Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Tomash"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Tomash. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 6. února 2009 v 18:20® Tomash
- Diskuze: Všeobecná diskuze
chosebaits> Ono taky ne všechno, co se tobě zdá jako krmelec, se jako krmelec využívá. Také máme v revíru staré krmelce, do kterých se krmení nezakládá. Říkat, že někde jsou špatní myslivci, že nekrmí je fakt volovina. Myslivci mají zájem, aby zvěř v revíru měli, pokud nebudou krmit, zvěř přejde třeba k sousedům, nebo jim bude padat. O to nemá nikdo zájem. Je to stejný, jako bys říkal, že chovatelé špatně hospodaří s dobytkem, protože máš za barákem opuštěný kravín.
- Pátek 6. února 2009 v 17:27® Tomash
chosebaits> Meleš kraviny. Kdo nekrmí, vyfasuje od lesní zprávy pokutu až 200 000 Kč. To si nikdo nedovolí. Zimní úhyny zvěře (slabých a nemocných kusů) jsou naprosto normální a nevyhnutelné. Spíš je problém, že neinformovaní lidé, kteří to myslí dobře zvěři ublíží nejhůř – několikrát jsem už vyháněl tatínky s dětmi, jak mi nosí do zásypu pšenici – která způsobuje acidózu bachoru a zvěř ji vezme a uhyne. To lidi neví, ale na Nově je klidně vyzvou, ať zvířátkům do lesa něco přinesou… To JE problém.
- Pátek 6. února 2009 v 16:55® Tomash
foks01> Jsi hlupáček.
Ty máš radost z toho, že trápíš rybičku na háčku a proč? Co z toho máš? Nic? Ty tu chudinku rybičku pak pustíš a ona třeba lekne – neříkám, že pokaždý, ale určitý procento rozhodně! Takže to děláš proč? Pro pocit z lovu a pro zábavu, viď? Takže si představ, že takovej myslivec střelí jezevce a sní ho. Tím pádem si v revíru ušetřil mnoho sežraných bažantíků a koroptviček, který takovej jezevec vycucne jako prd a navíc si zpestřil jídelníček výbornou zvěřinou. Kdo je pak hňup? Ty, když trápíš ryby a zbytečně je necháváš hnít ve vodě, nebo takovej myslivec, který svůj úlovek sní? PS : Jak poznám špatného myslivce? Pouč mě, díky. PS 2 : V pravidlech chytej.cz jsem nenašel nikde napsáno, že sem nesmím vkládat fotky úlovků – byť mysliveckých, takže je sem budu vkládat, kdykoliv mě napadne a je mi naprosto jedno, že se to jelitovi foksovi nelíbí, ok?
- Pátek 6. února 2009 ve 14:18® Tomash
Leník>
- Pátek 6. února 2009 ve 13:47® Tomash
jiris> Jim jedině sražený veverky
- Pátek 6. února 2009 v 10:39® Tomash
sus1> 14 krát výjezd rovná se nic pro mě a cca 10 dílů pro členy našeho sdružení. Ale ze zákona je zvěřina z poraženého kusu od automobilu nepoživatelná – i když samozřejmě, když je to ještě živý, tak to není nikdy tak rozšmelcovaný, aby se z toho něco nedalo použít.
- Pátek 6. února 2009 v 10:05® Tomash
foks01> Každému se líbí něco jiného. Nemusíš se stydět za to, že jsi přecitlivělý. Taky se mi nelíbí zvěř sražená autem, loni jsem jel celkem 14krát do revíru za zvěří, která byla sražená, ale žila, takže čekala, až ji někdo přijde „ukončit trápení“. To mi taky vadilo. Ale stejně jako k rybařině patří pruty, zdolávání a ryby, tak k myslivosti patří flinta, lovecký pejsek a ulovená zvěř. Nemám se za co stydět a nestydím se.
jiris> Jo, to chápu, žes to hned nepobral, policajti nejsou tak bystrý.
- Čtvrtek 5. února 2009 ve 22:34® Tomash
Robur> Fakt máš psa?
- Čtvrtek 5. února 2009 ve 22:34® Tomash
Alov> Už toho nech!
- Čtvrtek 5. února 2009 ve 22:24® Tomash
Alov> Prosím všechny zúčastněné o minutku ticha za jezevce Lukáše. Luky, jestli mě slyšíš, nebyl jsi zapomenut.
- Čtvrtek 5. února 2009 ve 22:22® Tomash
Zauwi> mám párek osmáků – vypadá to hodně podobně
- Čtvrtek 5. února 2009 ve 22:14® Tomash
Alov> Spí spánkem spravedlivých… Sander> Je zhaslej
- Čtvrtek 5. února 2009 ve 22:10® Tomash
Alov> Na ryby bych ho nevzal, to by fakt nešlo, kde je voda, tam je i on… Zauwi> Jezevec spí.
- Čtvrtek 5. února 2009 ve 22:02® Tomash
Sander>
- Čtvrtek 5. února 2009 ve 21:59® Tomash
- Čtvrtek 5. února 2009 ve 21:54® Tomash
Na svýho kokra nedám dopustit
- Čtvrtek 5. února 2009 ve 20:17® Tomash
Robur> Těm rybám a radosti rozumím, ten gauč mě děsí
- Čtvrtek 5. února 2009 v 19:27® Tomash
Robur> Vímarský ohař je určitě nejkrásnější pejsek ze všech ohařů! Škoda, že jsi na fotce nezachytil ty nádherný modrý oči. Závidím. Máš ho na chov? Budeš s ním dělat zkoušky?
- Čtvrtek 5. února 2009 v 19:09® Tomash
1Mara> Co to je za strašnej výpotek? Takže, když někdo něco píše na tvůj účet, tak já nesmím nic napsat? To snad ne, taťko
- Pátek 30. ledna 2009 ve 14:24® Tomash
lucioperce69> Už jsi zaměstnaný?