Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Tomash"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Tomash. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 8. února 2009 v 19:07® Tomash
Tomash

VODA> Zamysli se nad pravopisem svých příspěvků. Jinak ke tvé narážce – nikde jsem žádné vyhlášení nezaregistroval. Pokud máš na mě nějaký osobní, či soukromý názor, napiš mi ho do osobky, ale tyhle „příspěvky otce Fury“, si nech od cesty :-))

Neděle 8. února 2009 ve 14:29® Tomash
Tomash

LojzaRybka> Ten je jahodovej :-))

Neděle 8. února 2009 v 10:08® Tomash
Tomash

foks : Co si o tom myslíš? tn.nova.cz

Sobota 7. února 2009 ve 23:10® Tomash
Tomash

kubas> Fakt mi přijde, že je foks natvrdlej a neustále mele dokola jedno a to samé. Do teď mi nevysvětlil, jak je to s jeho rybařinou. Proč ty ryby trápí a proč na ně chodí, když ho přece vůbec nebaví lov…9-)

Sobota 7. února 2009 ve 23:03® Tomash
Tomash

foks : když chceš veverku prepaovat, potebuješ, aby z ní vykapala krev, tak ji pověsíš za nohu. Co je na tom? To ji mám přikurtovat k větvi, přivázat ji k tlapkám oříšek a pak vyfotit?

Sobota 7. února 2009 v 18:05® Tomash
Tomash

jiris> To taky není zvěř, ale jirisova útočná veverka možná jo, nevim :-D

Sobota 7. února 2009 v 17:53® Tomash
Tomash

foks01> Hlupáčku, čti, co sem píšu. Dělám myslivost, navíc preparuju. Veverku sejmulo auto, ty bys ji vzal, pochoval a pobrečel si u hrobečku, já ji vezmu, pověsím za nohu – nechám ji vykapat (krev by jinak ušpinila srst) a počkám tři dny, aby zaschla krev, pak ji stáhnu, kůži vyčiním, zhotovím model a veverku zvěčním. Chápeš to? Chvást, chvást, chvást. Kde jsem se s ní chvástal? Veverka není zvěř, takže s myslivostí nemá společného vůbec nic chytrolíne. skwor : Budu tam až od března – dělám pondělky, úterky a středy. Školu mám jen ve čtvrtek :-D Alov : Jsem moc rád, že i nemyslivec si dokáže udělat nenukleární názor a zachovat si zdravý rozum. Díky

Sobota 7. února 2009 v 15:59® Tomash
Tomash

chosebaits> Ano a ty jsi mě odhalil, gratuluju:-)

jiris> Castle clout – fajná hra 9-)

Sobota 7. února 2009 v 15:43® Tomash
Tomash

chosebaits> Protože jsem úchylák, všech úchyláků futrál. :-))

Sobota 7. února 2009 v 15:40® Tomash
Tomash

jiris> Znovu media.rozzlobe­nimuzi.com Až někdy přijedeš? Už ke mně jezdíš cca tři roky! :-/ Dám ti lišku, za toho kokra. Ten má ušlechtilejší rodokmen než ty! :-D

Sobota 7. února 2009 v 15:34® Tomash
Tomash

jiris> media.rozzlobe­nimuzi.com

Dávej :-)

Sobota 7. února 2009 v 15:33® Tomash
Tomash

jiris> chyť a pusť rybařina je totální ptákovina9-)

Sobota 7. února 2009 v 15:33® Tomash
Tomash

jiris> Já ti dám nemocnýho kokra ty xindle! :-D

Sobota 7. února 2009 v 15:12® Tomash
Tomash

chosebaits> Tak jo 9-)

Sobota 7. února 2009 v 15:07® Tomash
Tomash

1Mara> Ano, já jednou poznám, jakou mám HUBU. Ty třeba poznáš pravidla českýho pravopisu, protože udělat v jednom příspěvku 8 hrubých pravopisných chyb je celkem slušnej nářez. Takže moje příspěvky ukazují, že jsem ubohý prudič, tvoje příspěvky ukazují že jsi ubohý češtinář. Každej jsme nějakej a tak trochu ubohej, to bych nebral jako argument. :-)

Sobota 7. února 2009 v 15:02® Tomash
Tomash

chosebaits> Hele, jsi o 8 let starší a už máš tolik zkušeností, že hodnotíš, kdy dostanu rozum? To snad ne. :-93;

Sobota 7. února 2009 ve 14:42® Tomash
Tomash

1Mara> Co je špatného na mrtvé veverce visící za nohu? Mám strašnou srandu z tebe a fokse. Nejvíc jsem se ale tlemil včera, protože táta se vrátil z práce s tím, že auto před ním srazilo veverku, abych se ji pokusil vypreparovat, 5minut na to mi sem jiris napsal, jestli konzumuju sražený veverky, nedalo mi to a běžel jsem ji vyfotit a napsal, že jo, že je jim. Pokud mi někdo napíše, že odsuzuje lidi, kteří se baví lovem a samotnýho ho lov baví, tak si nevidí do huby. Pokud napíšeš na fórum, „NE, aby mi někdo napsal, že je to klump“, já ti na to napíšu, „je to klump“, myslím to ironicky – děti od 4 let jsou schopny rozeznat ironii, možná bys to mohl zvládat i ty.

chosebaits> Pokud se v honitbě objeví krásnej kus, nesnažím se ho v žádném případě ulovit! To je právě ono, každý, kdo má díru do pr.ele má názor, otázka je, na kolik je takový názor fundovaný a na kolik je mimo mísu.

9-) :-)) :-D
Sobota 7. února 2009 ve 14:13® Tomash
Tomash

1Mara> Jen reaguj

Sobota 7. února 2009 ve 14:10® Tomash
Tomash

foks01> Takže, když něco střelím, tak si mám zobnout nějaký ty antidepresiva, pobrečet si, vyzvracet se, dát si facku a bude to ok? Člověk je od pradávna lovec. Pokud mám možnost lovit, lovím tak jak mi nařizuje zákon. Že mě lov baví, to se mám stydět? Nebo jak to myslíš? Ty máš radost z toho, že trápíš rybu pro zábavu? Pro nic? Foksi, nezlob se na mě, ale nevidíš si do huby. Průběrným odstřelem lovím zvěř přemnoženou, nemocnou, nevyvinutou a pro další chov nežádoucí. Rozhodně ne tu, která může vběhnout na silnici – evidentně mi nerozumíš, nerozumíš ani myslivosti, stále víc a víc se v tom topíš. Pořád jsi mi nevysvětlil, když se považuješ za sprotovního rybáře a hodně ryb pouštíš, co tě rajcuje na tom trápit rybu na háčku, vysilovat ji, poškozovat a pak ji jen tak pustit. Co s toho máš? To jsi sadista? Rajcuje tě ubližovat bezúčelně zvířátkům? Nebo tě lov baví? Prober se! 9-)

Pátek 6. února 2009 ve 22:38® Tomash
Tomash

sgt.moody : Na fotce není laň, ale daněla, ber ty mý fotky, jako poučný, alespoň pro příště víš, jak vypadá daněla, laň jsem ještě neulovil, takže až se zadaří, pošlu fotku. foks : Žádná osobka mi nepřišla, pořád jsem se nedozvěděl, jakcí jsou ti špatní myslivci. Pobuřuje mě, že člověk, který ví o myslivosti kulový, ji hodnotí. Já myslivost studuju, žiju jí a chce se mi řvát, když tu čtu, jak chudinka zvířátko mrtvý. Když si dáš hambáče u McDonalds, nebo doma kousneš do párku, tak to je ok. Uvědomuješ si, že konzumuješ denně mrtvá zvířátka? Že se denně tuny masa vyhodí? Sakra, kdybys měl zahrádku a divočáci by ti přes noc zkonzumovali všechno, co jsi chtěl vyprodukovat, to bys pak křičel, že myslivecký hovada si neplní to, co mají, viď? Nebo, kdyby se ti děcko nakazilo vzteklinou, kdybys naboural autem do divočáka a auto bys měl na odpis apod. To bys pak viděl střelenýho jezevce, nebo lišku v naprosto jiném světle, co? Ach jo…:-|