.uk/…heory-feeder ve 12 stopách.
- Úterý 1. února 2011 ve 20:50® filip111
mannice> jsem psal BSkovi ať jde do daiwy, já mám teď novou a to je mazlik. Krásnej blank, lehoučkej, krásně maká při zdolávačce, otestoval jsem ho na ostrejch a parmách a nemůžu říct slovo proti. Ale nechce si nechat ten colmic vymluvit. Na FF snad procitne
- Úterý 1. února 2011 ve 20:46® filip111
mannice> ahá, já ho nehledal, ale ty stránky znám.
- Úterý 1. února 2011 ve 20:16® filip111
mannice>
uvidíme, pokud je do toho proutku zabouchnutej, tak se musí snažit.