Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Tomash"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Tomash. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 15. listopadu 2008 ve 2:56® Tomash
- Diskuze: Všeobecná diskuze
jiris a Koudy : Krasavci, gratuluji
- Sobota 8. listopadu 2008 v 15:41® Tomash
Kelt : Co to je za pruhovaný kapry? Gratuluji, krásné ryby!
- Středa 5. listopadu 2008 ve 13:53® Tomash
- Diskuze: Přívlač a dravci
sgt.mooody> Proč někomu radíš, když s tím nemáš zkušenosti?
- Středa 29. října 2008 ve 23:25® Tomash
Píčaranha : Bože, ty jsi ale borec, ceníš si táty víc jak na 200Kč. Co jsi kupoval za dárky, když ti bylo třeba 12 let. Fakt přemejšlíš prdelí!
- Středa 29. října 2008 ve 22:16® Tomash
Freud se spíš tluče v hrobě
- Středa 29. října 2008 ve 21:58® Tomash
Piranha : Soukupe, polib mi prdel!
- Středa 29. října 2008 ve 13:45® Tomash
„nevim proč se snaží člověk něco prokázat,když maj ti ostatní víc rozumu a pravdy než ten dotyčný“ Slovosled hadr. Teď se teprve projevil tvůj šestý smysl pro pravopis a větný slovosled. Nebo snad sedmý smysl?
- Středa 29. října 2008 ve 12:29® Tomash
idiot : „Zprávné vyjádření?“ Ty jsi student pomocný školy, že jo?
- Středa 29. října 2008 ve 12:16® Tomash
yerrx : Poznám idiota. Hlavní projev je ten, že za něj myslí druzí, jako v tomto případě. sgt.moody : Ty smrádě, chodil jsem na chytej, když jsi začal koketovat s ryb.prutem. To se mě odtud snažíš vyštvat? Ale jo, jsi jen idiot, od tebe mě to tak nepálí.
- Středa 29. října 2008 v 11:53® Tomash
idiot, teda sgt.moody : Idiot je odborné slovo, žádný vulgarismus, myslíš, že kráva má právo se vztekat, protože jí lidi říkají krávo a ne skote domácí? Prober se idiote, každým dalším příspěvkem poukazuješ na to, že jsi idiot a ještě větší, než jsem tušil.
- Středa 29. října 2008 v 11:31® Tomash
sgt.bludy : Idiot, je termín pro osobu postiženou idiotstvím, není to nadávka, idiote. Nenavážím se a nerejpu do lidí, ale do idiotů. Je mi srdečně jedno, že ty, co by mega idiot si spolu s dalšími idioty myslí, že se mám uklidnit, idiota nikdy nebudu brát vážně.
- Středa 29. října 2008 v 11:20® Tomash
Piranha : Kdybys měl v hlavě něco víc než piliny, věděl bys, že idiot není nadávka. Nikomu jsem do masařů nenadával, tak mi nevládej slova do úst a kolik si myslíš, že jsem zmasařil těch dravých ryb, když to o mně ví celý slavný ústecko? Nevíš, o čem mluvíš, hlavně že mluvíš, co šmudlo? Chceš sem vkládat fotky, jaký chceš, budu to dělat stejně. PS : Na té fotce, kde píšeš, je-li někomu povědomá. Je moje ryba jen ten had, takže pokud sem budeš vkládat fotky, abys mě bezdůvodně a svévolně potupil, budu to dělat stejně.
Chceš se někoho zastávat? Najdi si lepší způsob.
- Středa 29. října 2008 ve 2:52® Tomash
Piranha : Jdi si hryznout do parmy. Pstruhy a moje fotky nech mně a nevkládej je sem bez mého souhlasu, díky gumo
- Úterý 28. října 2008 ve 14:05® Tomash
sgt.mooody> Co tě mrzí? Zaplatíš a chytáš. Pokud tě naplňuje lov pstruhů na splávek a žoužalu, tak good luck
PS : Pokud chceš někoho „příště, když se to bude opakovat“ naprášit, tak to sem snad ani nepiš. Zdar
- Pondělí 27. října 2008 v 17:11® Tomash
sgt.bludy : Idiot
- Pátek 12. září 2008 ve 22:27® Tomash
Leonardo : Takhle vypadá třicítka? To snad ne…
- Úterý 2. září 2008 v 10:17® Tomash
Vichrzhor i Sander : Šmejdi!
- Pondělí 1. září 2008 ve 12:24® Tomash
HaD>
- Pondělí 1. září 2008 v 1:17® Tomash
Sander : Úžasný tlouští úlovek, gratuluju !!!
- Sobota 16. srpna 2008 v 0:03® Tomash
Díky za gratulky, udělal mi radost. Vzhledem k tomu, že rybařinu rok od roku stále víc a víc „šidím“ (mám stále méně docházek), jsem rád, že takto velká a pěkná ryba zabrala zrovna mně