Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Tomash"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Tomash. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 15. srpna 2008 v 19:54® Tomash
- Diskuze: Všeobecná diskuze
jiris> 59cm, prosííím
- Pátek 15. srpna 2008 v 16:58® Tomash
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: včera | Revír: Labe
90cm candoš z Labe
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. července 2008 ve 13:11® Tomash
Hej a mám toho tak akorát dost.
Tipujte si tady, co chcete a jak chcete. Mně je to výfuck, zdar a mějte se fajn. VŠICHNI
- Sobota 26. července 2008 ve 20:42® Tomash
Bosanac> Kňour měl 120kg, já mám trochu míň
- Sobota 26. července 2008 ve 20:41® Tomash
Lucio : Frajere, chlapáku (když já sem chcípák), běž se vyhonit, to tě snad uklidní. Ty sis na výlovu vyčutnul úhoře a chlubil ses, jak jsi ho ulovil. Prásknul sis to na sebe sám. Jakou drzostí si dovoluješ mě oslovovat křivák a falešnej? Zrovna ty? To jen vypovídá o tom, jak moc to máš v hlavě srovnaný… Uvědom si, že ten, co má máslo na hlavě jsi ty (ten úhoř není to jediný) a házíš tu na mě špínu? Přmýšlej
- Sobota 26. července 2008 ve 14:20® Tomash
Svoje velký okouny jsem ulovil naprosto regulérně na přívlač. Nevím, jakej s tím máš problém. Howgh
- Sobota 26. července 2008 ve 14:17® Tomash
lucioperce69> Už jsem to napsal, Tesco, Tesco, Tesco, Tesco
Ale zapomněl jsem napsat, že jsem tě tam vzal zhruba desetkrát a žádnýho si nechyt, ačkoliv máš obě ruce pravý.
- Sobota 26. července 2008 ve 14:12® Tomash
v životě bych o tobě neprohlašoval, že máš obě ruce levý – i když jsem tě vzal na vodu, kde jsem chytil velkou štiku a tys ji při zdolávání urval – smál jsem se ti, že jsi levák? Foto, konečně ten kňour. Kdo si nadále myslí, že chytám ryby pro maso je debil.
- Sobota 26. července 2008 ve 14:10® Tomash
Začínáš mě fakt srát lucio
- Sobota 26. července 2008 ve 14:08® Tomash
lucio : Obě ruce levý? Kdo je za mě chytil? Ty okouny? Hodnotíš rybáře podle toho, kolik mají trofejí? Taky jsem to takhle jeden čas žral, dneska je mi to fuk! nechytám ryby na rekordy, ale pro radost. Myslíš, že chytám ryby pro maso? Jseš fakt taková guma? myslíš, že mám kvalitního masa málo? Chytám ryby pouze pro potěšení. Pro radost a pro zábavu, Kdybych viděl v každý rybě jen maso, tak bych se na to vy.ral. Koukni, to bylo masa – 120kg vyvrženej.
- Sobota 26. července 2008 ve 14:04® Tomash
Mr.Stick> Je to kapr!
- Sobota 26. července 2008 ve 13:57® Tomash
Nebo to řekneš nejdřív svému zkušenému synovci?
- Sobota 26. července 2008 ve 13:57® Tomash
lucioperce69> Okouni jsou jasný – koupil jsem jednoho v Tescu, nafotil 100× jinak, 200× jinak jsem se oblíknul a pak je zveřejňoval. Co ten had? Řekneš to sám?
- Sobota 26. července 2008 ve 13:51® Tomash
cormoran> čistokrevnej je akorát lucio debil. Tenhle pseudoperlín, či pseoudoplotice je mi u řitě, já ji nechytil, ale jsem přesvědčenej, že má blíž k perlínovi, bo jsem ho měl na živo v ruce. Toť vše. Že by tu bude přisranej Džejkubka tvrdit, že je to tutová plotice, že by to poznal jeho 6letej synovec, tak ať se pochlubí, jaký je pravý, šikovný a úspěšný rybář…
- Sobota 26. července 2008 ve 13:39® Tomash
lucioperce : když už jsme u toho poznávání, možná by ses mohl pochlubit s původem tvého trofejního úhoře, ne? Tam byl tvůj 6letej synovec taky?
- Sobota 26. července 2008 ve 13:38® Tomash
Prostě je to super podoustev
- Sobota 26. července 2008 ve 13:06® Tomash
Co tady? Tady je to již vidět lépe, že?
- Sobota 26. července 2008 ve 13:04® Tomash
Sander> Proč rybu smažíš a pak máš zase ve vodě?
- Sobota 26. července 2008 ve 13:04® Tomash
osprey : Taky nikdo nechtěl, abys to podle fotky poznával – já ji viděl ve skutečnosti. Tam bylo postavení ploutví i úst neoddiskutovatelné. jiris : Ty smažíš bolena tak krátce? Má pak míň kostí? LojzaRybka : Dědku, já nikdy netloustnul, já nejsem tlustej, ale svalnatej!
- Sobota 26. července 2008 ve 13:01® Tomash