Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Tomash"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Tomash. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 9. července 2008 ve 13:45® Tomash
Tomash

jepice.cz> Hošíku, nauč se číst, vypadá to, že jsi dřív psal, než myslel, go back to mrk´s pure fly fishers ! :-))

Středa 9. července 2008 ve 13:43® Tomash
Tomash

A jsem borec, masař a killnul jsem rybu JEN kvůli preparaci, jděte se bodnout trubky!

Středa 9. července 2008 ve 13:42® Tomash
Tomash

A ještě jako bonus básním, no nejsem já jahodovej? :-P

Středa 9. července 2008 ve 13:42® Tomash
Tomash

Kua hoši gutntág :-D Před rokem by mi to asi ještě zvedlo tlak, takhle se fakt musím smát. :-))

Středa 9. července 2008 v 1:53® Tomash
Tomash

HaD> Právě, že ještě ne, ale tak za měsíc a půl, dodám…

Jinak se chci zeptat, jak to děláte, když si chcete nechat rybu? To ji sežerete syrovou a živou? Nebo ji klepnete, píchnete nožem, oškrábete šupiny, či stáhnete a pak tepelně upravíte a následně teprve konzumujete?

Tyto trochu zbytečné otázky nesměřuji na HaDa, ale na všechny se smutnými smajlíky. Kua, tak lepší fotku nemám, uznal jsem, že estetika si zakrývala obě oči, ale kdybych napsal, že se chytlo 5 pstruhů na Labi v Ústí a bez fota, tak by mi neuvěřil, ani největší optimista na světě… :-)

Úterý 8. července 2008 v 19:14® Tomash
Tomash

toulovec> :-D

Úterý 8. července 2008 v 18:23® Tomash
Tomash

Když chci hlavu preparovat, tak je logický, že ji nenacpu do vezírku, pak by byly roztřepené prsní ploutve a i hlava samotná by se mohla poškodit. Podobné reakce jsem čekal, co člověk, to názor :-)

Úterý 8. července 2008 v 15:27® Tomash
Tomash

Zauwi> Hlavy mají oddělené, protože se budou preparovat. Jinak ty ryby si podělili mezi sebe tři lidi…

Úterý 8. července 2008 v 15:26® Tomash
Tomash

Jediná fotka, která tak nějak vypadala – mám rozbitej foťák. Uznávám, že fotka stojí za hovno :-((

Úterý 8. července 2008 ve 13:30® Tomash
Tomash
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Dneska ráno neskutečná chytačka na Labi v Ústí pod Střekovem! Ráno přijel LojzaRybka a počapali jsme pár tloušťů a bolenů, pak LR řekl, že támhle sbírají pstruzi. Měli jsme z něj docela prču, ale když se vrátil od auta s mušákem, tak jsme mu skoro začali věřit. Na druhý nához chytil potočáka 51cm! Po 10min druhýho 50cm! Pak nám prut půjčil a postupně jsme si dwarf, Jana i já chytili několik pstruhů. Brali jsme jen ty přes 40cm – viz masaj foto. Ve chvíli, kdy si prut půjčila Jana, jsem šel chytat na rousnici unášenou proudem a povedl se had kolem 85cm viz foto 9-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18950.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 7. července 2008 v 17:08® Tomash
    Tomash

sethy> Taky nevim, co s tim všichni nadělaj, včera jsem jednoho jen tak pro srandu změřil a měl 74cm :-D

Neděle 6. července 2008 ve 13:21® Tomash
    Tomash

Oh shit, Mick Jagger mě předběhl, ale bylo to o prsa vietnamské sprinterky. :-D

Neděle 6. července 2008 ve 13:20® Tomash
    Tomash

jiris : Ty sumcobijče! Napiš alespoň, kolik měl! :-1

Středa 2. července 2008 v 0:26® Tomash
    Tomash

jiris : Super slizoun!

Neděle 29. června 2008 v 16:04® Tomash
    Tomash

lucioperce69> Kdy zajdem na fišle?

Neděle 29. června 2008 v 16:03® Tomash
    Tomash

Alivio> Upřímnou soustrast cvoku! :-D

Středa 25. června 2008 v 10:13® Tomash
    Tomash

sus1> voe, míry jsem napsal :-93;

Středa 25. června 2008 v 9:11® Tomash
    Tomash

regulus> Ty bejku! Já holce říkal, ať se tolik nepředklání, že zas budou řeči :-D

Středa 25. června 2008 v 8:23® Tomash
    Tomash

Piranha> Tohle zranění bylo na hřbetě i na břiše, bylo od sumce na 100%

Středa 25. června 2008 v 7:45® Tomash
    Tomash

regulus> :-D