Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Tomash"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Tomash. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 26. července 2008 v 11:43® Tomash
- Diskuze: Všeobecná diskuze
jiris> Jirisu, pouč mě
- Sobota 26. července 2008 v 11:16® Tomash
Cormoran : Vthledem k tomu, že Michalovo (Dwarfovo) perlín měl horní postavení úst, sytě červené plotve a měl také předsunuté břišní ploutve oproti hřbetní ploutvi, jsem přesvědčený, že je to perlín. Jsem ochoten přistoupit na to, že je to částečně kříženec,ale rozhodně to není a nemůže být čistá ploťka. A nepruď s tím, že nepoznám plotici, na to jsem fakt alergickej! Pro názornost foto 100% plotice a pak perlína, co chyt Michal – ze stejné vody, ze stejného místa. Barevným pruhem jsem označil hranici břišních ploutví – u mé plotice je to stejné, u Michalovo ryby je vidět předsunutí o cca 5cm? Takže nemel, když TY nepoznáš perlína!
- Sobota 26. července 2008 v 11:03® Tomash
LojzaRybka> Díky dědku
- Sobota 26. července 2008 v 1:22® Tomash
cormoran> Pokud budu mít čas a chuť, pošlu ti pár fotek – výstavních plotic ze stejného fleku a pak si o tom pokecáme.
- Sobota 26. července 2008 v 1:02® Tomash
Mr.Stick : Klidně je to ploťka, máš recht
- Sobota 26. července 2008 v 0:46® Tomash
Piranha> Věřím na 99%, že nedorazíš
- Pátek 25. července 2008 ve 14:56® Tomash
- Diskuze: Přívlač a dravci
HaD> Tak koukejte zamakat!
- Pátek 25. července 2008 ve 14:55® Tomash
cormoran> Pořád nic, vysvětli
- Pátek 25. července 2008 v 8:44® Tomash
cormoran> OMG? Nechápu
- Čtvrtek 24. července 2008 ve 23:57® Tomash
Mr.Stick> Myslím, že skoro určitě perlín, podle postavení prsních ploutví vůči hřbetní a podle úst, to je perlín. Na Labi jsou kříženci běžní, ale plotice jsou i barevně mnohem chudší. Jsem přesvědčený, že jde o perlína…
- Čtvrtek 24. července 2008 ve 21:33® Tomash
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 24.7.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
S Dwarfem ufeederováno cca 60 ryb, z toho zajímavější byly kapříci od 40cm – 50cm vesměs ve velmi dobré kondici viz foto. Perlou byl dwarfův perlín, rovných 41cm – moc pěkný úlovek. Jinak uloveno mnoho druhů ryb – ouklej, bolen, tloušť, jesen, cejn, cejnek, plotice, perlín, karas, kapr a podoustev. Pěkný lov, vše vráceno
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 10. července 2008 v 11:34® Tomash
Kua kluci, vy jste ale hustí hoši od bobří řeky. gratuluju Jen reakce na jepičáka – úhoře jsem nikdy nevzal v době hájení a lhář je jepičák, to je nářez, co Georgíku
LudaT : Pokud někdo dokáže chytit za 2h deset pstruhů a vezme si jednu padesátku, tak to pro mě není masař ani náhodou. Dám ti ještě poslední příklad, abys pochopil mou logiku v rybařině. Je kluk, co chytá na pstruhovce a vezme každýho mírovýho pstruha, dejme tomu dvě třicítky za ráno. Pak je rybář, co jich chytí, jak jsem psal dvacet mírových za dvě hodiny a vezme si JEDNU padesátku. To je u tebe masař? Pak jsi pokrytec ty! Ty dvě třicítky, co si vzal ten, co bere každýho mírovýho mohly přece také dorůst do 50ti cm, ale už nedorostou… Chápeš to? S ústeckými parmami to nemá společného naprsto nic, protože tam mě sere, že se berou všechny parmy, které rostou velice dlouho, navíc berné délky dorůstají hlavně jikernačky, tedy se decimuje celá parmí populace. připočtu k tomu ještě fakt, že pstruží maso a parmím se nedá srovnávat, leda by se dal srovnávat vlašák s kaviárem. Už to chápeš? Jestli jsi to do teď nepochopil, tak ok. Vzít si rybu mi nikdy nedělalo problém, ale stejně tak pustit. Máš mě za masaře? Měj, já se z toho v noci probouzet nebudu. Jsem moc rád, že jsem vyprovokoval MRKejáckou společnost k útoku ke mně, držíte spolu hoši a to je moc pěkné, protože přátelství, to je někdy víc než láska…
- Čtvrtek 10. července 2008 v 10:22® Tomash
LudaT>
Úhoře sem vzal 2.9. – prní rok, co tahle blbost platila. Píšu blbost a myslím, že to je blbost, i když vím, že neznalost práva neomlouvá. Byla to moje chyba. Četl jsi můj příspěvek ze středy 18–55? Nečetl? Jsi tupec. Četl? A pořád nepochopil? Jsi natvrdlej! Protože jinak nechápu, co tady meleš o citech, ale jo, čekal jsem to, ale netušil jsem, kolik se tu objeví Forrestů Gumpů, který něco pochopí, jen když se jim to řekne po stý! P.A.C.I.E.N.T. Howgh
- Čtvrtek 10. července 2008 v 9:42® Tomash
Původní Matýsku, drž se strojírenství, bo diplomacie a diskuze ti moc nejde. Chce to číst pozorně a pak teprve psát. Ach jo, myslet a pak psát!
- Čtvrtek 10. července 2008 v 9:41® Tomash
Fugas> Podívej se trochu níž. Já „masaj“, jsem neměl z těch pstruhů žádný maso… OK?
To, co jsem napsal jepičákovi platí a měnit to nebudu. Když chce začátečnickou radu, ok, beru to a pokud vím, rád poradím. Ale za dva roky z něj vyroste nějaký Pan Rybář? PCHE!
- Čtvrtek 10. července 2008 v 9:38® Tomash
jiris> Ty kurvo, takže jsi to byl ty!
- Středa 9. července 2008 ve 22:46® Tomash
jepice.cz> Kloučku, zalez a honem rychle. Pamatuju, jak ses před dvěma roky ptal, jak se správně krmí a jak se vhodně napichuje červ na háček
, když jsem chytal ryby, tak tys byl ještě na houbách, ty rybářský miminko. Ty mi budeš psát, že si mám dělat prdel z plastelíny? Blbečku, nenapíšeš sem, jak je rok dlouhej a pak jsi aktivní, když víš ho.no, právě kvůli takovým blbečkům, jako jsi ty, jsem si tuhle pr.el udělal a připrav se, že to není naposledy. Doufám, že se časem chytneš ty a tobě podobní za rypák! BTW : Když si vezmeš rybu, tak z ní máš JEN hlavu? Jsi normální? Nebo trochu dement? Ty jsi zkrátka klasický případ rybářský retardace. Fakt začínám věřit, že se za 50 let bude vláčet wobler bez háčků, natřený voděodolným lepidlem, který rybu zaručeně silně přilepí a MY, rybáři ji tak nebudeme zbytečně píchat háčkem. Hochu, jsi ještě moc malý pifko, aby ti spousta věcí došla. Ten tvůj výpotek ohledně uhoněnýho ega radši nebudu brát vážně, protože sám nevíš, co mi píšeš, ale hlavně že píšeš, jen pokračuj a dostaneme se třeba k Esmeraldě, nebo Ordinaci v růžový zahradě, ty joudo
BTW 2 : Ten natřený wob lepidlem by mohl být námětem na další Roburův článek BTW 3 : Jirisu, tys to nebyl zaručeně!
- Středa 9. července 2008 v 19:55® Tomash
Robur>
- Středa 9. července 2008 v 19:39® Tomash
Robur>
- Středa 9. července 2008 v 18:55® Tomash
Vážení chytejáci. Je čas nalít si čistého vína. Za prvé jsem nechytil ani jednoho potočáka. Za druhé ponechané potočáky nachytalo celkem 5 lidí, které ani pořádně neznám, jen znám dobře Lojzu, který jednoho 50níka chytil a jeho kámoš, chytil druhého, většího 51cm. Oba si je ponechali – proč ne?! Za třetí jsme nechytali na Labi, ale na Ohři (Z kolektivní fotky je má ryba jen ten úhoř) A mně v hlavě utkvěla super myšlenka, udělat skupinové skupinové foto – mezitím kluci odřízli rybám hlavy – protože jsem vyjádřil přání pokusit se hlavy vypreparovat – pstruha jsem zkoušel jen jednou a to duháka 30cm… Fotku jsem vrhnul na chytej a čekal, kteří klávesoví chlapáci se do mě pustí a vyšlo to!
Nemějte mi to za zlé, moc rád provokuju a jsem velice rád, že se našlo dost lidí, kteří mě prokoukli (viz např. toulovec) a dřív než začali zvracet do klávesnice a pranýřovat se zamysleli. Možná pochopili, že na Labi pod Střekovem není žádný pstruh, za to dneska jsem tam napočítal na obou březích 17 lovících rybářů – což je strašnej nářez! DOKONCE TAM I JEDEN MUŠIL! Mohlo mě to zabít, foťák jsem si vzal s sebou, bo jsem to čekal, ale bohužel se mi vybily baterky. Stálo mi to za to. Dokonce o masařovi Tomashovi, či dobytkovi Hampejzovi psal konkurenční MRK. Je vidět, že internet má neskutečnou sílu a je spousta lidí, kteří věří i neuvěřitelné. Tož teď se chlapi pochlapte!